הטריוויה

ben kanobi

New member
טוב אני מחליף שאלה (התשובה בפנים)

התשובה היא-החרב לא הייתה שלו מלכתחילה היא הייתה שייכת לג´דיי מאסטר אית´ קות´ בקומיקס הם משתתפים בתחרות ומייס מחזיר לאית´ את החרב באומרו-Master Eeth Koth, I have something to return to you It is a product of your own hands which you once entrusted to mine. In returning this lightsaber, I return your trust (ואני לא חושב שזה פורסם באתר הרשמי) ועכשיו לשאלה חדשה (והפעם קלה כי עם קשות קשה לכם להתמודד:)-הוא כמו דארת´ מול רק שהוא ג´דיי

Ecthelion

New member
תשובה:

טרנס או טרגס או טאנק לא קלטתי אף פעם את השם.הוא משרת עם המורדים.

ben kanobi

New member
או אוליי

גוין דרקלייטר - מנהיג רוג סקוודרן בסדרת מסדר הג´דיי החדש אני יודע שהוא קשור לביגס אני לא זוכר איך

ben kanobi תקרא

בבקשה בלי סדרת הג´די החדשה, אני מנסה לקרוא לפי הסדר.. ואני לא רוצה הפתעות

ben kanobi

New member
אני מתנצל

אני אשתדל לא לגלות כלום. ושאלה קלה (ותגובה) אחרונה ממני עד למחר בגלל שיש לי בגרות בלשון בבוקר ואני צריך גם לחרוש קצת- מה הם יוזומים? (רמז-היו אמורים להיות בשובו של הג´דיי אבל התגלו רק בגירסא המחודשת של תקווה חדשה במקום שונה לגמרי)

ben kanobi

New member
כן

ואין לי כוח ללמוד זה בסדר אני מוכן למדיי כל עוד אני לא נכשל לא איכפת לי:)

יוזומים

Yuzzum an alien race native to Endor´s forest moon The yuzzum have a musical language, and they have found employment offworld as singers. איפה רואים אותם בסרט?

ben kanobi

New member
ודרך אגב

התבלבלתי היוזום מופיע בגירסא המחודשת של שובו של הג´דיי ולא התקווה החדשה בתור זמר בלהקה של מקס רבו תורך

למעלה