הטובים ביותר...

ThEgReEnKiNg

New member
יאללה

PG-אני מצטער סטיב נאש , אבל כריס פול הבחור פשוט מדהים אותי , אין דברים כאלה.
(מציע למי שלא ראה אותו כמעט השנה להשיג כמה שיותר משחקים של הבחור , פשוט כיף לראות אותו משחק נהדר.) SG-קובי ברייאנט , השחקן הכי שלם בעמדה שלו כיום. SF-לברון ג'יימס-פשוט שחקן אולאראונד נפלא שסחב קבוצת יורוליג לגמר הNBA שנה שעברה , לא מת על לברון אבל הוא שחקן נהדר. PF-קוין גארנט , דאנקן שחקן גדול אבל אני חושב שגארנט יותר שלם ממנו , שואב יותר ריבאונדים ומוסר הרבה יותר אסיסטים בתקופתו הגדולה , אומנם לדאנקן יש 2-3 תנועות שפשוט אי אפשר לעצור אותם , אבל גארנט כל כך מגוון התקפית שזה מדהים , אחד השחקנים האהובים עליי בדור הזה. C-אם בכל שאר העמדות היה לי ברור מי אני אבחר (חוץ מהPG שהיה קצת קשה להחליט) , פה מאוד קשה לי. מצד אחד יש את דוייט הווארד מפלצת הגנתית ריבאונדר מעולה וחיה אתלטית , מצד שני יש את סטודמייאר שחקן התקפה שלם עם הרבה תנועות לסל (תסתכלו על משחקים שלו לפני נאש הבחור יודע ליצור לעצמו מצבים , נאש רק עוזר) אבל לא שחקן טוב הגנתית. עם המון הימורים הגנתיים ,אומנם בלוקר טוב. אבל שומר אישי רע מאוד, שלא נדבר על זה שהוא מנסה לעזור הגנתית שזה בכלל קטסטרופה. מצד שני דוייט הווארד שחקן לא טוב התקפית הנקודות שלו זה אתטיות נטו שום תנועות פוסטאפ קליעה אפסית מחצי מרחק , אם הוא היה קולע מחצי מרחק ואם היה לו כמה תנועות פוסט הוא לא היה רואה את אמארה ממטר. בנתיים אני בוחר את סטודמייאר דווקא. (אני רוצה להזכיר גם את קמבי אבל הוא ממש ממש חלש התקפית). אז ככה אם זה סנטר הגנתי אז קמבי אם זה התקפי אז אמארה ואם סתם סנטר העתיד אז דוייט , כרגע אני לוקח לקבוצה שלי את סטודמייאר.

WorldCenter

New member
שלי

PG- סטיב נאש, עדיין הטוב ביותר בתפקידו מועמד גם השנה לMVP SG- קובי ברייאנט, השחקן הטוב בליגה. SF- להברון גיימס, למרות שרציתי לרשום גרנט היל. PF- טים דנקן, הגנה מנהיגות אחריות הכל יש לבחור. C- שאקיל אוניל סתם בשביל הנוסטליגה, דוויט האורד הוא הטוב בליגה כרגע בעמדה.

cache

New member
כל מילה בשירשור שלך, זהב

תשמע, אתה מבין עניין ללא ספק.

עומר ו

New member
שלי

PG- כריס פול, הבחור כ"כ מוכשר SG- דווין וויד, אין שחקן שמשחק יותר יפה ממנו לדעתי SF- ג'ראלד וואלאס, שחקן מעולה שנמצא בקבוצה הלא נכונה (בינתיים) PF- כריס בוש, השליט הבלתי מעורער של הראפטורס C- דוויט הווארד, כי ככה

QuickSilverAviv

New member
שלי

PG - נאש. אני מאוד מאוד אוהב את פול, אבל אנחנו מדברים על אחד הרכזים הגדולים בהיסטוריה, במיוחד בתחום של פיק & רול, משחק מעבר וקליעה. לבנאדם יש העונה 12 אס' למשחק והוא בקושי מאבד, וקולע(כרגיל) באחוזים חולניים כמעט. SG - אני אפתיע ואבחר בברנדון רוי. יש הרבה בליגה שיש להם יותר כישרון ממנו, ואולי סקוררים גדולים ממנו, אבל הבנאדם פשוט שחקן שלם, במובן כמעט טהור של המילה. מבחינת אופי הוא כמעט מושלם. אנתוני פארקר, הגירסה המוגדלת ומותאמת לליגה הטובה בעולם. מתאים לחמישייה הזאתי יותר מוויד או ברייאנט. SF - לברון. אני לא רואה קבוצה שהוא יכול לא להתאים לה. משתבח כמו יין עם השנים, אחד השחקנים המיוחדים בתולדות המשחק. מת שנאש ישחק איתו פיק & רול ביחד אי פעם... PF - גארנט. פשוט שחקן מדהים, אחד האהובים עליי. יכול להתאים לרוב הקבוצות מבחינה הגנתית, והגבוה שהכי מתאים לשמירה בפיק & רול בליגה. כמו כל הקבוצה הזאת, הוא קבוצתי, עם ראיית משחק והרבה אתלטיות וגיוון - שחקן שמאוד מתאים ליד נאש/לברון/רוי. בעצם, ליד מי הוא לא מתאים? C - בעיה קלה. מצד אחד, ההגנה של אמארה מעוררת בי חלחלה, מצד שני יאו טוב יחסית אבל כבד ואיטי ביחס לחמישייה, ומצד שלישי מילר הוא חור רציני בהגנה. אז שיהיה קמבי, ומי שיעז לחדור מול קבוצה שיש בה גארנט וקמבי, אני מסיר בפניו את הכובע.

ה מרקיז

New member
שלי

PG - ג'ייסון קיד. בקבוצה שרצה לאליפות אין שחקן יותר מתאים ומנוסה ממנו. אם צריך הוא גם לא יזרוק לסל כל המשחק ויחלק 20 אסיסטים. אין לו ממש יד אבל הוא ימצא דרך לעשות את ה 15 נק' שלו במשחק וממש לא על חשבון הקבוצה. יכול להתאים לכמעט כל סגנון משחק. SG - קובי בראיינט. אני יודע שתמיד מנסים להיות מקוריים. מדובר בכלי הנשק המגוון בהסטוריה. ברור שיש לו אגו. זה ממש לא פוגע בקבוצה. יש לו אגו כי אחד מהשחקנים הכי טובים בהסטוריה. זה הולך ביחד. בקיצור אין מה להרחיב עליו יותר מדי. שחקן ההתקפה הכי גדול, ושחקן הגנה גדול. SF- ג'ראלד וואלאס. ההתלבטות הכי גדולה שלי. זה היה הוא או ג'וש סמית. פשוט עושה הכל ובינתיים אין לו אגו.. הגנה , חסימות,ריבאונדים וחטיפות.. ונק' כמובן.. PF- קווין גארנט. מפלצתתתתתתת. C- דוויאט הווארד- עוד מפלצת בצבע. עם הרכב כזה אני בכלל לא צריך שיזרוק. הוא פשוט ישאב כל מה שיתקרב אליו ויחסום כל מה שבא לו..

STEVE NASH

New member
שלי

PG- סטיב נאש. למרות המשך הפריצה של פול ודרון וויליאמס יחד עם ג'ייסון קיד, נאש לדעתי הוא משפר השחקנים הטוב בליגה. תאכל'ס, בלעדיו הסאנס היו אולי קבוצת סיבוב ראשון בפלייאוף וגם זה לא בטוח. SG- קובי בראיינט. הסקורר הכי טוב בליגה, העונה גם למד למסור ושידרג עוד קצת את המשחק שלו שגם ככה ברמת הגבוהה ביותר שאתה יכול לקבל משחקן. אין ספק השוטינג הטוב בליגה. SF- ג'וש סמית. לדעתי השחקן הכי אנדרייטד בליגה מאז ומעולם. פשוט עושה הכל על המגרש, קולע,לוקח ריבאונדים,מוסר,חוסם, חוטף ומה לא? כל משחק אצלו יכול להיגמר ב5 קטגוריות של 5+. שחקן מדהים, יכול גם להיות סופר אטרקטיבי עם נאש באותה חמישייה. PF- הרבה אנשים ילכו על גארנט, דאנקן או נוביציקי. אני אלך על קרלוס בוזר שהשנה ממשיך להפוך לסופרסטאר בלתי ניתן לעצירה, ללא ספק 20 10 בטוחים כמעט בכל משחק. C- קמבי מדהים, גם כריס קיימן עשה קפיצת מדרגה העונה אבל הכי מרשים לטעמי הוא דוויט האוורד. אין שחקן בליגה שיכול לעצור אותו כשהוא רוצה, פחות איבודים ואחוזי עונשין יותר טובים והוא יהיה הסנטר המושלם.

chaiel

New member
בולשיט!

קובי למד למסור השנה?! בולשיט! הדבר הכי מגוחך שקראתי פה בפורום! קובי מוסר אדיר!!! (אם הוא רוצה למסור ומוסר זאת שאלה אחרת) אם כבר אז תכתוב קובי ה-ת-ח-י-ל למסור...

ThEgReEnKiNg

New member
אתה חייב להרגע

התגובות המזלזות והדוחות שלך כל פעם שמישהו לא כותב משהו במקום על בראיינט, פשוט מטופשות. אני מבין את הצורך שלך להגן על הבחור , אבל אפשר לעשות את זה ביותר נימוס ובפחות וולגריות.

chaiel

New member
אמממ...

לא חושב שאתה צודק ב100% אבל אתה כן צודק חלקית אז...אני מתנצל!

the mnm factor

New member
יאאלה

PG- צ'אנסי בילאפס או ג'ייסון קיד. למרות שהיום, מאז שהרגליים של קיד הן לא מה שהיו, אין אף פוינט גארד שהוא הפוינט גארד הטבעי בעיניי. SG- מנו ג'ינובילי הוא השוטינג גארד השומר האולטימטיבי. והוא גם נטול אגו. SF- ג'ראלד וואלאס PF- קווין גארנט. פשוט כי אני חושב שהוא השחקן היחיד בליגה שאין לו חיסרון. שום חיסרון. פרט לטבעת כמובן
C- מרקוס קמבי ברירת מחדל, למרות שאני ממש לא מת עליו. אולי כריס קאמאן של השנה. אני רוצה לראות קבוצה שמנצחת את הקבוצה הזו. שימו מולי את נאש, קובי, לברון, דאנקן והווארד והקבוצה הזו תפרק אותה לחתיכות.

ה מרקיז

New member
ובאמת החמישייה האחרת שלך תפרק אותה...

חוץ מצ'ונסי אין אף יתרון , שזה גם זה מתקזז לעומת ראיית המשחק של נאש. ג'ינובילי ממש לא יכול לשמור על קובי וההיפך כן. בלי הגנה קבוצתית לברון יטחן את וואלאס בסופו של דבר, דאנקן מול גארנט, ובכן, ל דאנקן יש 3 טבעות. ואני יודע שבחרתי את גארנט, זה פשוט כי בהרכב שלי יכולתי להקריב יעילות תמורת יופי. וקמבי.. רך מדי כדי להתמודד עם הווארד.

החמישיה שלי

אני מודיע מראש בחמישיה שלי אין שחקנים שלא עובדים בשני צידי המגרש, אי לכך שחקנים כמו קמבי(אין התקפה) ונאש(אין הגנה) לא מצאים שם. PG- ג'ייסון קיד. הרכז המושלם למרות שהוא כבר מזדקן. עושה הכל על המגרש למרות אחוזיפ לא טובים מהשדה ודי הרבה איבודים העונה. אם הייתי צריך ללכת על טרנד צעיר אז זה היה כריס פול. SG- דווין וייד. הבחור יודע לעשות הכל חוץ מלקלוע שלשות וגם את זה הוא לומד. SF- שון מריון. חסר אגו, שחקן הגנה מדהים ואיכשהו יכול לקולוע מכל מקום גם בהתקפה. PF- טים דנקן. אני באמת צריך להסביר? C- דוויט האוורד. כרגע בעל האיזון הטוב ביותר של הגנה והתקפה, מועדף על פני יאו בגלל שאני גזעני כלפי סינים
. לדעתי זו חמישיה אידיאלית. נכון אין קובי, אין לברון ואין גארנט...אני מעדיף ככה.

chaiel

New member
שמתם לב?

שבSF לברון לא שולט? (הייתי בטוח שכן...) ואם כבר אז יותר מעניין, יש לאטלנטה שני נציגים! (כי וואלאס הוא גם SG) ודווקא פה ג'וש סמית' סופסוף לא מקופח!

chaiel

New member
אני! ../images/Emo13.gif

טעות שלי! משארלוט, ג'ארלד וואלאס, אבל אני מקווה שאתה מבין למה התבלבלתי, קבוצות די דומות. ובחיים לא נגעתי/אגע בסמים.

Carmelo Anthony

New member
שלי:

PG: אייברסון - הוא יודע להריץ כדור מהר וליצור התקפות מעבר, אני חולה על זה. SG: קובי - הוא פשוט הכל. SF: זה קשה.... נראה לי מריון.... גם אתלט וגם הגנה מצויינת. PF: גארנט, אמארה או הווארד, יש יותר מדי PF איכותיים בליגה. C: קמבי - שחקן יציב שמכסה טוטאלית את הצבע.

למעלה