להערכתי האופוזיציה בכנות מאמינה שאין לה מנדט מבוחריה. לכן, עדיף היה לקבל את ההחלטות על סוג הוועדה והמנדט שלה לאחר הבחירות.אם האופוזיציה תמשיך להתעקש שלא לשתף פעולה, אולי לא יהיה מנוס, אך יש לקוות שהיא תצא מהקטע ותפסיק לתקוע מקלות בגלגלים.
להערכתי האופוזיציה בכנות מאמינה שאין לה מנדט מבוחריה. לכן, עדיף היה לקבל את ההחלטות על סוג הוועדה והמנדט שלה לאחר הבחירות.אם האופוזיציה תמשיך להתעקש שלא לשתף פעולה, אולי לא יהיה מנוס, אך יש לקוות שהיא תצא מהקטע ותפסיק לתקוע מקלות בגלגלים.
לא קונה את זה. אין אפילו בן אדם אחד בישראל שיודע מדוע הוא מתעקש על ועדת חקירה ממלכתית (קרי ועדה ע"פ מתכונת החוק הקיים), זולת שהוא יודע שכך אוחזים מנהיגי המחנה שלו (והם מתעקשים סתם, כי זה בניגוד לעמדת ביבי).להערכתי האופוזיציה בכנות מאמינה שאין לה מנדט מבוחריה.
ואז לנהל קמפיין שלם על זה שטרם קמה ועדה?לכן, עדיף היה לקבל את ההחלטות על סוג הוועדה והמנדט שלה לאחר הבחירות.
הלכנו מדחי אל דחי אחרי הזיות אוסלו שנמסור שטחים ונקבל שלוםמשם למחאה.
מעניין מה קרה כאן ב20 שנה האחרונות.
כזכור לך רצחתם את אוסלו לפני שהגיע לסיומו.הלכנו מדחי אל דחי אחרי הזיות אוסלו שנמסור שטחים ונקבל שלום
לא זכור לי שבתקופת ממשלת אוהד ברק מישהו מאיתנו רצח את אוסלו.כזכור לך רצחתם את אוסלו לפני שהגיע לסיומו.
אולי הייתה צעיר מדי ואתה לא זוכר שאת אוסלו רצחו בתקופת רבין .לא זכור לי שבתקופת ממשלת אוהד ברק מישהו מאיתנו רצח את אוסלו.
אז איך אתה מסביר את זה שממשלת אהוד ברק המשיכה את אוסלו במלוא המר"ץ 5 שנים אחרי שכביכול ש"תהליך אוסלו נרצח" , מי שוב רצח את אוסלו בתקופת ממשלת אהוד ברק ?אולי הייתה צעיר מדי ואתה לא זוכר שאת אוסלו רצחו בתקופת רבין .
אני לא יכול להסביר משהו שקורה רק בסיפור שאתה מספר לעצמך.אז איך אתה מסביר את זה שממשלת אהוד ברק המשיכה את אוסלו במלוא המר"ץ 5 שנים אחרי שכביכול ש"תהליך אוסלו נרצח" , מי שוב רצח את אוסלו בתקופת ממשלת אהוד ברק ?
זה לא קרה בסיפור שלי, זה זה קרה במציאות , תהליך אוסלו התפוצץ בתקופת ממשלת אוהד ברק 5 שנים אחרי רצח רבין.אני לא יכול להסביר משהו שקורה רק בסיפור שאתה מספר לעצמך.
תהליך אוסלו התפוצץ עם הירי בגבו של ראש הממשלה.זה לא קרה בסיפור שלי, זה זה קרה במציאות , תהליך אוסלו התפוצץ בתקופת ממשלת אוהד ברק 5 שנים אחרי רצח רבין.
מסקנה: לא רצח רבין גרם לרצח אוסלו, אפילו להיפך - רצח רבין חיזק את התמיכה של הציבור בישראל להמשך התהליך שאותו המשיכו גם ביבי נתניהו ( הסכם וואי ) וגם ביתר שאת אהוד ברק.
תהליך אוסלו התפוצץ בגלל יאסר ערפאת וה"פלסטינים" שדחו את ההצעות הנדיבות של ממשלת אהוד ברק, אין קשר לרצח רבין.תהליך אוסלו התפוצץ עם הירי בגבו של ראש הממשלה.
מה שברק ניסה לעשות לא היה קשור לתהליך אוסלו.
השיחות עם ברק לא היו חלק מתהליך אוסלו גם אם תמשיך לגלות את הבורות שלך בנושא.תהליך אוסלו התפוצץ בגלל יאסר ערפאת וה"פלסטינים" שדחו את ההצעות הנדיבות של ממשלת אהוד ברק, אין קשר לרצח רבין.
בוודאי שהיה קשור, מה שאהוד ברק עשה זה בדיוק המשך של תהליך אוסלו.
יש לך התכחשות רצינית למציאות ולהיסטוריה שהחלטתה להסיר את השם "תהליך אוסלו" למו"ם האינטיסיבי שניהלה ממשלת אהוד ברק עם הפלסטינים בראשות ערפאת, ועם ההצעות הנדיבות שהוצעו לערבים שאפילו רבין לא העלה בדעתו להציע הצעות כאלו ( כמו נסיגה מ 100% ממיו"ש , וויתור על החלק העליון של הר הבית ...).השיחות עם ברק לא היו חלק מתהליך אוסלו גם אם תמשיך לגלות את הבורות שלך בנושא.
אסביר לך לאט שאולי תבין.יש לך התכחשות רצינית למציאות ולהיסטוריה שהחלטתה להסיר את השם "תהליך אוסלו" למו"ם האינטיסיבי שניהלה ממשלת אהוד ברק עם הפלסטינים בראשות ערפאת, ועם ההצעות הנדיבות שהוצעו לערבים שאפילו רבין לא העלה בדעתו להציע הצעות כאלו ( כמו נסיגה מ 100% ממיו"ש , וויתור על החלק העליון של הר הבית ...).
השיחות של ברק היו בדיוק שלב הסופי של אוסלו של שיחות על הסדר קבע.השיחות עם ברק לא היו חלק מתהליך אוסלו גם אם תמשיך לגלות את הבורות שלך בנושא.
לא נכון.השיחות של ברק היו בדיוק שלב הסופי של אוסלו של שיחות על הסדר קבע.
היו צוותי מו"מ לכל סוגיה בקמפ דיוויד.לא נכון.
באוסלו דיברו על הקמת ועדות שיקימו דיונים על השלב הסופי.
ברק החליט שהוא יודע לבד לחשוב בשביל כולם.היו צוותי מו"מ לכל סוגיה בקמפ דיוויד.
גם הסכם חברון לא היה קשור לאוסלו? אתה נורמאלי?????????????תהליך אוסלו התפוצץ עם הירי בגבו של ראש הממשלה.
מה שברק ניסה לעשות לא היה קשור לתהליך אוסלו.
אז מדוע ביבי חתם על הסכם חברון והסכם וואי אם כבר לא היה אוסלו?אולי הייתה צעיר מדי ואתה לא זוכר שאת אוסלו רצחו בתקופת רבין .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.