הטסת חתול היסטרי

mis1233

New member
הטסת חתול היסטרי

שלום לכולםאני מתלבטת אם להשאיר את החתולה יש סידור בשבילה כמובן או לקחת איתנו.הבעיה היא שבנסיעות של שעה ברכב היא צורחת בהיסטריה ורעש.שאלה איך להטיס אותה אם בכלל יעלו אותה צורחת למטוס או מה ניתן לעשות...? מישהו עבר משהו דומה? תודה!

רגיל15

New member
החתולה שלנו היסטרית בנסיעות

נתנו לה חצי כדור שהוטרינר נתן לנו, היא הייתה ישנונית במשך 12 שעות ושקטה מאד בטיסה

mis1233

New member
היא מבוגרת?

ואיך היא התאוששה מהכדור אחכ? יש לנו טיסה 11 שעות טחכ קןנקשן אחכ המשך טיסה 5 שעות...בקיצור סהכ משהו כמה 24 שעות נסיעה. דאלה אם יש כדור שמחסיק לזמן כזה ולא מזיק?

ועוד שאלה : איזה בדיקות צריך לבצע לפני הנסיעה? תודה רבה!

רגיל15

New member
היא הייתה בת 7 כשהטסנו אותה

את הכדור נתנו עם יוגורט (שוחד) בבוקר שעון ישראל והיא התאוששה ממנו בערב שעון קנדה, עם הפרשי השעות זה יוצא בערך 15 עד 16 שעות. היא לא השתינה או שתתה כלום באותו זמן, רק ישבה במנשא והסתכלה סביב. כשהיא התאוששה היא הייתה במצב רוח מצויין אגב.
אם את צריכה ליותר זמן ולחתולה זקנה, זה שאלות לווטרינר. אני יכול לספר רק מנסיון אישי.
לגבי בדיקות, אנחנו הוצאנו לה ״דרכון״, לפחות ככה זה נקרא בזמנו, שהראה שיש לה את כל החיסונים הנדרשים. אבל שוב, זה היה בהתייעצות עם וטרינר.
בכניסה לקנדה הדרכון שלה נבדק, וגם הבחור ניכה את דמי הכניסה שלה כי הוא היה נחמד.

regvuv1

New member
אצלנו...

החתולה שלנו אמנם צעירה, טסה אתנו בגיל שנתיים וחצי, אבל היא לא מפסיקה ליילל בנסיעות. ניסינו עם הוטרינרית שני סוגי כדורי הרגעה, אחד מהם הפך אותה למסטולית לגמרי- לא הצליחה ללכת ישר- אבל לא גרם לה להפסיק ליילל בנסיעה. בסוף, אחרי שני סוגי כדורים ושני מינונים לכל אחד, לקחתי אותה למטוס בלי כדורים. היא אכן ייללה, אבל במטוס לא באמת שומעים, עם כל הרעש והעובדה שהתנשא שלה מתחת למושב. בכל אופן רוב הנסיעה המנשא היה על הברכיים שלי, ונתתי לה להוציא את הראש ממנו כדי לקבל ליטופים, זה הרגיע אותה, יחסית... עומדים לעשות את זה שוב עוד שבועיים. זה לא כיף, אבל אני די בטוחה שיותר כיף ממה שהיה לכלב הזקן שלנו בטיסה של כמעט 24 שעות, עם שתי עצירות, מישראל לארה״ב. וגם הוא שרד את זה בלי טראומות.

mis1233

New member
תודה ! הבעיה איתה

שהיא לא מייללת היא צורחת ומנסה בכל דרך לחפור בכלוב עד דם בציפורניים...היא ממש היסטרית.. ליטופים כלום לא מרגיע אותה. הכדורים לא עשו לה נזק נכון? האם היא אכלה/ עשתה צרכים בטיסה? תודה רבה ובהצלחה

regvuv1

New member
שלנו לא עשתה צרכים

השפעת הכדורים פגה אחרי 10 שעות, נדמה לי, ואז היא היתה כמו חדשה

למעלה