החמניות של ואן גוך

flashes

New member
החמניות של ואן גוך

בֵּין הַחַמָּנִיּוֹת שֶׁל וַאן גוֹךְְ הָיְתָה אִמִּי מַצְפִּינָה זִכְרוֹנוֹת, שֶׁלֹּא תַּחְזֹרְנָה מִשְׁתּוֹקְקוֹת בְּזוּג עֵינַיִם מַחְלִיקוֹת עַל אֲגַם קָפוּא מֵעֲלִיַּת הַגַּג, שֶׁלֹּא תָּשׁוּב רוּחַ בַּתַּחֲנוֹת וּתְסוֹבֵב גְּלִילִים חֲתוּמִים בַּחַיִּים הָאֲחֵרִים שֶׁנָּמוֹגוּ עִם אֲרֻבּוֹת, שֶׁיָּאִירוּ כְּמוֹ שֶׁמֶשׁ יִשְׂרְאֵלִית מַזְכֶּרֶת פַּעֲמוֹנֵי שֶׁלֶג רְחוֹקִים. 27.11.06 (הכנסתי את זה בגלל שמים...)

חמניה

סופרת עלים אם יצא מספר זוגי - אתה בוודאי אוהב אותי אם לא..... אז אצא בקינות ובנהי אסוב שבעתיים את עירי עד שיפלו חומותיך תחתיך יושלו השגותיך מעליך ככותרות חמניה יתגוללו במדמנה של כוח ועצמה שאני מעניקה בטפשות לספירת עלים שכזאת שאולי תוכל לנבא מה בלבך מתחבא

שמים1

New member
ברוכה הבאה רשפים ../images/Emo140.gif

אני אנסה להגיב מאוחר יותר ליצירה המיוחדת שלך.

טאKילה

New member
flashes ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שיר מדהים הבאת.

שמים1

New member
מַבָּט קָלִיפְּסוֹ מְעֻרְטַל

בֵּין דְּפָנוֹת רֶחֶם חֲמִימָה בִּפְעִימוֹת אַחֲרוֹנוֹת שֶׁל שִׁלְיָה מִתְפַּתֶּלֶת דִּמְדּוּמִים אַחֲרוֹנִים שֶׁל שְׁקִיעָה מַבָּט שֶׁל תּוֹם לוֹטֵף עֵינֵי אֵם מְדַמֶּמֶת. בְּזַהֲרוּר אַחֲרוֹן הַנִּפְגָּשׁ עִם הַיָּם זָעַק לָרִאשׁוֹנָה זַעֲקַת חַיִּים בְּמַבָּט קָלִיפְּסוֹ מְעֻרְטַל חָתְמוּ דִּינוֹ הַמַּלְאָכִים. מִקְלַעַת חַיָּיו בְּאוּדִים עֲשֵׁנִים בִּלְחִישָׁה יַבִּיעַ אֲרֶשֶׁת שְׂפָתַיִם אֲנָקוֹת תּוֹעוֹת בֵּין הַצְּלָלִים בִּדְמָמָה זוֹעֲקוֹת הָעֵינַיִם. כָּל חַיָּיו בְּמַסַּע מֵרָצִיף לְרָצִיף לִפְרֹק שָׁנִים שֶׁל אֵימָה וּפַחַד עֵינָיו מְחַפְּשׂוֹת עֵינַיִם תּוֹהוֹת בַּאֲרֻבּוֹת כִּבְשָׁנִים בַּעֲיָרָה נִדַּחַת. בְּגַנְזַךְ נִשְׁמָתוֹ הָרוֹתַחַת לָהֲטוּ רִבְבוֹת מַבָּטִים מְטַפְּסִים בַּאֲרֻבַּת עֲשַׁן גּוֹנַחַת אֶל הֵיכָלוֹת רְחוֹקִים. עֵינָיו רָאוּ אֶת כִּעוּרוֹ שֶׁל הָאָדָם נְהָרוֹת סוֹעֲרִים שֶׁל שִׂנְאָה וְרֹעַ עַד כִּי כָּבָה בָּהֶם הָאוֹר לֹא יָכְלוּ עוֹד עֵינַיִם לִדְמֹעַ.

למעלה