הטלפון מצלצל

שמלת תחרה1

Well-known member
ועל הקו בן/ת הזוג
ומבקש/ת כוס מים, כי הוא/היא צופה בתוכנית טוי בקטע מותח.
כיצד תגיבו?

Harrington

Well-known member
מנהל
ועל הקו בן/ת הזוג
כיצד תגיבו?
בכפוף לשאלה מה אני עושה באותו רגע, ניגש למטבח, לוקח כוס, ממילא אותו במים וכנראה גם כמה קוביות קרח, ומביא לה אותו.

כמובן שבהמשך אזכיר לה שיש לה אפשרות להקפיא את השידור ולקחת מים בעצמה. אבל בתכל'ס הסיכוי שכל הנ"ל יקרה אצלי בבית, אפסי :)

שמלת תחרה1

Well-known member
בכפוף לשאלה מה אני עושה באותו רגע, ניגש למטבח, לוקח כוס, ממילא אותו במים וכנראה גם כמה קוביות קרח, ומביא לה אותו.

כמובן שבהמשך אזכיר לה שיש לה אפשרות להקפיא את השידור ולקחת מים בעצמה. אבל בתכל'ס הסיכוי שכל הנ"ל יקרה אצלי בבית, אפסי :)
למה אפסי?

Harrington

Well-known member
מנהל
כי הסיכוי שבת הזוג שלי תטריח אותי במצב כזה או בשביל דבר כזה, אפסי. מעבר לכך הסיכוי שהיא תהיה עד כדי כך מרוכזת במכשיר המטומטם הזה שנקרא טמבליזיה, אפסי לא פחות :).
לבת שלי זה יכול לקרות, אבל גם אז, כנראה שלא באמצעות הטלפון אלא רק אם במקרה אעבור במקום.

שמלת תחרה1

Well-known member
כי הסיכוי שבת הזוג שלי תטריח אותי במצב כזה או בשביל דבר כזה, אפסי. מעבר לכך הסיכוי שהיא תהיה עד כדי כך מרוכזת במכשיר המטומטם הזה שנקרא טמבליזיה, אפסי לא פחות :).
לבת שלי זה יכול לקרות, אבל גם אז, כנראה שלא באמצעות הטלפון אלא רק אם במקרה אעבור במקום.
חייבת לשאול אינך חייב לענות
למה להחזיק בבית משהו שמוערך כטמבליזיה?

Harrington

Well-known member
מנהל
חייבת לשאול אינך חייב לענות
למה להחזיק בבית משהו שמוערך כטמבליזיה?
א. למה לא? לא רואה כל סתירה בין הדברים. קצת דומה לשאלה מדוע אני מחזיק רכב אם אני בעד הליכה/ריצה. כלומר כי מידי פעם זה נוח לי ו/או אני צריך.
ב. אני מהגברים שלא מתביישים להודות בכך שאין להם הרבה מה להגיד בבית :).

שמלת תחרה1

Well-known member
א. למה לא? לא רואה כל סתירה בין הדברים. קצת דומה לשאלה מדוע אני מחזיק רכב אם אני בעד הליכה/ריצה. כלומר כי מידי פעם זה נוח לי ו/או אני צריך.
ב. אני מהגברים שלא מתביישים להודות בכך שאין להם הרבה מה להגיד בבית :).
גדול, אהבתי

משתפרת1

Well-known member
ועל הקו בן/ת הזוג
כיצד תגיבו?
לא יקרה. לא עם האיש שלי. יש לי בבית איש מפנק. אם ירצה מים יקום לקחת וגם יביא לי כוס בלי שאבקש. אפילו כשהוא חולה עם חום הוא לא מבקש כוס תה או קפה, ואני צריכה להתקיל אותו ולהביא לו לפני שיקום למזוג לעצמו. אז אם מתישהו הוא יבקש שאביא לו מים או קפה או מה שלא יהיה- יש לו סיבה טובה לבקש, ואני אכין לו.

GoldenEyes

Well-known member
לא יקרה. לא עם האיש שלי. יש לי בבית איש מפנק. אם ירצה מים יקום לקחת וגם יביא לי כוס בלי שאבקש. אפילו כשהוא חולה עם חום הוא לא מבקש כוס תה או קפה, ואני צריכה להתקיל אותו ולהביא לו לפני שיקום למזוג לעצמו. אז אם מתישהו הוא יבקש שאביא לו מים או קפה או מה שלא יהיה- יש לו סיבה טובה לבקש, ואני אכין לו.
(y)

אבי בן 1231

Well-known member
זו זגיות לדוגמה!!!!

שמלת תחרה1

Well-known member
אשת חיל

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
ועל הקו בן/ת הזוג
לא הבנתי את הקושיה.
מה זאת אומרת הטלפון מצלצל ועל הקו בן הזוג?
כאילו מה? הם גרים בדירות נפרדות?
הוא מבקש כוס מים ואז היא שמה על עצמה צעיף ומעיל,
נוסעת באוטובוס כדי להביא לו כוס מים?
באמת שלא הבנתי את השאלה שלך. :-/
אני כל 5 דקות מבקש מאישתי משהו.
פעם זה מים.
פעם זאת צלוחית בוטנים מלוחים.
אפילו ארוחות שלמות היא מגישה לי לשולחן.
אני לא מתקשר.
אני אומר.
לפעמים אני לא צריך לומר.
אנחנו כבר מעל עשר שנים ביחד, מספיק שאני שולח מבט והיא כבר יודעת האם זה תה? או קפה.
אבל מה שכן, את הנעליים אני מצחצח בעצמי. |חיוךרחב|

מלאכת מחשבת1

Well-known member
לא הבנתי את הקושיה.
מה זאת אומרת הטלפון מצלצל ועל הקו בן הזוג?
כאילו מה? הם גרים בדירות נפרדות?
הוא מבקש כוס מים ואז היא שמה על עצמה צעיף ומעיל,
נוסעת באוטובוס כדי להביא לו כוס מים?
באמת שלא הבנתי את השאלה שלך. :-/
פעם זה מים.
אני לא מתקשר.
אני אומר.
לפעמים אני לא צריך לומר.
אנחנו כבר מעל עשר שנים ביחד, מספיק שאני שולח מבט והיא כבר יודעת האם זה תה? או קפה.
אבל מה שכן, את הנעליים אני מצחצח בעצמי. |חיוךרחב|
פעם זה מים.
אני לא מתקשר.
אני אומר.
מה קורה אם "אתה אומר" וכלום לא קורה....ספר ת'אמת.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מה קורה אם "אתה אומר" וכלום לא קורה....ספר ת'אמת.
סופרמן1234
קשה לי לענות על השאלה שלך, כי זה מעולם לא קרה.
אגב, למה אתה לא כותב בניק הקודם שלך?
אתה יכול בהחלט לחזור לניק הקודם.
אין טעם להסתתר.
תראה, אני ושחר נותרנו עדיין עם אותו ניק. |חיוךרחב|

נערך לאחרונה ב:

משתפרת1

Well-known member
ועל הקו בן/ת הזוג
כיצד תגיבו?
אוי, יש קאטץ' בסיפור הזה. האיש מבקש בטלפון.
החלק מהבית בו אנחנו מתגוררים קטן. אם אנחנו לא באותו חדר אין בעיה לקרוא זה לזו בקול רגיל ולבקש.

למעלה