החתונה

מאיושית

New member
והתגובה שלי ../images/Emo3.gif

קודם כל, עניין ה"פקצה"- באמת שלא הייתה לי שום כוונה להעליב את מיכל...אני לא מכירה אותה, זה הכל בצחוק
אבל מה שהכי יסביר לכם מה היתה הכוונה שלי בהודעה, היא התגובה של תום....אתה ממש קורא מחשבות!
ד"א ,מורני, את לא לבד.... גם אני קצת מפחדת מהמנהלת

gaya123

New member
בדרך כלל אצל הקיבוצניקים מבי"ס

אצל כל הקיבוצניקים אצלנו בית - ספר "פקצה" זה מושג ידוע ומשומש מעל ומעבר...... זה סתם כינוי למפגרת או משהו...... אבל יש לזה את הפירוש שיובל בדק...... גאיה123

רגע רגע שאני יבין!!!

לא מיצינו את נושא הפקצה? שאני יבין, לל שאני יבין פשוט!!!!!!!!!!!!

gaya123

New member
סליחה ומכל ה-../images/Emo23.gif לא שמתי לב

ובאמת שלא התכוונתי לחלק את הקרדיט שלך למישהו אחר
גאיה123

הטבעת תמיד היתה שם???.

מעולם לא שמתי לב לטבעות של שלמה... (יש כאלו???) אבל בהופעה באשקלון במשפט "עפ"י מה שאני יודע קניתי לך טבעת...." הוא הוריד טבעת אמיתית לחלוטין מהאצבע הנכונה.... אם אתם מבינים למה אני מתכוונת.... וגם אני והחבר שלי (אבסורד-אלירן) דיסקסנו בנושא ארוכות באותו ערב.... עוד מישהו שם לב לזה????
גדול לכולכם... ואגב- אם זה נכון אז---
מזל טוב לזוג הטרי והמון בהצלחה....
פירגון יחסית למי שהלב שלה צורח - "למה זאת לא אני???"

Dor K

New member
הטבעת

כבר שנתיים או שלוש על האצבע, וזאת לא טבעת נישואין... והוא לא התחתן ולא בטיח, תרגיעו. היינו יודעים על זה מזמן.

שיר3

New member
הטבעת

דור צודק הטבעת כבר כמה שנים טובות יש לו אותה וזו לא טבעת נישואין ותסתכלו גם בראיונות טלויזיה ותראו שיש לו טבעת . גם לדעתי היינו יודעים כבר על החתונה אם הייתה.

huxhnc

New member
אז

נגיד והוא התחתן למה כולם בהלם יש סיבה למה שהוא לא יתחתן

אנחנו לא בהלם

הוא עם הפקצה (סתם, בצחוק! בצחוק! לא לירות...) כבר איזה 3 שנים, ודי סביר שהוא יתחתן. זה פשוט מעניין אותנו, כמו כל דבר שקשור בשלמה, ולכן אנחנו דנים בזה, כאילו מינימום שלמה התקשר אלינו לשאול מה דעתינו בנושא ושנעזור לו להחליט אם להתחתן באולמי בון טון, או תחת כיפת השמיים.

למעלה