הטרדה מינית

הטרדה מינית ../images/Emo122.gif

לרגל הנסיבות העצובות שלאט לאט מתגלים עוד מקרים של הטרדה מינית ע"י פוליטיקאי ישראל, חשבתי לפתוח שרשור בנושא הטרדה מינית: מהי לדעתכם הטרדה מינית
מהם הגבולות שאסור לעבור
ואיך מחליטים אם נעשתה הטרדה מינית אם עבור X הטרדה מינית זה משהו אחד, ועבור Y זה משהו שונה?|

thankful

New member
או ! זה גם בדיוק נושא שרציתי לפתוח

עליו מאמר ... ! בחיי ... וזאת , בעיקר (אבל לא רק) בעקבות העינויים שעושים לנשיא וגם ל "צצי" (כך דודתי מכנה את חיים רמון ...) . לדעתי , נושא ההטרדה המינית תפס "נפח" משמעותי בשנים האחרונות : כל דבר , ולו הקטן ביותר , נחשב כהטרדה מינית ... אני חושב שבהזדמנות ,אכין ואפתח בעצמי כאן מאמר על זה (גם כדי לא להיות מושפע מדיעותם של אחרים בנושא בעת הכנת המאמר ...) ליאור .

200611

New member
אין דבר כזה - הטרדה מינית

זאת הגדרה משפטית לתהליכי חיזור לגיטימיים לחלוטין. בארץ מגזימים בכל דבר, וגם עם הענין הזה מגזימים בלי טעם.

TheBigBrother

New member
מלאכי

אולי את בתור אישה תסבירי לי מה הקטע שלהסכים, ואז להגיד שזה לא היה בהסכמה וההסכמה באה רק בגלל שהבחורה היתה תחת אותו הבן אדם(כמו במקרה עם הנשיא) ואז אחרי כמה חודשים או שנים להחליט שזה כואב בפנים ולהוציא את זה החוצה?

RainDrops

New member
לדעתי.

הטרדה מינית, זה לא רק מגע ללא הסכמה, לדעתי הטרדה מינית זה גם הערות מסויימות על המראה הגוף, שגורמות להרגשה של זילזול, חוסר כבוד.

200611

New member
בגלל מילים (הערות) לא צריך משפט

זאת ההגזמה שאני מדבר עליה.

RainDrops

New member
אני מאמינה שיש לפעמים סוג של הגזמה

ולפעמים נשים מפרשות דבר בצורה אחרת, ומוגזמת אני בטוחה שזה קורה. אני יכולה להגיד לך, בתור אחת שהלכה פעם ברחוב, ואיזה נהג אידיוט התחיל לצעוק דבריםפשוט מזעזעים לעברי, בגלל היותי נקבה. אני יכולה להגיד לך שהרגשתי מושפלת. הרגשתי ממש לא נעים. אז נכון לא צריך משפט, על משהו חד פעמי כזה, אבל כשזה נמשך נגיד בעבודה או בכל מוסד ואפילו זה לא מגיע לשלב של נגיעות, אבל נמשך ברמה של תדירות גבוהה, והערות משפילות מתמשכות אני לא רואה סיבה לעבור על זה בשתיקה. כי זה הטרדה מבחינתי.

למעלה