הטרדה?

seeyou

New member
מהי הטרדה מאיימת?../images/Emo63.gif

" החוק למניעת הטרדה מאיימת מגדיר בסעיף 2 הטרדה מאיימת כהטרדתו של אדם בידי אחר בכל דרך שהיא או נקיטת איומים כלפיו, בנסיבות הנותנות בסיס סביר להניח כי המטריד או המאיים עלול לשוב ולפגוע בשלוות חייו, בפרטיותו או בחירותו של האדם או כי הוא עלול לפגוע בגופו. " כאן נכנסים העו"ד ובתי משפט לפרשנויות לדעתי-אל תמשיכי ברעיון "לסיים את מה שקרה יפה " יוסי

newlywed

New member
בדיוק!

it is over קבל זאת בגבורה כתוב מכתב בפורום שהציעה המפלצת/הילדה או סתם על דף ושלח בתוך בקבוק על פני המים כואב, היא פגעה בך באופן בו בחרה לסיים אולי היא בעצמה חרא של בחורה או סתם bad brake-upper כך או כך תעשה לעצמך טובה אם תקבל את העובדה שזה נגמר והיא לא רוצה שום קשר איתך מבחינתה גם המכתב יהווה הטרדה ולכן זו הטרדה

גארוטה

New member
דבר אחד בלבד הוא

שמניע אותך וזה האגו. אתה לא באמת חושב שמישהו מאמין לסיפורים שלך על הצורך לסיים יפה, לדבר ולשוחח על מה שהיה, לשמור על קשר נעים ופייסני? כי אם כן, אז אתה בבעיה. כל מה שמניע אותך זה הפגיעה מכך שהיא זו שסיימה את הקשר ועל הדרך שעשתה זאת (בהודעת SMS) ועל כך שלך לא היתה שום מילה בעניין. גם העובדה שהבחורה ביקשה ממך בצורה שלא משתמעת לשתי פנים שלא תיצור איתה קשר בשום דרך, תוך איום על מה יקרה אם כן, מצביעה על כך שאתה כנראה טיפוס שאינו מרפה בקלות, ואת זה רואים בבירור בתשובות שלך פה. כל מה שיש להגיד לך זה ת ת ק ד ם.

תמירלה

New member
אפשר להתקדם

ולהשאיר אחריך אדמה חרוכה ואפשר להתקדם ולהשאיר אחריך זרעים שיצמח מהם משהו אם אתה לא מאמין שאני מאמין שיש דרך לסיים קשר, אתה טועה נכון, נפגעתי מהדרך ודווקא כן היה לי מה להגיד ואמרתי, בטלפון אבל הבחירה להתנתק באחת אחרי שכבר סגרנו על מעמד מכובד של לבא לקחת דברים, לשבת על קפה... ולהפרד בטוב אבל בטוב, לא בניתוק שהוא רע בעיני אולי האגו שלי פגוע אבל הלב גם לא פחות, בעבר כבר היו ניתוקים וחידושי קשר, כך שזה לא שחור או לבן אם אכתוב לה מכתב בו אני במפורש אומר שלום ולא מחפש את חידוש הקשר אני לא באמת פוגע בה וברצונה אבל שיש קשר מחייב הרצון של 2 הצדדים חשוב, לא רק של אחד מהם כמובן שאין מקום לכפות את האחד על השני אבל עליי כפו ניתוק, אז רק אומר את מילותיי האחרונות ואעלם - לא רואה בזה הטרדה עכשיו כולנו פה אנשים פשוטים ''רגילים'' שכותבים ממצפון ליבם - הנה תשובה מפסיכולוג: "סיום קשר אמור להיות - לטעמי - פנים אל פנים, לא ב- SMS . אמנם הרבה יותר קשה לעשות כך, כי אתה חושף את עצמך לביטויים של רגשות כמו כעס, עצב, בכי ואולי אפילו אלימות מילולית או פיזית [אולי מילולית דווקא מצידה ופיזית אין סיכוי אצלי]. אבל אם אין לך אומץ לעמוד בפני אפשרות כזו, אתה גם מפסיד הזדמנות חשובה לחוות מה הפרידה גורמת לאנשים קרובים אליך. חשוב לחוות זאת כדי להרגיש כמה אתה יכול להיות חשוב ומשפיע בחייו של אדם אחר. חשוב גם לדעת להקשיב בלי להתגונן ולהדוף את ההתקפה עליך - לנסות לחוש אולי יש גם משהו אמיתי שכדאי שתלמד על עצמך. כך תלמד לבחור ולהתנהג אחרת עם בת הזוג הבאה שלך." מה עכשיו אתם אומרים ?

חמוד אתה בבלבלה איומה

אם היא זאת שזרקה אותך בSMS אז כל דברי הפסיכולוג מופנים אליה ולא אליך, דהיינו היא מפחדת לחשוף את עצממה לביטויים של רגש וכו' היא מפסידה הזדמנות חשובה לחוות פרידה וכו' היא מפספסת הזדמנות לנסות לחוש, ללמוד וכו' - לא אתה! אלא אם כן יש משהו שלא סיפרת לנו. ועוד משהו קטן, אצטט מדבריך" שיש קשר מחייב הרצון של 2 הצדדים חשוב", אז יכל להיות שפיספסת פה משהו וזה שאולי אין פה קשר חייב מבחינתה ואז אולי כדאי שבכל זאת תיקח טיפ מהפסיכולוג ותלמד גם להקשיב למי שיושב מולך (בת זוג או לא)

chenby

New member
חחחחחחחח

קיצוני משהו. בסך הכל, שחרר אותה. נשמע שהקשר הזה היה לא בריא לשניכם. אז אם זה נגמר , כנראה שזה לטובתך.

תמירלה

New member
כן... אם תמיד הייתי חושב ככה

"שאם זה נגמר זה לטובתי" לא היינו אחרי היכרות של שנה וקשר רציף (כמעט) של 8 חודשים (רק עם הפסקות של חודש-חודש וחצי פה ושם...) היה קשר מיוחד מאוד לדעתי לא סיפרתי בכוונה על הטוב, כי זו לא השאלה אבל הייתי יכול הייתי מאפשר את הקשר כנראה שאפילו אני לא יכול הכל (סתם) אולי נשלח לה SMS "שכחתי....'לכי קיבינימט' "... סתם אולי אני אכתוב את המכתב שלי ואסיים יפה מצידי לפחות, ונראה אם אשלח או לא... רע זה לא יביא - בזה אני משוכנע השאלה אם יש בכלל טעם להשקיע אנרגיה... השאלה היא לא האם לסיים אלא איך לסיים (מבחינתי רבותיי לא מבחינתה.. אוקיי?) יאללה, שחרור נעים שיהיה לי (יצא לי פלוץ)

שילה1

New member
אחריי שקראתי הכל-מציע הלךמעומק הלב לטפל קצת

באובססיות שלך.הכונה לטיפול מקצועי,הוא לא מזיק,ואולי אפילו ,הפלא ופלא,יעזור.

chenby

New member
יש לי חדשות בשבילך

זה כבר נגמר. אין מה לסיים יותר כי זה כבר הסתיים. אז לפני שאתה משחרר , תפנים.

למעלה