שמלת תחרה1
Well-known member
ועל הקו בן/ת הזוג
ומבקש/ת כוס מים, כי הוא/היא צופה בתוכנית טוי בקטע מותח.
כיצד תגיבו?
כיצד תגיבו?
תקום ותזיז את התחת שלךועל הקו בן/ת הזוג
כיצד תגיבו?
וואלה, קשה לשמוע דבר כזהתקום ותזיז את התחת שלך
אני לא משרתת
בכפוף לשאלה מה אני עושה באותו רגע, ניגש למטבח, לוקח כוס, ממילא אותו במים וכנראה גם כמה קוביות קרח, ומביא לה אותו.ועל הקו בן/ת הזוג
כיצד תגיבו?
למה אפסי?בכפוף לשאלה מה אני עושה באותו רגע, ניגש למטבח, לוקח כוס, ממילא אותו במים וכנראה גם כמה קוביות קרח, ומביא לה אותו.
כמובן שבהמשך אזכיר לה שיש לה אפשרות להקפיא את השידור ולקחת מים בעצמה. אבל בתכל'ס הסיכוי שכל הנ"ל יקרה אצלי בבית, אפסי![]()
כי הסיכוי שבת הזוג שלי תטריח אותי במצב כזה או בשביל דבר כזה, אפסי. מעבר לכך הסיכוי שהיא תהיה עד כדי כך מרוכזת במכשיר המטומטם הזה שנקרא טמבליזיה, אפסי לא פחותלמה אפסי?
חייבת לשאול אינך חייב לענותכי הסיכוי שבת הזוג שלי תטריח אותי במצב כזה או בשביל דבר כזה, אפסי. מעבר לכך הסיכוי שהיא תהיה עד כדי כך מרוכזת במכשיר המטומטם הזה שנקרא טמבליזיה, אפסי לא פחות.
לבת שלי זה יכול לקרות, אבל גם אז, כנראה שלא באמצעות הטלפון אלא רק אם במקרה אעבור במקום.
א. למה לא? לא רואה כל סתירה בין הדברים. קצת דומה לשאלה מדוע אני מחזיק רכב אם אני בעד הליכה/ריצה. כלומר כי מידי פעם זה נוח לי ו/או אני צריך.חייבת לשאול אינך חייב לענות
למה להחזיק בבית משהו שמוערך כטמבליזיה?
גדול, אהבתיא. למה לא? לא רואה כל סתירה בין הדברים. קצת דומה לשאלה מדוע אני מחזיק רכב אם אני בעד הליכה/ריצה. כלומר כי מידי פעם זה נוח לי ו/או אני צריך.
ב. אני מהגברים שלא מתביישים להודות בכך שאין להם הרבה מה להגיד בבית.
לא יקרה. לא עם האיש שלי. יש לי בבית איש מפנק. אם ירצה מים יקום לקחת וגם יביא לי כוס בלי שאבקש. אפילו כשהוא חולה עם חום הוא לא מבקש כוס תה או קפה, ואני צריכה להתקיל אותו ולהביא לו לפני שיקום למזוג לעצמו. אז אם מתישהו הוא יבקש שאביא לו מים או קפה או מה שלא יהיה- יש לו סיבה טובה לבקש, ואני אכין לו.ועל הקו בן/ת הזוג
כיצד תגיבו?
לא יקרה. לא עם האיש שלי. יש לי בבית איש מפנק. אם ירצה מים יקום לקחת וגם יביא לי כוס בלי שאבקש. אפילו כשהוא חולה עם חום הוא לא מבקש כוס תה או קפה, ואני צריכה להתקיל אותו ולהביא לו לפני שיקום למזוג לעצמו. אז אם מתישהו הוא יבקש שאביא לו מים או קפה או מה שלא יהיה- יש לו סיבה טובה לבקש, ואני אכין לו.
זו זגיות לדוגמה!!!!לא יקרה. לא עם האיש שלי. יש לי בבית איש מפנק. אם ירצה מים יקום לקחת וגם יביא לי כוס בלי שאבקש. אפילו כשהוא חולה עם חום הוא לא מבקש כוס תה או קפה, ואני צריכה להתקיל אותו ולהביא לו לפני שיקום למזוג לעצמו. אז אם מתישהו הוא יבקש שאביא לו מים או קפה או מה שלא יהיה- יש לו סיבה טובה לבקש, ואני אכין לו.
אשת חיללא יקרה. לא עם האיש שלי. יש לי בבית איש מפנק. אם ירצה מים יקום לקחת וגם יביא לי כוס בלי שאבקש. אפילו כשהוא חולה עם חום הוא לא מבקש כוס תה או קפה, ואני צריכה להתקיל אותו ולהביא לו לפני שיקום למזוג לעצמו. אז אם מתישהו הוא יבקש שאביא לו מים או קפה או מה שלא יהיה- יש לו סיבה טובה לבקש, ואני אכין לו.
אביא לה, מה הבעיה?ועל הקו בן/ת הזוג
כיצד תגיבו?
ממש ממש לא מבינה את הבעיהועל הקו בן/ת הזוג
כיצד תגיב
לפי תגובתך ניתן להבין שזה הדדי, זו דוגמה לזוגיות מושלמת!!ממש ממש לא מבינה את הבעיה
גם אם הוא ישב מול הטי וי בלי סרט מתח...
הוא יקבל בדיוק את מה שיבקש...
לא הבנתי את הקושיה.ועל הקו בן/ת הזוג
לא הבנתי את הקושיה.
מה זאת אומרת הטלפון מצלצל ועל הקו בן הזוג?
כאילו מה? הם גרים בדירות נפרדות?
הוא מבקש כוס מים ואז היא שמה על עצמה צעיף ומעיל,
נוסעת באוטובוס כדי להביא לו כוס מים?
באמת שלא הבנתי את השאלה שלך.
אני כל 5 דקות מבקש מאישתי משהו.
פעם זה מים.
פעם זאת צלוחית בוטנים מלוחים.
אפילו ארוחות שלמות היא מגישה לי לשולחן.
אני לא מתקשר.
אני אומר.
לפעמים אני לא צריך לומר.
אנחנו כבר מעל עשר שנים ביחד, מספיק שאני שולח מבט והיא כבר יודעת האם זה תה? או קפה.
אבל מה שכן, את הנעליים אני מצחצח בעצמי.![]()
מה קורה אם "אתה אומר" וכלום לא קורה....ספר ת'אמת.אני כל 5 דקות מבקש מאישתי משהו.
פעם זה מים.
פעם זאת צלוחית בוטנים מלוחים.
אפילו ארוחות שלמות היא מגישה לי לשולחן.
אני לא מתקשר.
אני אומר.
סופרמן1234מה קורה אם "אתה אומר" וכלום לא קורה....ספר ת'אמת.
אוי, יש קאטץ' בסיפור הזה. האיש מבקש בטלפון.ועל הקו בן/ת הזוג
כיצד תגיבו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.