אפשר להתקדם
ולהשאיר אחריך אדמה חרוכה ואפשר להתקדם ולהשאיר אחריך זרעים שיצמח מהם משהו אם אתה לא מאמין שאני מאמין שיש דרך לסיים קשר, אתה טועה נכון, נפגעתי מהדרך ודווקא כן היה לי מה להגיד ואמרתי, בטלפון אבל הבחירה להתנתק באחת אחרי שכבר סגרנו על מעמד מכובד של לבא לקחת דברים, לשבת על קפה... ולהפרד בטוב אבל בטוב, לא בניתוק שהוא רע בעיני אולי האגו שלי פגוע אבל הלב גם לא פחות, בעבר כבר היו ניתוקים וחידושי קשר, כך שזה לא שחור או לבן אם אכתוב לה מכתב בו אני במפורש אומר שלום ולא מחפש את חידוש הקשר אני לא באמת פוגע בה וברצונה אבל שיש קשר מחייב הרצון של 2 הצדדים חשוב, לא רק של אחד מהם כמובן שאין מקום לכפות את האחד על השני אבל עליי כפו ניתוק, אז רק אומר את מילותיי האחרונות ואעלם - לא רואה בזה הטרדה עכשיו כולנו פה אנשים פשוטים ''רגילים'' שכותבים ממצפון ליבם - הנה תשובה מפסיכולוג: "סיום קשר אמור להיות - לטעמי - פנים אל פנים, לא ב- SMS . אמנם הרבה יותר קשה לעשות כך, כי אתה חושף את עצמך לביטויים של רגשות כמו כעס, עצב, בכי ואולי אפילו אלימות מילולית או פיזית [אולי מילולית דווקא מצידה ופיזית אין סיכוי אצלי]. אבל אם אין לך אומץ לעמוד בפני אפשרות כזו, אתה גם מפסיד הזדמנות חשובה לחוות מה הפרידה גורמת לאנשים קרובים אליך. חשוב לחוות זאת כדי להרגיש כמה אתה יכול להיות חשוב ומשפיע בחייו של אדם אחר. חשוב גם לדעת להקשיב בלי להתגונן ולהדוף את ההתקפה עליך - לנסות לחוש אולי יש גם משהו אמיתי שכדאי שתלמד על עצמך. כך תלמד לבחור ולהתנהג אחרת עם בת הזוג הבאה שלך." מה עכשיו אתם אומרים ?