הטבעת

הטבעת

לא זה לא עוד סיפור על הצעת נישואין מיוחדת , וזה לא על טבעת יהלום נוצצת אלה פשוט סיפור על טבעת עם זרקון די גדול , מתנה שקיבלתי שהייתי קטנה הסיפור החל בכיתה י"ב בטיול שנתי לצפון , מכיוון שהיו הרבה בכיתה שלי ישנו אני ועוד חברה מכיתה מקבילה יחד עם 3 בנות מן הכיתות המקבילות בחדר אחד , שכל אחת לא קשורה לשניה, ביום הראשון שפגשנו את המדריכים , מייד הבנות התלהבו מן המדריכים הצעירים שהתלוו אלינו לטיול בתור מאבטחים , "כאלו חמודים , משגעים ", אני אישית לא נדלקתי אליהם , למרות היותם נראים טוב כי ידעתי שזה לא ימשיך ........ מעין תחושה שכזו. הם נראו לי יותר מדי בוגרים לגילי ........ בכל אופן, כל הטיול מרבית הבנות היו לידם , התחילו מלשאול שאלות , איך זה בצבא , מה אתם עושים , איפה אתם גרים וכו'... ? אבל זה לא בדיוק דיבר אליהם , הם נראו כאילו חיפשו מישהי בוגרת או שפחות נצמדת אליהם ומי יודע מה .... , אולי בעצם היו עם חברה או לא אין לי מושג ?? בכל אופן הגיע הלילה , היה לנו איזה פעילות שהסתיימה יחסית מוקדם , שעה 19:00 , והלכנו לחדרים , חלק התארגנו לצאת יותר מאוחר , אבל אני לא בטוחה שהם בסוף יצאו . הייתי עייפה מאוד , בכל זאת יום של 5:30 בבוקר ועד עכשיו , הרבה לסחוב על הגב , ואני מ' , רוצה רק לישון, 3 מן הבנות התקלחו כבר , חברתי התקלחה ואז אמרה שהיא יוצאת לסיבוב , אין לי מושג לאן אבל שיהיה... ואני נכנסתי להתקלח , 3 הבנות התחילו לדבר בינהם הם היו בתוך המיטות ואני לפתע בין החפיפה , שומעת נקישות בדלת בבומים רצינים , קראתי לבנות וכל אחת כאילו לא שומעות לא רואות ומה לא .... , התעלמו . פתחתי את הדלת שבקושי רואה בעינים שמגבת עוטה את עצמי וקראתי להן ביקשתי שיפתחו, "אוף אין לי כוח , אוף אולי תפתחי את , "איך אני אמרתי , תראו אותי ואם יש מישהו בחוץ עוד , כל אחת חיפשה תירוצים וחברה שלי צועקת נו תפתחו התחיל לרדת גשם וקר לי מה עושים , הבנות האלו חושבות רק על המדריכים , זה מה שבראש שלם לא איכפת להן מאף אחת ואם אחת מהם הייתה בחוץ על בטוח היו פותחים לה , אז למה האפליות האלו , בשארית כוחותי שמגבת כמעט נופלת לי מהגוף , אמרתי לה רגע , שתפתי מהר את השיער , עוד נשאר קצת שמפו , אבל מה לעשות אני מהסג של האנשים שלא דואג רק לטובתו אלה גם לפרט , פתחתי את הדלת למירית , אך לא ציפיתי שפתיחת הדלת שבקושי ראיתי בעיני , תהפך לגע של ..............כאבי תופת רבים .
פתחתי את הדלת , מצטערת שלאט כי לא " ראיתי בחצאי עינים , שהשמפו עדיין עלי , ולפתע מירית פותחת את הדלת וטורקת אותו לכיון הקיר בכזה בום !!!! לרוע מזלי , שתמיד נופלים עלי כל הניסים והנפלאות, שמתי את היד שלי יד ימין על הקיר עצמו ואז הרגשתי ....................... כאב תופת רציני , כן כל הטבעת נמחצה לי על האצבע ,טוב שלא על האצבע ההיא , נו אתם יודעים.... הזרקון נכנס לתוך הטבעת ושטף של דם התחיל לנגר על אצבעי , או אה אמרתי מה עושים עכשיו ? הרגשתי לא הרגשתי , הרגשתי את כל הגוף שלי מאדים מרוב כאב , שאת גופי עוטה המגבת ממקודם , למה זה צריך לקרות לי ,למה הבנות האלו לא שמעו את המשפט "ואהבת את רעך כמוך" , או אל תעשה לחברייך מה ששנאו עלייך " כנארה שהם לא מעריכות את זה או בתהליך של הרחקה מזיכרונן , האצבע מתחילה להחליף אלף ואחד סימנים וצבעים, ואני בשוק אני בהלם אני המומה מה עושים ????????????? הייתי אובדת עצות , איך אני אתלבש , איך אני ימשיך להתקלח , הראש שלי מתחיל לכאוב , ואף אחת לא עושה כלום , משהו אמרתי "כלום" , כל אחת בשלה ואני טוב לי תתמודדי עם המצב זה לבד אמרתי אם לא את מי ?

טאKילה

New member
טבעת המחץ..../images/Emo24.gif

תאונת טוב לב,, בטח כבר עבר לך,,, לפעמים כדאי להישאר אדישה אהה..

לטאקי

אכן תאונת טוב לב , ועוד בטבעת ......... עד לאן נגיע עם כל הנתינה הזו, מקווה שיהיה טוב .

המשך הטבעת

ישר אמרתי לעצמי שזה לא הזמן לאבד את ההשתונות , וחייבים לעשות משהו לפני שהמצב יחמיר . עשיתי חישוב מהיר , של שניה הכאב רק הולך וגובר לא מאחלת את זה לאף אחת , ישר ביד אחת הרודתי את השמפו מן הראש , שאני צועקת לאט ואף אחת בשיא החוצפה לא שמה עלי , לאף אחת זה לא מזיז , טוב שהביתן לידי לא שמע אותי בצעקות שלי , ואיכשהוא מנסה להתלבש סה"כ עברו 5דקות שבהם ראיתי סרט נע של החיים ממש , העינים מתחילות להיות מסונווות אני מאבדת עשתונות לרגע הכאב רק הולך וגובר האצבע הופכת לאצבע בגודל של בובמה , כאילו 3 אצבעות לפחות ואני משתגעת , לא יותר מדי , כי בחדר שלי אני מדברת , מתפתלת מכאבים ואף אחת לא שמה עלי . לא יודעת ממה הם עשויות ???, שמה עלי משהו קצר , קשה לי ללבוש ארוך , קר מאוד בחוץ , עור ניהיה לי ברווז,, ויוצאת אין לי מושג מה לעשות עכשיו , אני דופקת על הביתנים , מחפשת עזרה מפנים אותי ימינה ושמאלה ללא הפסק , אני מאבדת תחושה ביד , בהיסטריה עצומה , אפילו המורה שלי מסתכלת אליי ולא יודעת מה לעשות במקום שתפנה אותי , שתעזור , מה קורה כאן לעזאזל , קשה לי ללכת , אני נתקפת חרשה איומה איך יוציאו לי את הטבעת מהאצבע , ושוב אני בשוק, אני בהלם , אני המומה, היד מתחילה להתנפח , הצבע שיש על האצבע מזוהה עם אדום כחול וסגול ואני בחוסר אונים כמעט ונופלת על המדרכה , בשארית כוחותי אני ניגשת לביתן שממוקם הכי רחוק , זה שלא הפנו אותי אליו ומנסה שם נו מה כבר יכול להיות , ואז פותח לי אחד המדריכים בבגדי שיא הקיץ , אני אפילו לא מסתכלת עליו למרות שראיתי במראית עין ששלח חיוך ואומרת לו הצילו , הוא אומר לי תשבי תרגעי , אני מסתכלת ובחדר 4 חיילים אותם מדריכים מסתכלים עלי , אני מעט מתעלפת , והם צוחקים , ואז אני אומרת מים , הם מביאים לי, בודקים כל אחד את ידי מנסים לפענח איך זה קרה , מה אתם חוקרים , בלשנים אני לא מבינה ????????? אני צריכה עזרה
כך עובר 15 דקות מן המקרה , אני אומרת להם שבמקום לפענח כי באמת זה לא הזמן המתאים , אולי ינסו לחשוב על פתרון , ואז מה הם אומרים לי במקרה כזה עוד לא יצא לנו לטפל , יופי ממש נהדר אני מתנחמת , עוד מומחים חסרי ניסיון , ועוד מינו אותך להיות מאבטחים עם זה שאתם גם חובשים לא ?! אז אולי אתם מכירים מישהו שכן , והם מתחילים לצחוק , יופי עכשיו הפכתי למוקד של צחוק , אני עם כאבים בלתי יאומנים עושה לכם מופע בידור , יפה לא ידעתי שיש לי את הכישוים האלה ......... אולי אני יביא
ואז אני אומרת באמת תודה ומפנה את גבי אליהם ואומרת טוב אני ינסה לפנות למישהו שכן יודע , אני כמעט מתעלפת להם בכניסה , והם אומרים טוב נבוא איתך , ננסה למצוא משהו , באמת תודה אני אומרת , איכשהוא מוציאים מישהו מן המקום , אני נתמכת בינהם מחשש של עוד רגע התמוטטות של כאבים , הוא מפנה אותנו למרפאה שמרחוק אני רואה שהיא סגורה הוא מביא מפתח שלושתם מתחילים לחפש משהו שיצליח לפרק את הטבעת ואז אחד אומר אולי עם איזמל , יופי אני אומרת מה תעשו לי ניתוח , עוד שניה על סף עילפון , צועקת מילים לא ברורות , הכאב מתחיל להיות יותר כואב ואני מתפתלת נו די כבר , כמעט ועוברים עוד 15 דקות והם לא מוציאים פתרון , עוד רגע כווחותי כבר אוזלים לי ואני נשברת , ואז הם מוציאים משהו שדומה לאיזמל והם אומרים לי אנו מצטערים אנו נצטךך לחתוך את הטבעת , לא אכפת לי אני אומרת , כל דרך אבל תעשו זאת מהר טוב תמהרו קצת ,ועשיו לרגע דרמטי שנים יושבים לידי מחזיקים אותי עוד שנים מחזיקים את האצבע שלא תזוז והחמישי מנסה למצוא פתח להכניס את המכשיר בכדי לחתוך אני מרגישה זאת על בשרי , הכאב חזקים , מנסה להחזיק את עצמי עוד רגע אני אומרת לעצמי זה מסתיים בהתחלה לא מוציאים פתח , אח"כ מנסים ללחוץ הטבעת לא נישברת , תןך כדי מריצים בדיחות על נישואים טבעות וכו' אין לי מושג אני רואה כוכבים ואז מודיעים לי זהו זה נגמר , אני מסתכלת על האצבע ללא הטבעת , כל האצבע מעוכה כחולה , חוששת שחלילה לא נישברה , עשיו הם רוצים פירוט איך זה קרה , רגע , כבר מספרת , בודקת את הטבעת ואומרת אין מה לעשות היא הרוסה טוב שהאצבע לא נשברה חלילה , בדרך הבחורים חסרי נסיון בטבעות , מתחילים לשיר את השיר באנגלית : כל הזמן תסתכל על הצעד החיובי בחיים , ומתחילים לרקוד , טוב שלמישהוא מהם יש מצב רוח , למחרת בבוקר ארבעתם מתנפלים עלי , וקוראים בשמי , הבנות הרוסות מזה , אבל מגיע לי , אחרי טיפול 10,000 שעשיתי אתמול בתנאים לא תנאים בקו אימים , טוב שלא חטפתי דלקת ראות , באותו יום ניהתי צרודה בגלל הכאב והצרחות שלי, טוב שלא שמע אותי מישהו מוכר , הם ניסו להתחיל איתי , הבנות היו הרוסות וזה מה שאומר לבסוף החזתי מלחמה סוף טוב הכל טוב הטבעת נמכרה בפחות משליש מחיר , כולה הרוסה , לא נגרם לי שום נזק,תודה לאל ואני עכשיו בריאה לספר לם את סיפורי האמיתי.
, תיהיו בריאים

חתולון*

New member
שבלולית ../images/Emo24.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

שבלולית, יופי של סיפור, אני יודע שהוא אמיתי רגע לפני שהלכתי לישון, קראתי אותו בנשימה אחת יש לך את היכולת לתאר מצבים בצורה מרשימה שנותנת לקורא את התחושה שאתה שותף פעיל בסיפור. יופי שבלולית

חן חן חתולון ../images/Emo51.gif

המון תודות על הפירגון טוב שאתה יודע שהוא אמיתי , אצלי יש הרבה פשוט זה לאט יוצא מה לעשות אני זוחלת לאט .......... למה אתה נעלם בדיוק שאני מגיעה . ושוב תודה על פירגון , גם אתה ניכרת בחוש וביכולת לתאר מצבים רק שהצלח הם יותר מצחיקים . חן חן ותודות מקרב לב
בנוסף כתבתי לחתול האדום או לחתולון שזה אתה הודעה בסיום השבועי שלך מומלץ בחום!!!

לילה טוב חתולון

החתול הולך לישון ............ ומחר יהיה עוד סיפור ליום שני ולא ראשון מחכה לסיפור שלך
אלו מקצת סיפורייך ..... אוהבת כל אחד מהם ומה עם החייזרים
ערב טוב ולילה טוב

Mוניk

New member
שבלולה../images/Emo24.gif

סיפור חמוד בכלל בטיולים שנתיים תמיד יש חוויות נחמד להזכר למרות שיש קטעים ש.... בגדול: זה חלק מהכיף סופ טופ הכל טופ אהבתי שבלולית
מוניק

מוניק את פשוט נהדרת ../images/Emo24.gif

המון תודה על הפירגון וכמו שאמרת הבטחות תמיד מקיימים הבטחת אתמול לקרוא ואכן עשית זאת חן חן ותודה מכל ה
מוניק
אוהבת אותך מאוד
שיהיה לך יום נפלא
ואכן בטיולים שנתיים תמיד יש חוויות , טובות או לא העיקר שהסוף טוף מאוד .

למעלה