הטיש - מי ומי בבאים?

kזאבי

New member
לא מבטיח, אבל אולי

בשבוע הבא אני מקדים את כולם ופותח שרשור מיבאלטיש ביום שלישי.

סליחה שאני מתערב

אני שוב לבד בדירתי אז מי שמחפש חדר אפילו לתקופה קצרה מוזמן להצטרף.

סרט רץ

New member
איפה הדירה?

אני יודע, אני לא ממש מוכר פה קורא כאן לפעמים דתל"ש מחפש דירה באיזור ירושלים. HELP

the dudu

New member
טוב באמת מי שבא שיכתוב פה

אני רוצה להחליט אם אני בא תודה!

אנ'לא בא

ואם יודים למה?? כ י ל א ב א ל י די להתחנן אלי במסרים, החלטה שלי היא החלטה. חאלס! תפסיקו להטריד לי את האימייל, אמרתי שאני לא רוצה לבוא. אתם מוכנים להפסיק להתקשר אלי!!!! לא בא לי אז לא בא לי!! מה כל כך קשה להבין! תפסיקו לדפוק בדלת אני לא יענה, והפעמון לא עובד אז תפסיקו לנסות. עופו מהחלון שלי!! עופו יא מעצבנים. הי מה אתם עושים?? מי הרשה לכם להיכנס! אני לא רוצה לבוא! אל תגע בי! אל תגעו בי!! תורידו תיידים שלכם!! זה כואב! למה אתם מכריחים אותי?? רגע מה אתם עושים? למה אתם מפשיטים אותי? מה אתם מורחים לי? אני רוצה הביתה! מה? להרים לך את הסיגריה? אוקי.... AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH קטעים אתכם, הייתם אומרים שזה מה שאתם רוצים הייתי בא אחרי המסר הראשון,

תבוא מוקדם... ../images/Emo6.gif

ותתפוס מקום טוב באמצע

דסדס

New member
אני כניראה

יום ראשון אני טסה לחודש, אז אני אשמח לראות את כולם.

BatHell

New member
מאוחר מדי להודיע שגמני באה?

אז גמני באה. יאללה תבואו.

תודה לרקדנית הבטן שבאה לטיש

ולבת האלוהים,להעצמאית,לבת זוגתה,ולאלפי החסידות והחסידים,שבאו "לטיש הקדוש"...וטעמו מהשיריים של הרבי, ומי לא בא???. הפותר נכונה , יזכה בחלק גדול בגן העדן של השוטים , אמן ואמן.

soelistit

New member
liko- אתה נקרא לסדר!!!

שם תחוייב בהתנצלות כפולה: 1. לא באת אפילו להגיד שלום!!!!!!!!! 2. ועוד התיישבת לך בפינה - ונעלמת בלי התראה מוקדמת! אנא הכן התנצלות ב- 7 העתקים - נשלח אותם לשבעת המדורים שלנו (חדשות, כלכלה, ספורט, משפחה, נשים, פנאי ומוסף) - ואז - נשקול מחילה...

למעלה