הטיירים של טיירה

עופר 123

New member
הטיירים של טיירה

צהובוני ארה"ב והאומה האמריקאית כולה רועשים וגועשים סביב עלייתה במשקל של הדוגמגישה טיירה בנקס. מסתבר שצילום פאפאראצי של הדוגמנית חשף עלייה של כמה קילוגרמים, והתקשורת כמרקחה - הכתבים יורדים עליה והעורכים מתעללים בה. אבל... מסתבר שטיירה לא פראיירית. בתוכניתה השבועית היא החליטה להשיב מלחמה ולהתעמת עם כל מי שהעז לרדת עליה. תראו את הסרטון הקצר שלה ואל תשכחו להגיד בסוף YOU GO GIRL
.
עופר

פששש יפה

השאלה היא אם היא תעמוד מאחורי מה שהיא אומרת ותמשיך להראות כמו שהיא נראית עכשיו או שהיא תרד במשקל כמו שקורה לרוב הנשים במעמד שלה.

YAAD21

New member
wow zot tyrra???

yesh la gisha tova aval adain haval...... ha kariera shela bnuya al ha mare shela ve afilu she hi kvar ba tov ze adain yahol laharos la - tiru ma davar kaze asa le britney spirs.

lizush

New member
../images/Emo99.gifמלכה...../images/Emo99.gif + הסרטון המלא

ררר... איך שהיא ריגשה אותי.... והסרטון המלא פה

אני עם דמעות בעיניים...

היא מרגשת אותי כל פעם מחדש. הינה אחת שהיא בעלת מעמד ויודעת לנצל אותו כמו שצריך. גם בתוכנית שלה "הטופ מודל הבאה" היא כל הזמן מדברת על שצריך להביא את המשהו המיוחד ולהתגאות בשונות ובחריגות. היא מדהימה. ליזוש תודה על הסרטון המלא.. הייתי ממש במתח.

לפני שאתם מתשפכים על טיירה....

האם זאת אותה הטיירה שמפיקה תוכנית ריאלטי שנקראת america's next top model שבה אמרו לכמה מתמודדות שהן שמנות מידי ושריריות מידי? האם זאת אותה טיירה שבתוכניתה אף פעם אבל אף פעם לא לקחה את הדוגמניות במידות הגדולות לגמר? נכון שתמיד יש אחת שהיא של מידות גדולות אבל זה רק בשביל הפולטיקלי קורקט... תפסיקו כבר עם ה "אוי טיירה היא קדושה לדימוי הגוף הנשיים" היא לא!!!! מה שקורה כאן זה הדבר הכי צבוע ולא אמיתי שקיים. וחוץ מזה שעם כל הכבוד לכמה ק"ג שהיא העלתה היא עדין רחוקה מלהיות שמנה...

gracie

New member
זאת גם אותה טיירה שהעיפה משתתפת

שנוטה לאנורקסיה ובלימיה (קאסי, נראה לי...?) מהתוכנית...

יש הבדל בין אנרוקסיה

לבין דימויי גוף לא הגיוניים שגורמים לנשים סתאם להרגיש רע לגבי עצמן ולהיות תמיד במרדף אחרי משהו שהוא לא מושג שאם לא משיגים אותו מרגישים רע לגבי עצמנו. היא בסרטון מדברת על זה שהיא אישה אמיתית כמו הנשים שאתם מכירים ואם למשיהו יש בעיה עם זה הוא יכול לנשק לה את התחת השמן שלה... לי יש בעיה עם זה ...נכון היא לא נתנתה לאנרוקסית להיכנס לתוכנית וזה יפה ונכון, אבל את לא יכולה לטעון ששאר המתמודדות הן מודל הבריאות - כל אחת שם יותר רזה מהשניה הן פשוט לא אובחנו - (אנרוקסיה אגב זה 170 מתחת ל 42 ק"ג) אז אולי אף אחת מהן לא מוגדרת אנורקסית אבל אף אחת בתוכנית לא מציגה דימוי גוף בריא ונשי. וטיירה היקרה לא יכולה בתוכנית אחת לטעון משהו אחד ובתוכנית אחרת לטעון משהו לגמרי הפוך..סלחו לי שאני לא מרחמת עלייה ולא מזדהה עם "הכאב" שלה...

lb22

New member
אם היא לא מקבלת

לתוכנית שלה בחורות אנורקסיות איך היא בדיוק מטיפה לזה? אז יש בתוכנית בחורות רזות ביג דיל... את יודעת כמה נשים יש בעולם הזה שהן לא במשקל האידיאלי שלהן אלא מתחתיו ? אלפים אולי מאות אלפים... זה אומר שזה לא בריא? לא נראה לי.... אז היום עוד בערך עד היום הייתה בעיה שדוגמניות היו רזות מידי....החלה תופעה למיגור האנורקסיה ועכשיו פתאום שוב יש עוד בעיה...הדוגמניות עדיין רזות...לאן את רוצה שזה ילך שיהיו רק דוגמניות של מידות גדולות? (קיפוח של מאות אלפי נשים אחרות?)

משקל זה לא רק עניין של אכילה...כנסי

לדעתי חייבים להבין שמשקל זה לא רק עניין של כמה ומה את אוכלת זה גם עניין של א.מדאבוליזם וזה גם עניין של ב.' מבנה גוף...... יש אנשים שבורכו במה שהנקרא מדאבוליזם מאוד גבוהה כך שהם יכולים לאכול מה שבא להם וכמה שבא להם ולא לעלות גרם ויש אנשים כמוני וכמוכם שהמדאבוליזם שלהם נוטה להיות איטי שזה אומר שאם הם רוצים לשמור על המשקל ולא להשמין הם צריכים לאכול נכון ולהמעיט בממתקים וג'אנק פוד...... בעקרון אכילה נכונה הרבה פעמים משפרת ומגבירה את רמת המדאבוליזם...אבל מהשאני יודעת שבמיוחד מגביר מדאבוליזם זה פעילות גופנית.....ובעיקרון גם מדאבוליזם טוב וגבוהה מאוד יכול להתקלקל מרוב תזונה לקויה שעשירה במאכלים עתירי קלוריות ושומן,ובגלל זה הרבה אנשים שכל חייהם היו רזים פתאום בגיל מסוים מתחילים להשמין...למשל בת דודה שלי כל החיים שלה הייתה כזאתת מקלונת ותמיד כולם העירו שהיא רזה מידי,פתאום בצבא היא התחילה ממש להתמלא (ובמקרה שלה זה היה טוב)ועכשיו האי צריכה קצת לשמור כדי שזה לא יצא משליטה ומשקל זה קשור גם לעוד נתון:מבנה גוף.. יש אנשים אם מבנה צר יותר ויש אנשים אם מבנה רחב יותר.... יש הרבה בחורות שהמבנה שלהן נורא צר כך שהן בטבעי מידה 34 הרבה פעמים כשיש מבנה כזה ומשמינים אז השומן מצטבר בעיקר בבטן... ולעומת זאת יש אנשים אם מבנה גוף רחב,כמוני ובגלל זה אני כמה שאני ארזה וארעיב את עצמי אני בחיים לא אגיע למידה 34...אני אגיע מקסימוםםם למידה 38(ולא שזה מה שאני רוצה אני שלמה אם המידה והגוף שלי עכשיו) ובגלל זה גם לנשים במבנה גוף רחב וגובה 1.65 הרבה יותר מומלץ מבחינה גם בריאותית וגם אסתית להיות במשקל של 65-70 קילו מאשר במשקל של 50-60...... ודוגמניות בדרך כלל נורא רזות בגלל שיש להן מדאבוליזם גבוה ומבנה גוף מוד צר,ולא בגלל שהן מרעיבות את עצמן,אפילו שזה נראה כחה.... ובדרך כלל דוגמניות שוקלות 20 קילו בערך פחות מהגובה שלהן כך שזה לא בדיוק תת משקל ....

יש עליה גם כתבה בידיעות היום

הכתבה היא עליה ועל הטירים שלה ועל בכלל נשים שמנות בתעשיה

smadmad

New member
ענקית !!!!

איזה מרגשת האישה הזאת. עופר תודה שאתה מביא לנו כאלה דברים לפורום...לא הייתי רואה את זה בחיים...

לא מכירה את טיירה ואת התוכנית הזאת

אבל ממה שראיתי: 1. היא לא כ"כ שמנה ולדעתי צלמי הפפארצי מגזימים בתיאורים שלהם. 2. כל הכבוד לה על תגובתה לאותם צלמים ועיתונאים שלא יודעים לפרגן ליופי הנשפך ממנה. 3. רואים שהיא בחורה לבבית לפי הקהל המפרגן והתגובות כאן בפורום.

למעלה