בMSN הייתה כותרת עליה בסגנון "ראו והזדעזעו". כולה היא לא שחיפה, אבל באף קנה מידה נורמלי היא לא שמנה.
פ פרפר נסתר New member 5/2/07 #19 ../images/Emo45.gif בMSN הייתה כותרת עליה בסגנון "ראו והזדעזעו". כולה היא לא שחיפה, אבל באף קנה מידה נורמלי היא לא שמנה.
../images/Emo45.gif בMSN הייתה כותרת עליה בסגנון "ראו והזדעזעו". כולה היא לא שחיפה, אבל באף קנה מידה נורמלי היא לא שמנה.
ק קרנוש טיקה New member 5/2/07 #21 מ-ל-כ-ה../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif ויש לי עוד משהו להוסיף- הלוואי והייתי "שמנה" כמוהה (שתלווה לי את הגוף שלה רק לחתונה ואני אחזיר לה בחזרה יום אחרי )
מ-ל-כ-ה../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif ויש לי עוד משהו להוסיף- הלוואי והייתי "שמנה" כמוהה (שתלווה לי את הגוף שלה רק לחתונה ואני אחזיר לה בחזרה יום אחרי )
א ארחיתפרחית New member 6/2/07 #22 מתה עליה! באחת מהתוכניות המוקדמות שלה, היא הורידה את החזיה (מתחת לחולצה, לא לדאוג.... ) והראתה שגם הציצים שלה לא עומדים דום בלי עזרה מורדמת ושגם היא לא מושלמת. איזו אישה שלא מפחדת להראות שגם היא אנושית ואפילו להתגאות בזה! YOU GO GIRL!
מתה עליה! באחת מהתוכניות המוקדמות שלה, היא הורידה את החזיה (מתחת לחולצה, לא לדאוג.... ) והראתה שגם הציצים שלה לא עומדים דום בלי עזרה מורדמת ושגם היא לא מושלמת. איזו אישה שלא מפחדת להראות שגם היא אנושית ואפילו להתגאות בזה! YOU GO GIRL!