הטלה אסטרלית... יפי!!!

holy_sheep

New member
הטלה אסטרלית... יפי!!!

אוקי... ניסיתי, הצלחתי, נבהלתי, שאלתי, הפסקתי. אנשים יכולים לגרום לנשמה (רוח או מה שזה לא יהיה) לצאת מהגוף ולשוטט במקום אחר (אני לא רוצה להכנס כאן לעולמות וכאלה.. כי הדעות שנויות). עד כאן הבנתי. אבל השאלה אם יש להטלות אסטרליות שימוש כלשהו? אני לא חושבת שהדבר הזה קיים כדי שנוכל להנות ממנו. אז הנה אני פונה אל כל האנשים שאכן התנסו במסעות אסטרליים או סתם יציאות מהגוף... יש לזה מטרה מסויימת? אני מבינה למדיטאציה יש רבדים של התכנסות ורגיעה... אבל האם מסע בעולמות אחרים (אל תציקו לי... נגיד שזה קיים) באמת יכול לתרום לנו בצורה מסויימת? מבולבלת כבשה קדושה

Enchanted

New member
אמממ..קצת לא קשור

אבל איפה כתוב איך עושים הטלה אסטראלית?

Ranger One

New member
יופי....

אני מבין מכך שסיימת לתרגל באופן יסודי את בסיסי המקשוף? כמובן הרי שאתה התאנת והתאמנת והתאמנת על התחומים הבאים: דימיון, שליטה באנרגיות, כוח-רצון וכדומה... רגע... אתה לא התאמנת על זה ואתה סתם מתלהב שרוצה לנסות הטלה אסטראלית ולשרוף לעצמו את כל הסינפסות בדרך? מקסים. אני בכל מקרה ממליץ לך לקרוא ולתרגל את הספר "מקשוף - הבסיס".

holy_sheep

New member
בקשר לאסטרלי

אממ.. אני דווקא לא ממש מסכימה עם ג´אסטין.. אני לא חושבת שזה דורש הרבה תירגול של דברים אחרים.. אצלי לפחות זה בא בהפתעה... דמיון מודרך? אני לא מכירה הרבה אנשים שלא יכולים לדמיין את עצמם במקום מסויים ואז להתחיל להרגיש את כל העולם מסביבם עד הגרגר האחרון... או להפך: תרגיל שתמיד נותנים לאנשים: להסתכל על אבן, ואז לעצום עינים ולזכור את כל הפינות שלה ואת כל החלקים שלה- ואז לסובב אותה בדמיון... זה לא כל כך קשה... הקטע עם האבן הוא פשוט תרגול של זכרון.. בקיצור- אני לא חושבת שהקטע הזה דורש דמיון מודרך... הטלה אסטרלית קרתה בתאונה.. עשיתי מדיטאציה בשכיבה לפני השינה עם קמיע שקבלתי מאחותי שהנחתי על בית החזה... (נ.ב: לא ידעתי שום דבר מבוסס במיסטיקה, זה היה לפני שהיו לי מורים) פתאום הרגשתי שתי הרגשות משונות: מצד אחד הרגשתי את הגוף.. אבל בצורה שונה.. כאילו שהוא משותק.. ומצד שני הסתכלתי על החדר שלי כאילו אני עומדת על המיטה... וגם יכולתי לזוז.. מהגוף שלי "ראיתי" (הגרשיים שם כי לא פתחתי עיניים) או הרגשתי מן "רוח" (תארו לעצמכם ענן) של הגוף שלי... אני רק באור בהיר יותר מרחף מעל לגוף שלי... התסכלתי מסביב עם הדבר הזה שריחף מעלי ונראה כמוני... ופתאום ראיתי צללית שחורה שהתחילה לקבל דמות של קרניים (של הדבר הזה שהוא כמו ערפד ב"זינה" וב"הרקולס"- זה מה שהדבר הזה היה הכי דומה אליו).. נורא פחדתי.. והגוף שלי (ששכב על המיטה) התחיל להרגיש מוזר... פתאום בבום- הרוח הזאת חזרה לי לגוף (שהיה משותק קודם) והתיישבתי... כל הדבר הזה היה מלווה בכל מיני גלים של אנרגיה לבנה... ובכך מסתיים הסיפור שלי- שהפחיד אותי עד מוות בפעם הראשונה. הטלה אסטרלית? אין לי מתכון... אבל בעקרון- אחרי שאתה מנוסה קצת במדיטאציה (קצת קשה לשבת בשקט ל20 דקות) נסה לדמיין את עצמך יוצא מהגוף.. אחרי שנתקת את עצמך מהעולם- והוצאת את כל העולם מתוכך- תוציא את מה שאין שם (מה שכבר לא נמצא בתוכך) כי הרי רוקנת הכל- תוציא את הקליפה האחרונה שנשארה לך... דמיין לעצמך רחם: תעלים את הגוף של האמא (העולם), תוציא את העובר (המחשבות שלך והעולם הפנימי) ואחר כך תוציא את השלייה (הרוח שלך) ותשאר רק עם הרחם (שהוא הגוף שלך) מנותק... אין לי הסבר יותר טוב.. מחכה לקטילות של ג´אסטין... כבשה קדושה

Ranger One

New member
תראי....

זה חומר מאוד מתקדם... את התועלת שיש למישורים אחרים עבורנו לומדים בתוך מסורות שונות, למשל: דרואידיזם ושאמאניזם.

holy_sheep

New member
ג´אסטין מתוק...

תודה רבה שהכוונת אותי למקורות מעורפלים.. אבל אני יכולה מיקוד כלשהו... אני לא רוצה סתם לעשות משהו שיכול להפחיד אותי (אין לי שליטה מלאה בזה... ולפעמים אני נכנסת ל"תודעה אחרת" -ככה המורים שלי קוראים לזה, ואני רואה דברים שאני רואה רק בפעמים נדירות) ולגזול ממני אנרגיות וזמן.... אם יש לזה תועלת (ריפוי אני יודעת- בשמאניזם, למדתי קצת אבל זה לא מבוסס) כלשהי אני אשמח ללמוד עליה.. הדבר היחיד שאני יודעת שאפשר לעשות באסטראל זה לבקר חברים שגרים רחוק- ידיד שלי עשה את זה... נחמד... אבל מפחיד במקצת... תגובה בבקשה כבשה קדושה

Ranger One

New member
טוב...

כמו שאמרתי קודם, ראש כואב. אז הנה התייחסות מהירה של שלושה הממלכות בתפיסה הדרואידית הנאו-פאגאנית. סתם דוגמא מהירה כיצד ניתן להשתמש בהשלכות למימדים אחרים. וכמובו שזה נכתב ע"י איאן קוריגן! הדרואיד הנאו-פאגאן הכי מקסים בעולם! (נכון שאני נשמע טיפה פסיכוטי כרגע?)

Enchanted

New member
אוקיי אז ככה...

דבר ראשון אני בת כבר קראתי את רוב המקשוף....עדיין לא סיימתי אבל אני עומדת לסיים! ואני עושה המון מדיטציה.. אז בבקשה לא להתעצבן עליי

מיי נהר

New member
שאלה לגבי הקרנה אסטרלית../images/Emo102.gif

כשאני חוזרת ומתחברת לגוף הפיזי, בהתחלה אני יכולה להסתכל דרך העיניים אבל לא להזיז את הגוף, ואח"כ, בשלב שאני מקבלת חזרה את התחושה של הגוף והשליטה באיברים, הכל מרגיש כמו שנירדמת
למישהו הרגל, אבל בכל הגוף, וזה ממש נורא. למישהו יש הסבר או/ו פתרון בשבילי

holy_sheep

New member
הסבר? פתרון?

אני מניחה שאת הפתרון את יכולה למצוא לבד אחרי שתקבלי את ההסבר. אני מניחה שהנימול (הנמלים הקטנות שמתרוצצות לך בגוף) בכל הגוף הוא בגלל חוסר תנועה. למרות שנימול קורא בדר"כ בגלל חוסר אספקת דם לרקמות. זה יכול להגרם מכמה סיבות: 1) משקל כבד על איזור מסויים בגוף 2) היסטריה (!!!) ופאניקה מאוד יכול להיות שאחרי שאת חוזרת לגוף שלך את נבהלת, אולי ברמה לא מודעת, או שהגוף שלך עוד לא רגיל לזה... פתרון? אני חושבת שאולי מדיטאציה קלה ורגיעה של הגוף שלך יכולה לעזור.. או שתייה של מים קרים- משהו שירגיע אותך

Zipadidoda

New member
אלפי דברים לעשות

אני לא מדבר מניסיון אבל תנסי ותראי. אומרים שאפשר לנוע לכל מקום וזמן. את יכולה לנכוח במקומות מסוימים ואףאחד לא יראה אותך. את יכולה לראות מחשבות, רגשות וכו של אנשים. וגם מבחינת הבנה וידע זה יעזור לך מאוד. 1...2...3... ואלף! :)

holy_sheep

New member
ממש נהדר...

אני יכולה להיות במקומות מסויימים בלי שיראו אותי- פעם אחרונה שבדקתי זה ריגול. לראות מחשבות של אנשים- חדירה לפרטיות. ומה עוד? לנוע לכל מקום וזמן- זה נחמד.. אבל שוב- זה יכול ליצור את שני המצבים שאמרתי לעיל. שהם לא נכונים אתית. מבחינתי כבשה קדושה מחפשבת תשובה

Zipadidoda

New member
וריגול זה לא כייייייףףףףףףף?

:p ... לכל דבר אפשר להשתמש לטוב ולרע את יכולה לגלות איפה אוסמא בין לאדן גר :) תעשי מה שבא לך שאלת מה אפשר לעשות עניתי לך במה שאפשר למרות שיש עוד דברים אני מניח

dopey_wizard

New member
המטרה..

לדעתי..(לדעת כמה סופרים ואנשים אחרים..) יש אפשרות שהיא יכולה להיות המטרה.. קראתי 3 ספרים בנושא (מזמן..) למרות שאף פעם לא הצלחתי לעשות את ההטלה טוב...(הצלחתי להרגיש מוזר.. אבל לא יותר מזה..) אז יש את האפשרות "להיכנס" לאופי שלך ולמחוק\להוסיף\לשנות למשל: נגיד שיש לי פחד ממים.. אז אני נכנס ל"עולם האסטראלי.." ואני "הולך" לים ורואה את עצמי לא מפחד מהמיים ובלה בלה בלה.. ואז הפחד נמחק מהתת מודע... (*כמובן שזה יכול לבוא גם בדרך ההפוכה.. שזה להכניס פחדים חדשים.. ומי יודע מה.., לכול דבר יש שני צדדים..) ---> דוד

holy_sheep

New member
יש ל זה שם פסיכולוגי ששכחתי..

ובשביל זה לא צריך אסטראל- אפשר גם סתם דמיון מודרך.. אתה מתחיל לרדת במדרגות במגדל ענק.. ויורד ויורד (המונוטוניות של הירידה מכניסה אותך למן "טראנס" מחשבתי שכזה) עד שאתה מגיע לחדר (תת מודע) ובו הרבה ספרים ("תאים" של חשבות וזכרונות), אתה פותח ספר ומוצא שורה שאתה לא אוהב על עצמך.. יש לך מכונת כתיבה בחדר.. עם שולחן.. אתה יכול לכתוב לעצמך דברים כמו "אני לא מפחד מהמים כי אני יודע שיש שם פיה כחולה" ואז כשתצא מהחדר- לא תפחד בפעם הבאה שתלך לחדר הזה, תראה את מה שכתבת על המכונת כתיבה- בלי קשר לטיב הזכרון שלך.. קוראים לזה: הכתבת סוגסטיות לעצמך... זה פועל, זה מסוכן, ולא כדאי לשחק עם זה! זה יכול להטריף אנשים! זה כבר הטריף אנשים! כבשה קדושה

dopey_wizard

New member
אהה ועוד משהו...

אפשר גם למצוא דברים שהלכו לעיבוד.. או לגלות מקומות\חפצים\וכו´.. במקומות שונים.. ---> דוד

בקשה!

אתם יכולים (מי שכבר עשה הקרנה אסטרלית..) לספר חוויות רגשות וכו´........ על ההקרנה? בתושה מראש! ***TAL***

למעלה