החרדים אינם קניבלים

Harrington

Well-known member
מנהל
לכן הם לא אוכלים חזיר
סתם להשכלה כללית, מעבר לכך שגם כבדיחה זה לא היה מצחיק במיוחד (די מאכזב למען האמת), רוב היהודים לא אוכלים חזיר. אכן, גם נכון שרוב היהודים אינם קניבלים. אבל הקשר בין הדברים רק במחלקת המצאת הדחקות במוח הקודח שלך, מחלקה שכאמור, היום מאכזבת משהו.

evglev1

Well-known member
מנהל
סתם להשכלה כללית, מעבר לכך שגם כבדיחה זה לא היה מצחיק במיוחד (די מאכזב למען האמת), רוב היהודים לא אוכלים חזיר. אכן, גם נכון שרוב היהודים אינם קניבלים. אבל הקשר בין הדברים רק במחלקת המצאת הדחקות במוח הקודח שלך, מחלקה שכאמור, היום מאכזבת משהו.
העובדה שניסו להציל בן אדם עם השתלת לב של חזיר, מראה יש קשר כי הרפואה בוחנת אפשרות של השתלת איברי חזירים כארסנל השתלות בלתי מוגבל ואמנם בינתיים זה לא בטוח והניסוי נכשל והנתרם מת, אבל בחיות אחרות אפילו אי אפשר לנסות. האורגניזם של החזיר הוא הכי דומה לאורגניזם האנושי שבכלל אפשר לחשוב על הצלת חיי אדם בהשתלת איברים של חזירים.

Harrington

Well-known member
מנהל
העובדה שניסו להציל בן אדם עם השתלת לב של חזיר, מראה יש קשר כי הרפואה בוחנת אפשרות של השתלת איברי חזירים כארסנל השתלות בלתי מוגבל ואמנם בינתיים זה לא בטוח והניסוי נכשל והנתרם מת, אבל בחיות אחרות אפילו אי אפשר לנסות. האורגניזם של החזיר הוא הכי דומה לאורגניזם האנושי שבכלל אפשר לחשוב על הצלת חיי אדם בהשתלת איברים של חזירים.
אין כל מחלוקת בענין, הדבר ידוע כבר עשרות שנים. רק לא הבנתי "העובדה" למה זה בדיוק? מה זה אמור ללמד לענייננו או קשור לדברי?

evglev1

Well-known member
מנהל
אין כל מחלוקת בענין, הדבר ידוע כבר עשרות שנים. רק לא הבנתי "העובדה" למה זה בדיוק? מה זה אמור ללמד לענייננו או קשור לדברי?
ולחזיר יש מבנה גוף כמעט אנושי ומן הסתם הקדוש ברוך הוא ידע זאת, ויכול להיות שהאיסור לאכול חזיר נובע מכך.

Harrington

Well-known member
מנהל
ולחזיר יש מבנה גוף כמעט אנושי ומן הסתם הקדוש ברוך הוא ידע זאת, ויכול להיות שהאיסור לאכול חזיר נובע מכך.
מסכים וכתבתי זאת כאן בעבר (רק צריך להיות ברור שזאת סברה אפשרית ולוגית, אבל שאין כל ודאות שהיא נכונה). אבל עדיין לא ברור לי מה זה קשור לדברי למעלה או לדיון שם.

לא גבר,קודם כל לא בטוח שאלוהים אמר את זה.

כמו שהוסבר בסרט ששמתי על למה אנשים המציאו דתות והדתות לא באות מאלוהים:

הם אמרו בדיוק מה שאני אמרתי כמה שנים קודם:

גם לערבים וגם ליהודים אסור חזיר ולאחרים כן.

איך זה?

פשוט, חיים במזג אויר חם והחזיר אם לא אוכלים אותו מיד כולו/לא מבשלים אותו מספיק טוב

מתקלקל מהר ועושה מחלות קשות מאוד.

ולכן אם למדענים יש שיגעונות פוליטים(התחממות גלובאלית/אבולוציה) או על רקע כלכלי(הטיפול בסרטן,השיטה המדעית),

אבל באופן כללי הם בסדר אז הדתיים באופן כללי הם לא בסדר ופה ושם הם בסדר ;)

evglev1

Well-known member
מנהל
לא גבר,קודם כל לא בטוח שאלוהים אמר את זה.

כמו שהוסבר בסרט ששמתי על למה אנשים המציאו דתות והדתות לא באות מאלוהים:

הם אמרו בדיוק מה שאני אמרתי כמה שנים קודם:

גם לערבים וגם ליהודים אסור חזיר ולאחרים כן.

איך זה?

פשוט, חיים במזג אויר חם והחזיר אם לא אוכלים אותו מיד כולו/לא מבשלים אותו מספיק טוב

מתקלקל מהר ועושה מחלות קשות מאוד.

ולכן אם למדענים יש שיגעונות פוליטים(התחממות גלובאלית/אבולוציה) או על רקע כלכלי(הטיפול בסרטן,השיטה המדעית),

אבל באופן כללי הם בסדר אז הדתיים באופן כללי הם לא בסדר ופה ושם הם בסדר ;)
זה היה גם הסבר של מרצה עם דעות שמאל, שאכילת חזיר נאסרה בדתות המדבר ומותרת במדינות עם שפע של מים שהן נוצריות. גם שלי חשב שהאיסור נובע מהאקלים במדינות שזה אסור, אבל אז גילה שמה שנכון לגבי חזיר נכון כפליים לגבי כבש הבשר המועדף על ערבים ומוסלמים, שגם בשר הכבש מתקלקל מהר ועושה מחלות קשות.

לגבי הקדוש ברוך הוא כתבתי זאת כי התכתבתי עם הרינגטון עם הייתי מתכתב עם מישהו לא מאמין הייתי אומר אלא שגיבשו/המציאו את היהדות.

מה שנכון לגבי חזיר נכון כפליים לגבי כבש הבשר המועדף על ערבים ומוסלמים, שגם בשר הכבש מתקלקל מהר ועושה מחלות קשות.
אתה טועה בגדול.

בחזיר זה מחלה קשה באמת בכבש זה שלשולים וכד' כמו כל בשר אחר.

גם יש חשיבות גדולה למידת העשיה.

evglev1

Well-known member
מנהל
מה הבעיה עם לאכול חזיר?
זה אפילו טעים
בגלל החזירות של הערבים אפשר להתבלבל בין ערבי לחזיר, מבחינה מנטאלית מי שמגדיר את עצמו כערבי פלסטיני יותר קרוב לחזירים מאשר לבני אדם.

למעלה