זה רק כי היא פמיניסטית לא לסבית ולא סקסית...
D daniella1980 New member 15/12/05 #33 כשהוא יודע עם מי יש לו עסק, כל שנותר לו זה לחרחר ולחרחר. זירת בוץ - עוד דרך להתלכלך בשביל להדליק גברים, תהני לך, אני מעדיפה אמבטיה ריחנית
כשהוא יודע עם מי יש לו עסק, כל שנותר לו זה לחרחר ולחרחר. זירת בוץ - עוד דרך להתלכלך בשביל להדליק גברים, תהני לך, אני מעדיפה אמבטיה ריחנית
ש שלילולה New member 15/12/05 #35 מה קורה לך תגידי לי? השארת את ההומור מחוץ לבית? גם אני מעדיפה אמבט ריחני. מצטרפת?
מ מליס אימת המערב New member 15/12/05 #37 למען הסדר הטוב לכלוך לא מדליק אותי (לא כזה בכל אופן), ואין לי שום בעיה שהיא תצטרף אלייך לאמבטיה ריחנית.
למען הסדר הטוב לכלוך לא מדליק אותי (לא כזה בכל אופן), ואין לי שום בעיה שהיא תצטרף אלייך לאמבטיה ריחנית.
ש שלילולה New member 15/12/05 #40 אני באמבטיות נורא חיובית דווקא... תחליפי את ה"תטביע" במשהו שליו יותר...
D daniella1980 New member 14/12/05 #22 על זה אני מדברת. הרי להם, הגברים המסויימים. (בעיני אגב, פמיניסטית זה לא סקסי וזה גם לא "לא סקסי", זה פשוט לא קשור, וחבל שרבים מקשרים פמיניזם לשנאה גברית).
על זה אני מדברת. הרי להם, הגברים המסויימים. (בעיני אגב, פמיניסטית זה לא סקסי וזה גם לא "לא סקסי", זה פשוט לא קשור, וחבל שרבים מקשרים פמיניזם לשנאה גברית).
מ מליס אימת המערב New member 14/12/05 #13 זה בסדר, הגודל לא קובע... (נשבע ששמעתי מישהו אומר את זה פעם )