הטיש - מי ומי בבאים?

L i k o

New member
סליחה מחילה כפרה

הייתי עייף מדי בשביל להתנחמד. אבל תמיד יש פעם הבאה.

היה סחוקות

תודה לפנדיאני הילד הכי חמוד בגן שהנעים את זמננו (אז, כשחשבנו שהטיש יהיה אינטימי ואיכותי. אבל לא!) תודה לנערה יפת עינים שניסתה לרסן אותי. תודה למתלבט 13 שהרשה לי להחטיא אותו. תודה לחיים טובים שדאג לתיעוד. אהממ.. ילדת היומלדת שכחתי למסור לך את אהבתו הרבה ואיחוליו הלבבים של כמוטל בספק. שהיה מסטול קלות ופרש. תודה לנתי והגבס שליוו אותי עד הבית! נסיעה טובה לדסדס (שהופכת לדסדסונת) כוכבוד! תעשי חיים מותק! היה כייף גם לראות פיגורות נדירות. תהיו אנשים טובים ותרקדו הרבה.

Le Fay

New member
אכן.

שלא לומר אהובה. אבל את זה נלחש רק מאחורי הגב שלך

soelistit

New member
יא מתבחששת../images/Emo72.gif

אמנם לא הוכרז רשמית על מנצח בתחרות - אבל נירה לי ששחקת אותה - ואת הראויה לתואר.......
וחוץ - מתי יוצאים לרקוד????????

מתלבט13

New member
החוטא ומחטיא את הרבים

אין מספיקים בידו לעשות תשובה (חז"ל) אז אנחנו כבר לא צריכים לפחד שתתחרדי לנו פתאום. בכל מקרה אם שתינו נחזור בתשובה (אני מתכנן התחזקות רצינית בקרוב ממש ממש מיד מיד. שמירת שבת וכאלה), אז נעשה סמינרים להחזיר בתשובה את החבר'ה. וכפי שאמרו חז"ל מתלבט מחב"ת את האנשים ומתבחששת את הנשים (כמובן שנפריד בין גברים ונשים!)

מתלבט13

New member
יש ויכוח

איזה תואר להצמיד לך על זה שהברזת, אחרי הבטחות ושבועות וכאלה.

מה זה?

מי הבטיח? אני מגיע פעם בחודשיים ותעריכו אותי על זה והשיכורה שקרנית, אל תקשיב למילה ממה שהיא אומרת

barr1969

New member
תשעת הימים אעלק

בחשבון פשוט, אתה יכול להגיד את זה 40.55555555555556 פעמים בשנה. גוד פור יו. היה הרבה יותר כיף ומקום בלעדיך.

Le Fay

New member
צודקת.

במת שמתי לב שיותר מדי אנשים פה גילו אצלך יותר מדי צדדים חיוביים, ואם זה לא די גרוע הם עוד חייבים לדווח על זה לכל העולם ואשתו. בקצב הזה לפני שאגיד ג'ק רובינזון אצטרך להתחרות על הזמן הפנוי שלך מול עוד כמה עשרות אנשים, בעוד שגם ככה כבר נעשה צפוף לידך להחליא; אז הרשי לי להזהיר אותך, שאם לא תשימי לזה סוף מהיר והחלטי עוד עכשיו - תצטרכי להיות סופר מכשפה כדי לשקם את המוניטין שלך אחר כך. זה מניסיון. אני בסוף עוד אצטרך להציל יתומים רק כדי לאכול אותם נאים, ואני בכלל מעדיפה לובסטרים.

barr1969

New member
כבר פגעת לי במוניטין.

חשבתי שאנחנו בתחרות סמויה על התואר מכשפה. ולכל אלו בטיש שלא הרימו גבה כשראו אותי- זה מפני שהרבה זמן לא כתבתי. אז עד שאוריאל או השני שיכול להיות אבא שלו, יחסמו אותי, ולפני שעוד מישהו אחד יקום ויגיד שאפילו חביתה ראויה אני לא יודעת להכין, לפני כל זה אני אנסה להציל את הכבוד האבוד.

barr1969

New member
אני מניחה שקיבלת טלפון מגאידמק

הלך עליך. כבר לא יכול לחסום.

למעלה