החתונה

החתונה

אני לא יודעת אם אתם כבר יודעים ששלמה ומיכלי שלו, התחתנו לפני חודש!!! לא ברור איך זה נשמר בסוד אבל מקורות יודעי דבר מסרו שהם התחתנו, לא ברור איפה עדיין....

אהבתיה

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הוא התחתן ולא אמר לנו?? פשוט חוצפה!!!!
מאיפה המידע הזה? איך יכול להיות שזה לא פורסם בשום מקום??

מאיושית

New member
הא?../images/Emo12.gif

לא נראה לי הגיוני, היו כותבים על זה איפשהו...בכל זאת, זמר בכזה סדר גודל...(אני מאוד אובייקטיבית :)) אבל אם הוא התחתן אז אני מקווה שיהיה לו ולפקצה הרבה אושר ביחד (לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא)

דפי 137

New member
מיה מה קורה לך?

את מכירה אותה בכלל שאת קוראת לה בשמות. באמת אולי לכל הרוחות פעם אחת ולתמיד מישהו יסביר לי מה זה פקצה כי מסתבר שזה רודף אותי עכשיו גם בפורום, וגם לי זה נשמע מוזר העניין הזה אבל אם זה נכון מה אכפת לכם בכלל.

yoavl1

New member
גם אני שמעתי מישהי

קוראת לאחרת, יא פקאצה! מה זה? האם זה משהו כמו קלפטע?

דפי 137

New member
תאמין לי יואב../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הייתי בטוחה שאני האדם היחידי בעולם שלא מבין את פשר המילה, אני שמחה לדעת שאני לא לבד בכל מקרה המילה רודפת אותי פחד והייתי מתה לדעת אחת ולתמיד מה הכוונה אני לא חושבת שמדובר בקלפטע לדעתי מדובר בסוג של נודניק או משהו כזה אבל אולי החברה פה יעירו את עיני. ביי לך בנתיים ד.

שייני

New member
ת´אמת שכשחושבים על זה...

גם לי אין מושג מהו פשר המושג הזה...
אבל אני משערת שזה עוד אחד מהדברים שאין לו הסבר מדויק אולי איזה סוג של טפיל קטלני שנדבק לאנשים וגורם להם בתחושות לא נעימות כגון פריחות, צמרמורות, כאבי טחול וכדומה אבל זאת השערה באמת שאין לי מושג

נו...

זה כמו כונפה, קובבה, וכדומה... לא יודעים מה זה, לא יודעים מי המציא את זה, אבל משתמשים בזה כדי להבהיר למישהו שהוא לא רצוי באיזור (בלשון המעטה). אבל היות ואנחנו לא יודעים את הפירוש המקורי, אני אנסה לפרש למה מעיין התכוונה... נדמה לי שהיא ניסתה להגיד במשפט ואני מצטט: "אבל אם הוא התחתן אז אני מקווה שיהיה לו ולפקצה הרבה אושר ביחד" זה: אבל אם הוא התחתן (שזה ממש לא פייר כי גם אני רוצה), אז אני מקווה שיהיה לו (שיחיה) ולפקצה (ולזאת שאיתו שאני לא מבינה מה היא עושה שם, אני צריכה להיות שם זה לא פייייייייייייייררררר!!!!! אוף!) הרבה אושר ביחד (וכדאי לו שמהר מאוד יגיע איתה לרבנות, אחרת אני בחרם). צדקתי?

את רצינית ?!

----תגובה זו תתחלק לשלושה חלקים
-------
אם הידיעה הזאת נכונה :
מזל טוב שלמה
אם זה באמת נכון ... אז שיהיה המון המון המון מזל טוב, המון אושר לזוג הצעיר (אהמ ...)
אם הידיעה הזאת לא נכונה : הבנות של הפורום יכולות לסדר ת´נשימה ... חחחחחחחח .......... ולהמשיך לחיות באשליות
והשאלה שנשאלת היא - מאיפה המידע הזה
ולמה שלמה לא יידע אותנו
בכל מקרה, הוספת טיפת אקשן ללבינו. תודה.
נ.ב דפי - גם לי אין מושג מה זה "פקצה" ...
תמיד חשבתי שזאת מילה שרוני המציאה

starsgirl

New member
פקצה משמע...

קרציה,מעצבנת, נודניקית כזאת שמחזיקה מעצמה ואין לה בדיוק ממה אז אומרים לה כזה "תראי את הפקצה הזאת מחזיקה מעצמה..." וזה לא משהו שאפשר להגדיר אותו במילים זה מן ביטוי כזה.. עדי

דפי 137

New member
דנדוש?.??../images/Emo65.gif

תאמיני לי רוני לא המציאה את זה? דבר שני באמת נראה לך שיש אמת באמור לגביי החתונה כי אם כן למה היא לא אמרה גם מי הם "היודעי דבר" חוץ מזה איך זה לא פורסם עד היום בעיתון. נראה לכם שזה היה שורד את העיתונאים.

דפי !!! ../images/Emo25.gif ../images/Emo9.gif

האמת היא שלא נראה לי ... זה גדול מדי מכדי שזה ישמר בכזה סוד וייפול ב"בום" על הפורום. אני עדיין מטילה ספק בכל הענין, ומנסה לבדוק את זה עם "נכנסת לחיי" [אבל מי יודע... הכל יכול להיות :)] נקווה באמת שנדע בסופו של דבר אם כן או לא ... בכל זאת .. די מותח.

yoavl1

New member
גיליתי מה זה פקצה!!!!

פרחה קטנה וצעקנית... אלה ראשי תיבות. הרגע סיפרו לי.

אהבתיה

New member
יואב!!!! ../images/Emo123.gif

למה אתה לא באיי סי קיו?? וזה באמת פקצה??? אוי ואבוי, לאיזו תרבות התדרדרנו...

yoavl1

New member
מה יואב???

אני עכשיו באייסיקיו, אבל אני לא רואה אותך שם!

למעלה