הטלפון של שוקי וייס..

הטלפון של שוקי וייס..

זה הטלפון של שוקי וייס: 03-5280505 מי שבאמת רוצה לעשות משהו ומהר בשביל פגישת מעריצים שייתקשר בשם הפורום ושידבר איתו ואם כל אחד יגיד שהוא מתבייש אז לא נגיע ככה לכלום!!

idanias

New member
אני לא מתבייש אבל.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

צריך מישהו מבוגר שיעשה את זה... יוגב?ליהי?עוד זקן אחד?

אני לא חושבת שצריך תעוזה פה,אלא שכל.

נו באמתה טלפון של שוקי וויס
ואם בשכל מדובר,אז יוגב כבר ירד מהפרק

yotem 17

New member
למה לפתוח עוד שרשור?../images/Emo83.gif

יש בדיוק על זה שרשור למטה בעמוד |:

idanias

New member
וכפי שאמרו פה......

אפשר להגיד שאנחנו הפורום הרישמי ושאנחנו רוצים לראיין את איימי וכל זה... אפשר לפנות לשוקי וייס מעריב לנוער ראש 1 וכל הבלה הבלה האלו...

yotem 17

New member
תקשיב, לא כל פורום../images/Emo83.gif

יכול להחליט שהוא פורום רשמי. צריך איזה משהו בשביל זה, זה לא סתם שהמנהל מחליט שמעכשיו זה הפורום הרשמי של אוונסנס. אין לי מושג מה צריך לעשות בשביל זה, אבל אני בטוח שצריך.

idanias

New member
נבקש אישית מאיימי../images/Emo8.gif

סתם בכל מקרה נגיד אנחנו הפורום של תפוז וכל זה... וצריך לכתוב למישהו אם הוא יכול לקדם אותנו..אבל צריך לעשות את זה מהר!

Blue Aura

New member
אבל בתפוז...../images/Emo189.gif

גם בתפוז, יש פורומים רשמיים ויש לא רשמיים, אין לי מושג מי מחליט את זה ועל סמך מה.

SweetSacrifice

New member
אין בישראל

כרגע שום פורום פורום או אתר רשמי של אוונסנס. לפי מה שאני יודעת
אנחנו פשוט צריכים להיות הפורום הרשמי

FireInsaid

New member
כן, חייבים להפגש איתם איכשהו >:

עד שהלהקה שאני הכי אוהבת וסוגדת לה בעולם באה לארץ, אנמצב שאני לא אפגוש אותם. גם אם זה אומר שדה תעופה וגם אם זה אומר מלון וגם אם זה אומר להראות קרציות..

יש מצב שלא תפגשי אותם

להיות שורה ראשונה זה הולך להיות קשה ממש. אז לפגוש אותם? אני בספק. קודם מתרכזים בלהיות שורה ראשונה, אח"כ נפתח ציפיות בלפגוש אותם (ואז הן יתנפצו לאלפייייייייי רסיסים.
)

התכוונתי שיהיה קשה לכם.

ארגו שלי. יחד עם עוד הרבה אנשים. שכחתם שהוא האמא והאבא שלי? יש לכם זיכרון קצר.

Aragollum

New member
אבלאבל

אין לי את מה שזה דורש כדי להיות אמא ;[ את יודעת, שירי מימוניות וכאלה.

XDDDDD

אני בטוחה שבתוך תוכך אתה תמצא את הכוח לשירי המימונות. אתה יכול. גו גנים תימנים\עיראקים\מרוקאים\משהוערביאחר!!!!

yotem 17

New member
אני מבקש התחשבות במצב הבעייתי שלי../images/Emo83.gif

אני במצב בריאותי רגיש, דחיפה לא במקום עלולה לגרום לי להתפוצץ, ולצערי זה תרתי משמע
חוצמזה הולך להיות לי שומר ראש עצבני במיוחד, אז ראו הוזהרתם

אין התחשבויות

מי שיהיה בדרכי ולא יתן לעבור, ישלם על כך
כבר עשיתי את זה. ראו הוזהרתם
בהתחלה אני נחמדה: "סליחה, אפשר לעבור?" *קול קטן תמים ומתוק* -"לא." *בום* ואז כבר אין את מי לשאול. פשוט תצטרך להיות נחמד.

למעלה