הטריוויה נגמר למטה המקום לכתוב את הטריוויה אז אפשר להמשיך מכאן! תור מי לשאול את השאלה?
E Ecthelion New member 26/6/02 #1 הטריוויה נגמר למטה המקום לכתוב את הטריוויה אז אפשר להמשיך מכאן! תור מי לשאול את השאלה?
B ben kanobi New member 27/6/02 #3 כם אני מרגיש שרק אנחנו מנסים וקוראים לי אסף דרך אגב ועכשיו לשאלה קשה במיוחד-מה קרה לחרב הכחולה שהייתה למייס ווינדו בפרק 1?
כם אני מרגיש שרק אנחנו מנסים וקוראים לי אסף דרך אגב ועכשיו לשאלה קשה במיוחד-מה קרה לחרב הכחולה שהייתה למייס ווינדו בפרק 1?
L Larik New member 27/6/02 #8 נכון! גם במשחק לגיים בוי יש לו חרב כחולה! אני חושב שאין לזה תשובה כרגע!
M Master Yoda New member 27/6/02 #11 תחכה עד מחר. אם לא עונים תן תשובה ותחליף שאלה. (בנתיים אתה יכול לגלות לי באיציק)
Z ZeeVladimiRosental New member 27/6/02 #15 תשובה א: מקרה מסויים קרה שהצריך את מייס להחליף לייטסייבר(קרה ב-10 השנים בי TPM ל AOTC), עדיין לא פירטו מקרה זה. ב. סמואל ג´קסון ביקש לייטסייבר סגול מג´ורג לוקאס אף לא הספיקו להכין דגם שלו בזמן ל-TPM
תשובה א: מקרה מסויים קרה שהצריך את מייס להחליף לייטסייבר(קרה ב-10 השנים בי TPM ל AOTC), עדיין לא פירטו מקרה זה. ב. סמואל ג´קסון ביקש לייטסייבר סגול מג´ורג לוקאס אף לא הספיקו להכין דגם שלו בזמן ל-TPM
Z ZeeVladimiRosental New member 27/6/02 #18 מצאתי!!!!!!!! הוא החליף את הסייבר שלו עם קי אדי מונדי(Ki Adi Mundi) כאות לכבוד
Z ZeeVladimiRosental New member 27/6/02 #20 אההמ... אתה המצאת את הסיבה? זה לא נכון בגלל פרט קטן? שונה לגמרי?