איפה היא מאושפזת ?זהו, חוזרים למחלקה בשעות הערב אחרי חופשת שבת. מקווים לסיים בשני.
איכילוב. אבא שלי ואני הבאנו אותה בשלישי. שחררו אותה במיון הביתה כי לא היה מקום במחלקה. בחמישי היא חזרה במיון מהיר אבל החליטו בשישי שוב לשחרר אותה - כי לא היה רופא תורן. כרגע הצפי הוא שבשני ישחררו אותה- לא ברור מתי בדיוק.איפה היא מאושפזת ?
שמעתי ממספר מבוגרים חוות דעת מאוד חיובית על שיבא. זה קרוב אם יש לכם רכב.איכילוב. אבא שלי ואני הבאנו אותה בשלישי. שחררו אותה במיון הביתה כי לא היה מקום במחלקה. בחמישי היא חזרה במיון מהיר אבל החליטו בשישי שוב לשחרר אותה - כי לא היה רופא תורן. כרגע הצפי הוא שבשני ישחררו אותה- לא ברור מתי בדיוק.
תודה על ההמלצה. גם מחלקת העור באיכילוב נחשבת לטובה, מנסיונם של אחרים.שמעתי ממספר מבוגרים חוות דעת מאוד חיובית על שיבא. זה קרוב אם יש לכם רכב.
רק בריאות.זהו, חוזרים למחלקה בשעות הערב אחרי חופשת שבת. מקווים לסיים בשני.
רק בריאות. תעדכן מה קורה.זהו, חוזרים למחלקה בשעות הערב אחרי חופשת שבת. מקווים לסיים בשני.
ברור.רק בריאות. תעדכן מה קורה.
רפואה שלמה .זהו, חוזרים למחלקה בשעות הערב אחרי חופשת שבת. מקווים לסיים בשני.
כרגע מעניינת אותי רק אמא שלי. לא אחסל חשבונות כרגע.( ושכל מחלה וכאב יעברו לשרה נתניהו ).
בהחלט.כרגע מעניינת אותי רק אמא שלי. לא אחסל חשבונות כרגע.
רפואה שלמה. למי שהוכיח עצמו נזקק עיקרי כאן ולא נרחיב.רפואה שלמה .
( ושכל מחלה וכאב יעברו לשרה נתניהו ).
וחוץ משרה ..רפואה שלמה. למי שהוכיח עצמו נזקק עיקרי כאן ולא נרחיב.
הרבה בריאות לאימא שלך.זהו, חוזרים למחלקה בשעות הערב אחרי חופשת שבת. מקווים לסיים בשני.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.