ThEgReEnKiNg
New member
יאללה
PG-אני מצטער סטיב נאש , אבל כריס פול הבחור פשוט מדהים אותי , אין דברים כאלה.
(מציע למי שלא ראה אותו כמעט השנה להשיג כמה שיותר משחקים של הבחור , פשוט כיף לראות אותו משחק נהדר.) SG-קובי ברייאנט , השחקן הכי שלם בעמדה שלו כיום. SF-לברון ג'יימס-פשוט שחקן אולאראונד נפלא שסחב קבוצת יורוליג לגמר הNBA שנה שעברה , לא מת על לברון אבל הוא שחקן נהדר. PF-קוין גארנט , דאנקן שחקן גדול אבל אני חושב שגארנט יותר שלם ממנו , שואב יותר ריבאונדים ומוסר הרבה יותר אסיסטים בתקופתו הגדולה , אומנם לדאנקן יש 2-3 תנועות שפשוט אי אפשר לעצור אותם , אבל גארנט כל כך מגוון התקפית שזה מדהים , אחד השחקנים האהובים עליי בדור הזה. C-אם בכל שאר העמדות היה לי ברור מי אני אבחר (חוץ מהPG שהיה קצת קשה להחליט) , פה מאוד קשה לי. מצד אחד יש את דוייט הווארד מפלצת הגנתית ריבאונדר מעולה וחיה אתלטית , מצד שני יש את סטודמייאר שחקן התקפה שלם עם הרבה תנועות לסל (תסתכלו על משחקים שלו לפני נאש הבחור יודע ליצור לעצמו מצבים , נאש רק עוזר) אבל לא שחקן טוב הגנתית. עם המון הימורים הגנתיים ,אומנם בלוקר טוב. אבל שומר אישי רע מאוד, שלא נדבר על זה שהוא מנסה לעזור הגנתית שזה בכלל קטסטרופה. מצד שני דוייט הווארד שחקן לא טוב התקפית הנקודות שלו זה אתטיות נטו שום תנועות פוסטאפ קליעה אפסית מחצי מרחק , אם הוא היה קולע מחצי מרחק ואם היה לו כמה תנועות פוסט הוא לא היה רואה את אמארה ממטר. בנתיים אני בוחר את סטודמייאר דווקא. (אני רוצה להזכיר גם את קמבי אבל הוא ממש ממש חלש התקפית). אז ככה אם זה סנטר הגנתי אז קמבי אם זה התקפי אז אמארה ואם סתם סנטר העתיד אז דוייט , כרגע אני לוקח לקבוצה שלי את סטודמייאר.
PG-אני מצטער סטיב נאש , אבל כריס פול הבחור פשוט מדהים אותי , אין דברים כאלה.