המשך...
כפרה על המתי הזה, איך הוא דואג לה. אין, זה כבר טבוע אצלו בפנים, בין אם הם ביחד ובין אם לא. זה יהיה בסוף קאמבק מתוק מדבש...
וכמובן, דינה ומנו ריגשו מאוד. ג'וי הזאת משהו משהו! האמת, גם כאן די הופתעתי שהיא הצליחה מיד לשכנע אותו להתחיל בטיפולים, והרעיון שרק היא תדע מזה
נשמע טוב בסך הכל, למרות שתכל'ס, הם מחוייבים לדווח ללואיס והכל, אבל מה אכפת לדינה?
לפחות לא בשלב הזה. אבל אני מאמינה שעוד נכונו להם ויכוחים בהמשך הדרך וכל ההתמודדות שלו, זה עוד ממש לא נגמר...
סיפור נטלי, סופי, דריה - אחרי האי-אינטראקציה המוחלטת שהייתה ביניהן בחלק הראשון של העונה, אני עדיין צריכה להתרגל לעובדה שהן שוב משתפות פעולה,
והפעם זה מגיע בהמשכים. רק חבל שזה יתקלקל בהמשך...
בכל אופן, האם דריה מספרת רק חצי אמת או שמא דוברת אמת שלמה? מה נסגר באמת עם התדמית הקלוקלת הזאת שגיורא מנסה לחשוף עכשיו לגבי עברו של לואיס?
ואסיים, איך לא, עם הזוג האהוב - כאלה יפים!
והפוצי מוצי הזה שהיא עשתה לו, והחיוכים... כשזה מגיע מהם, אני בעננים. סוף סוף היא באה קצת להתחמם בחיקו. פשוט חיכיתי כבר לסצנה כזאת, אחרי כל הריחוק העצוב הזה ביניהם.
גם אם הם לא ייפרדו (כרגע), גיורא הזה יותר מדי שקוף בעניינם והוא כל כך "מתאמץ" פשוט לא לתת להם שום סיכוי, לאורך כל הדרך...
הוא היה חייב להכניס את הסצנה בינה ובין עופרי, עם התשובות שנעמי חשבה שהיא עונה לה בהקשר שלו, וכמובן המעבר המהיר בפרצופים של שניהם בסוף, שאומרים הכל, למרות שאין באמת שום סיבה אמיתית או הגיונית שזה יהיה ככה. וגם לא הייתה נשיקת לילה טוב, כאילו במופגן כזה. סלחו לי על הקיטשיות, אבל זה הכי התבקש, והיא פשוט קמה מהמיטה שלו ויצאה. סתם בכוח מחרב את הכל ביניהם...
אז אם זו עדיין לא פרידה, כי אחרת היינו שומעים את המשפט הזה עוד בסוף הפרק, אני מניחה שהיא פשוט תגיד לו שהיא רוצה לקחת קצת פסק זמן מהמחנה,
שהיא מרגישה (וגם אני!) שהפרויקט הזה לוקח ממנה דברים שגורמים אצלה לשינוי שהיא שמה לב גם אצל יפתח. היא כמו במערבולת, זקוקה קצת לחופש מרגישה כאילו זה לא המקום שלה, תשחרר קצת את המתח ביניהם ותחזור לסביבה הביתית. זה מה שהיא תאמר לו... ולכן היא רוצה לקיים את השיחה הזו כי היא חושבת שהיא מתחילה ללכת לאיבוד במקום שזר לה...
אופציה ב' : האם ייתכן שאלפי לא עמד בזה והספיק לספר לה
אגב, שמתם לב לחולצה של ללי (ג'ימי הנדריקס) שהתקאמבקה כל הדרך מהפרק הראשון, כשהיא רק הגיחה בחממה יחד עם אלפי ?
עוד לפני עליית ההמשך, חשבתי שהיא תופיע שוב בהקשר כלשהו, ושתהיה לה משמעות מסויימת, אבל אם היא הופיעה כבר עכשיו אז זה סתם לרענון הגרדרובה ולא מעבר.