הטרנד החדש (?)

כל אחד ואחת...

צריכים לעשות מה שנוח להם, ומי שמרגישה נוח עם הגוף שלה מקרינה את זה החוצה ככה שלא משנה עם היא עם שיער או בלעדיו

daniella1980

New member
שיהיה לבריאות. הפסקה האחרונה

במאמר תופסת לגבי כל הנשים והגברים.

שלילולה

New member
פמיניסטי מדיי.

הרי רוב הגברים נהנים מגוף נשי חלק, ורק בעלות דעות פמיניסטיות לא יתפשרו עבורם ויעשו "דווקא". אני באופן אישי מורידה לפי החשק. יש זמנים שממש אין לי כוח לקרב פינצטה/סכין אל גופי (כמו עכשיו למשל
), ויש זמנים שאני מקפידה לגמרי. אציין שכשאני חלקה אני מרגישה נשית יותר ומושכת יותר. אציין (פעם שניה) שמעולם לא שמעתי תלונות בתקופות העצלניות שלי. כאילו, זה נחמד לכם חלק, אבל לא מפריע כשלא.

daniella1980

New member
ממש הפתעת אותי עם הפתיחה

אני בעלת דעות פמינסטיות (זו ממש לא קללה) ואני מאוד בעד גוף חלק. לפעמים זה לא ברור לי כל האנטי-פמיניזם הזה של נשים - "אני לא פמיניסטית" (באמת חס וחלילה להודות שאת אחת "מהן"), "פמיניסטיות הן נשים שעירות ששונאות גברים ועושות להם דווקא"(אבוי לבורות). את רוצה, תקבלי משכורות נמוכות יותר עבור אותם כישורים, תכנעי ללחץ החברתי עלייך להביא 30 ילדים לפני גיל 30, תהני מאפליות גורפות נגדך רק בגלל היותך אישה, תוותרי על שוויון הזדמנויות (והמצב הוא רחוק מלהיות כזה באופן מעורר כעס לפחות בי), ותהני מהטרדות מיניות לרוב בכל צעד ושעל בלי שאף אחד יעשה משהו בנידון כי את אישה והלכת עם מחשוף, אבל אל תדברי בצורה מזלזלת על נשים שמאמינות שמגיע להן לא פחות מאף גבר ועומדות על שלהן ואף חלקן נלחמות **למענך**. עצוב לשמוע דווקא ממך, גם אם זה היה לכאורה בדרך אגב.

שלילולה

New member
וואו, דניאלה, פרופרציות!

אני מכבדת את קשת דעותיהם של בני ובנות האדם באשר הם/הן ואני לא אנטי-פמיניזם (לא מבינה איך זה השתמע מדבריי בכלל) ומן הסתם לא הכללתי אלא דיברתי על הנשים המדוברות בכתבה המלונקקת מעלה. אכשהו בחרת לקרוא את דבריי בנימה מזלזלת (חיסרון הנט) כשהם נכתבו לא מתוך כוונה להביע זלזול. ואם אנחנו כבר בעניין, אז ההיפך מהרושם שהתקבל, מכבדת מאוד הייתה מיותרת כל ההרצאה על "פועלם של הפמינסטיות"...

daniella1980

New member
לא, הייתה מיותרת ההכללה שלך

"..ורק בעלות דעות פמיניסטיות לא יתפשרו עבורם ויעשו "דווקא"." בכל זאת, אמרת את זה, וזה מאוד הפריע לי. אני ממש לא חושבת שהגזמתי ומהכרותי אותך בפורום, לא חשבתי שאת כזו, לכן בהחלט יכולת לנסח באופן פחות מכליל ופוגעני, ובמקום לענות בתקיפה יכולת לחזור בך מן ההכללה ולסייג את דברייך. אבל לא חשוב, יותר חשוב איך ומי מוריד שיערות. את יודעת מה, זה מעצבן אותי שאת מנסה לגמד את הוויכוח ואת הדיון, במיוחד אם את תומכת בדיעותיי. גם אם זה פורום סקס, זה עדיין לא אומר שאפשר להתעלם מכל מה שאנחנו מאמינים בו. תקראי לי קרציה והורסת מסיבות, אני עדיין חושבת שזה יותר חשוב מדיון על חלק או לא חלק.

שלילולה

New member
טוב, זה מתחיל להצחיק

רק בגלל שלקחת את זה כל כך אישי, את, אני מתנצלת מעומק הלב. אבל דניאלה, זה הכול עניין של כובד המשקל שאת מעניקה לדברים. בגלל שאת מכירה אותי (מפה* ולא חושבת שאני "כזו" אז מן הסתם בחרת לקחת את דבריי "קשה". וקבלי תיקון: ...הנשים בכתבה, בעלות הדעות הפמיניסטיות (שאני מכבדת מאוד ומוקירה) לא יתפשרו עבורם ויעשו "דווקא". וברור שאני לא ארחיב את הדיון פה, כי כן, פה זה סקס זה קליל. אם הייתי רוצה להכנס לעובי הקורה הייתי נכנסת לפורום המתאים, ולא מתאים לי. שוב, מתנצלת, גם על ההכללה וגם על הפגיעה האישית. שולם?

daniella1980

New member
מה שניסיתי לומר, נסכם:

נשים בעלות דיעות פמיניסטית - הן לא נשים שעירות שעושות דווקא לגברים באופן גורף. הנשים בכתבה - אנני מכירה אותן, ומסכימה שסביר שיש להן דיעות פמיניסטיות. יחד עם זאת זה שאחד גורר את השני, לא אומר שהשני גורר את הראשון, הצרנה לוגית פשוטה. ובהחלט שולם (דניאלה שנמאס לה שנשים נרתעות מפמיניזם כי הוא לא "סקסי" מספיק והן מפחדות להתפס כלא מושכות בעיני גברים מסויימים -אולי, אני **לא** מכלילה, אבל בכל מקרה חבל.)

למעלה