ואם יודים למה?? כ י ל א ב א ל י די להתחנן אלי במסרים, החלטה שלי היא החלטה. חאלס! תפסיקו להטריד לי את האימייל, אמרתי שאני לא רוצה לבוא. אתם מוכנים להפסיק להתקשר אלי!!!! לא בא לי אז לא בא לי!! מה כל כך קשה להבין! תפסיקו לדפוק בדלת אני לא יענה, והפעמון לא עובד אז תפסיקו לנסות. עופו מהחלון שלי!! עופו יא מעצבנים. הי מה אתם עושים?? מי הרשה לכם להיכנס! אני לא רוצה לבוא! אל תגע בי! אל תגעו בי!! תורידו תיידים שלכם!! זה כואב! למה אתם מכריחים אותי?? רגע מה אתם עושים? למה אתם מפשיטים אותי? מה אתם מורחים לי? אני רוצה הביתה! מה? להרים לך את הסיגריה? אוקי.... AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH קטעים אתכם, הייתם אומרים שזה מה שאתם רוצים הייתי בא אחרי המסר הראשון,
ולבת האלוהים,להעצמאית,לבת זוגתה,ולאלפי החסידות והחסידים,שבאו "לטיש הקדוש"...וטעמו מהשיריים של הרבי, ומי לא בא???. הפותר נכונה , יזכה בחלק גדול בגן העדן של השוטים , אמן ואמן.
שם תחוייב בהתנצלות כפולה: 1. לא באת אפילו להגיד שלום!!!!!!!!! 2. ועוד התיישבת לך בפינה - ונעלמת בלי התראה מוקדמת! אנא הכן התנצלות ב- 7 העתקים - נשלח אותם לשבעת המדורים שלנו (חדשות, כלכלה, ספורט, משפחה, נשים, פנאי ומוסף) - ואז - נשקול מחילה...