החממה 3-שבוע 10

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק טוב....
עלילת משפחה מתגוננת
נטלי וסופי חוזרות לריבים.. אוף!!!!!
לואיס כזה בעל אגו נפוח ... איך הוא לא מתביש ?
עלילת משפחה ,חלל ופירוק...
ללי עומדת להרוס את יפתח ולהפרד ממנו אבל שהיא חוזרת ,מתהפכתת על עצמה .. זה לא טוב היא מתשמשת בו כדי לא לפרק את מה שיוד נותר לה והוא בשליטתה...
נעמי מכחישה ..

Roei152

Well-known member
מנהל
רציתי לראות איך תגיב

לכן עשיתי את זה.....
אבל יכול להיות שאמשיך עם זה .... זה כיף...

Roei152

Well-known member
מנהל
ואת עוד התעקשת שירון לא השתתף בציילומים הא?
ששאלתי יותר מפעם אחת אם ירון השתתף ... אמרת לי לא חושבת....

rubmue1234

New member
פרק 139 - חצי שיר

תהנו!!
**יודע שהיה כבר את הסמיילי...
לא מוצא עט!*

שיר m

Well-known member
פרק טוב!
אלפי! דינה!
&nbsp
מנו ודינה גמרו אותי.
&nbsp
ללי, אנשים משתנים הא?
&nbsp
סופי תפעיל את העיתונאית שבה...

אה, זה סמיילי בסדר. בכל זאת...
הדביל עם הסרטן
כל כך בקלות נותנים תיקים רפואיים? טוב, מצד שני, בטח הרופאה זיהתה את דינה. וואו, אני רואה במחשב ב-HD, רואים את הפרצוף של ג'וי וזה ממש יפה.
&nbsp
מתי דואג לדינה. כל מה שהוא אומר מדגיש כמה מנו חיצוני לחממה. שחייה בכינרת, פושעים- כל זה היה לפני זמנך, טמבל, אז כדאי שתקשיב למתי!
&nbsp
דינה בוכה יפה...
&nbsp
באמצע רגע רומנטי דינה מקללת ואומרת "חרא". אוי, דינה...
&nbsp
אבל דינה, זה לא משחק, טיפול בסרטן.
&nbsp
מנושלת מאדמתה
אוי, נט וסופ... איך אני אוהב אתכן...
&nbsp
האמת היא שנטלי צריכה ממש לכעוס על דריה, כי היא הרי הבעלים של האדמה במקומה. זה התפרץ והן אפילו לא ידעו את ההבדל במעמד...
&nbsp
במי לתמוך? אני שונא את לואיס, אבל לא אלך נגד נט... סופי חוקרת על נישול מקרקע.
&nbsp
המירוץ לחלל
באמת מרגיש קצת כמו המירוץ לחלל... טוב, סופסוף רואים אותם. ממתי עופרי וללי חברות? אגב, לראות את שרון שטרק (שמה השני הוא אינגריד!) כאן אחרי שרואים אותה כפסיכולוגית ספורט באנחנו במפה, בקטעים הזויים לגמרי, פשוט מוזר... היא מופיעה שם יותר מפה.
&nbsp
אלפי!!!! ידעתי!!!!!! אגב, קטע קורע: נעמי אומרת שיש מישהו בדלת ורואים בבירור את אלפי בדלת. אבל עכשיו יהיה קשה להסתיר שהם פרודים.
&nbsp
תראה אותך, עמרי לוקאס... כאן בקושי זוכרים את השם שלך ואתה מקסימום ישן. לך, תחזור לשחק הומו... שמעתי שיכולים להחזיר אותך לגאליס בגלל זה... ללי מתחילה להתגעגע לדברים של זוג בגלל עופרי.
&nbsp
ארוחת ערב מתוחה מאוד.
&nbsp
אני מרגיש כאילו אני בסרט פורנו עם ללי ויפתח... רק עם מוזיקה. וואו, עמרי, לאן הידרדרת, זורקים עליך כריות וכלום.
&nbsp
ממתי אלפי הוא המבוגר האחראי פה?!
&nbsp
יפתח, אתה מטומטם. משל אתה גבר שאומר שכואב לו הראש...
&nbsp
אוקי, כשבחורה אומרת שצריך לדבר זה לא טוב...
&nbsp
סה"כ אחלה של פרק לפתיחת שבוע.

Roei152

Well-known member
מנהל
קודם כל זה בסדר ... העיקר שזה קשור לשיר
זהה בסדר שמתמשים פעמיים באותו איקון...
אבל אם אתה רוצה משהו מוזיקלי יותר פעם הבאה שיש שם שמעלה בך אסואציה למוזיקה שים את
או
...

הפרק עצמו:
ללי ויפתח סוף סוף מתנהגים כמו זוג נורמלי .... מתרפקים וסתם משוחיים על מוזיקה...
אלפי!!!!! איזו הפתעה!!!! יאללה תחזור לחממה ... איך גורי ונעמי הצליחו להסתיר מללי כ"כ יפה את הפרידה ואלפי ישר שם לב?
ללי כנראה באמת במצב קשה אם היא לא שמה לב...
כנראה העלילה של דריה היא זאת שהולכת להוביל לפירוק החממה ...
ממש כמו בשמיניה האבא של החממה הקים אותה על חשבון אנשים פרטיים

שיר m

Well-known member
זה מאוד פשוט
ללי היתה שם סך הכל שעתיים (בערך), אלפי בא כדי להישאר כמה ימים (בערך).

Roei152

Well-known member
מנהל
זה מה שהתכוונתי
כמו שיוליוס הקים את השמיניה , על חשבון המשפחות של התינוקות שהיו אמורים לגדול לשמיניה .... ככה לואיס הקים את החממה על חשבון המשפחה של דריה ....

dar dahan

Member
חשבתי שדיברת על אבנר שהקים את השמיניה על חשבון
על חשבון השמיניה חחח
וטוב לפחות אם יהיה סיום לא יגרמו להם לאיבוד זכרון

dar dahan

Member
היו צריכים לקרוא לפרק "הזוג המאוס"
אויש אין לי כוח כבר לראות את הזוג המאוס הזה מנו ודינה, יאללה תפרדי ממנו כבר, הוא לא בשבילך, מתי דואג לך כמו משוגע ולך אכפת רק מהטמבל חולה הסרטן?
טוב אני מודה שאני קצת רשע, אני פשוט לא סובל את מנו הזה היה עדיף שהוא היה נשאר מאוהב בנטלי או משהו כזה...
ד"א מה עובר לעזאזל על אלה לי, היא הולכת להפרד מה יפתח?
היא השתגעה סופית אני מבין!
אז הוא לא אוהב יותר את פו פייטרז, בגלל זה לעזוב?
מאוד מקווה שהיא לא הולכת להפרד ממנו...
&nbsp
והעלילה עם דריה, תאמינו לי אם דריה הייתה אמיתית הייתי מתאהב בה, השחקנית שמשחקת אותה יפייפיה אמיתית, והדמות פשוט מדהימה, מעניין מה יהיה איתה בהמשך ואיך זה יהיה קשור לסוף כי ברור שיהיה לזה קשר לסוף של החממה...
&nbsp
נ.ב סתם דבר שמעצבן אותי, איך בדיוק החזירו את מנו לבית חולים אחריי שהוא שיקר להם שהוא בLA?
נו באמת...
מאוד הגיוני, רק דינה והוא נגד הסרטן, מה אני אגיד מאוד הגיוני...

זה לא בגלל פו פייטרז
זה בגלל שהיא ראתה איך מתנהגים חבר וחברה (עופרי וחבר שלה).
&nbsp
והוא חייב להתקטנן על כל מיני דברים ("לא רוצה לשמוע חצי שיר, אני עייף"...).
&nbsp
מטומטם קטן שכמוהו.

Roei152

Well-known member
מנהל
מה שבטוח -שני הבניים ה"שווים " של החממה טמבלים.....
אבל אני כן מסכים עם יפתח תכלס הוא התנהג בסדר גמוור ....
נתן לללי להתרפק עליו ... לא אמר "אני עייף ,תני לישון... " והתעלם ממנה לגמרי .. ..לא כל הזמן זוג חייב לשנור על התקשורת ועל הקשר ..
והבן השני -דניאלל יודע להיות רומנטיקן שצריך... אבל הוא לא יודזע לתפוס מנות עם יובל....

משהו לא טוב בכלל עובר על הגברת...
על ללי, כמובן. לא יעזור. תקרא מה שכתבתי, ההשערה שלי לגבי האם זו תהיה שיחת פרידה או שמא משהו אחר.

אני לא אתפלא אם היא הצליחה להמאיס את עצמה עליו, למרות שכמובן מקווה מאוד שזה לא יקרה מהבחינה הזאת, אבל זה בעיקר המחנה הזה, שלא עושה לשניהם טוב, בלשון המעטה...
ואני עוד מחכה לראות מתי בדיוק יחזרו לה ההזיות, מהן סבלה בתחילת העונה, ובאלו מינונים בדיוק הן יגיעו...

אחלה של פתיחת שבוע

רק מה נסגר עם זאב ורובי ? יאללה, מתגעגעים אליכם.

נראה שגיורא מושך את זה קצת יותר מדי, ותכל'ס, אחרי חצי עונה (בכל זאת, צריך להחשיב מלכתחילה, ולא לספור מחדש מאז שחזרו), מעבר לטוויסט שהיה איתו, אחרי הטריקים של ההתחזות, אנחנו טרם יודעים מה בדיוק הוא רוצה ומתכנן לכבוד הגראנד פינאלה, ואנחנו כבר בפרק 40. בכל זאת.
לא סתם הייתה לי תחושה ששרון (כנראה) לא יופיע הרבה יחסית, לפחות לא באופן רציף.

האמת שקצת הופתעתי שהרופאה לא שיתפה את דינה ישירות וכמו שצריך, אבל למעשה הסצנה נבנתה בצורה נכונה, כיוון שמבחינתה, היא הייתה בטוחה שדינה
כבר יודעת על המחלה, ומספיק שזרקה לה את סוג הסרטן ומסרה לה את התיק. זה באמת היה הרבה יותר חזק ונכון להראות את דינה מול כל המלל הזה, ודרך זה מבינה לראשונה... בכל אופן, כשהיא יצאה מהחדר, ראו על הפנים של הדוקטור שהיא קלטה שמשהו פה לא כשורה, אפילו מהשניות הספורות האלה מול דינה.

ברוך השב, אלפי!
סוף כל סוף. האמת, זה נראה כאילו הוא לא התעופף לו למשך חצי עונה. הוא נוכח ונותן מרגש כאילו הוא תמיד שם... אחלה של שחקן, ידין.
רק חבל שהוא נחת היישר לתוך הבלאגן. סוף סוף חזרו אל ההורים, והבנו שאכן מדובר בפרידה ולא בגירושים.
אבל איך נעמי מיד התוודתה בפניו. זה היה די מפתיע.

לגבי מה שנעמי אמרה לאלפי בסוף - האמת שרציתי לכתוב שפתאום, מגורי, עברתי בכלל לחשוד בה שזאב איים עליה, וכחלק מזה קרתה גם הפרידה שלהם,
אבל ייתכן והאמירה שלה "אבל אנשים משתנים" באמת באה לרמוז בקריצה גם לגבי מצב היחסים אצל לליפתח. למרות שהמבט שלה נראה באותו רגע מאוד חשוד, אולי רק בעיניי. בכל מקרה, משהו פה מאוד מוזר בכל ההתערערות הזאת של היחסים ביניהם, ועוד נהיה חייבים להבין קצת יותר לעומק מה בדיוק קרה בשלושה חודשים האלה שהובילו לפרידה...

המשך...
כפרה על המתי הזה, איך הוא דואג לה. אין, זה כבר טבוע אצלו בפנים, בין אם הם ביחד ובין אם לא. זה יהיה בסוף קאמבק מתוק מדבש...

וכמובן, דינה ומנו ריגשו מאוד. ג'וי הזאת משהו משהו! האמת, גם כאן די הופתעתי שהיא הצליחה מיד לשכנע אותו להתחיל בטיפולים, והרעיון שרק היא תדע מזה
נשמע טוב בסך הכל, למרות שתכל'ס, הם מחוייבים לדווח ללואיס והכל, אבל מה אכפת לדינה?
לפחות לא בשלב הזה. אבל אני מאמינה שעוד נכונו להם ויכוחים בהמשך הדרך וכל ההתמודדות שלו, זה עוד ממש לא נגמר...

סיפור נטלי, סופי, דריה - אחרי האי-אינטראקציה המוחלטת שהייתה ביניהן בחלק הראשון של העונה, אני עדיין צריכה להתרגל לעובדה שהן שוב משתפות פעולה,
והפעם זה מגיע בהמשכים. רק חבל שזה יתקלקל בהמשך...
בכל אופן, האם דריה מספרת רק חצי אמת או שמא דוברת אמת שלמה? מה נסגר באמת עם התדמית הקלוקלת הזאת שגיורא מנסה לחשוף עכשיו לגבי עברו של לואיס?

ואסיים, איך לא, עם הזוג האהוב - כאלה יפים!
והפוצי מוצי הזה שהיא עשתה לו, והחיוכים... כשזה מגיע מהם, אני בעננים. סוף סוף היא באה קצת להתחמם בחיקו. פשוט חיכיתי כבר לסצנה כזאת, אחרי כל הריחוק העצוב הזה ביניהם.
גם אם הם לא ייפרדו (כרגע), גיורא הזה יותר מדי שקוף בעניינם והוא כל כך "מתאמץ" פשוט לא לתת להם שום סיכוי, לאורך כל הדרך...
הוא היה חייב להכניס את הסצנה בינה ובין עופרי, עם התשובות שנעמי חשבה שהיא עונה לה בהקשר שלו, וכמובן המעבר המהיר בפרצופים של שניהם בסוף, שאומרים הכל, למרות שאין באמת שום סיבה אמיתית או הגיונית שזה יהיה ככה. וגם לא הייתה נשיקת לילה טוב, כאילו במופגן כזה. סלחו לי על הקיטשיות, אבל זה הכי התבקש, והיא פשוט קמה מהמיטה שלו ויצאה. סתם בכוח מחרב את הכל ביניהם...

אז אם זו עדיין לא פרידה, כי אחרת היינו שומעים את המשפט הזה עוד בסוף הפרק, אני מניחה שהיא פשוט תגיד לו שהיא רוצה לקחת קצת פסק זמן מהמחנה,
שהיא מרגישה (וגם אני!) שהפרויקט הזה לוקח ממנה דברים שגורמים אצלה לשינוי שהיא שמה לב גם אצל יפתח. היא כמו במערבולת, זקוקה קצת לחופש מרגישה כאילו זה לא המקום שלה, תשחרר קצת את המתח ביניהם ותחזור לסביבה הביתית. זה מה שהיא תאמר לו... ולכן היא רוצה לקיים את השיחה הזו כי היא חושבת שהיא מתחילה ללכת לאיבוד במקום שזר לה...

אופציה ב' : האם ייתכן שאלפי לא עמד בזה והספיק לספר לה

אגב, שמתם לב לחולצה של ללי (ג'ימי הנדריקס) שהתקאמבקה כל הדרך מהפרק הראשון, כשהיא רק הגיחה בחממה יחד עם אלפי ?

עוד לפני עליית ההמשך, חשבתי שהיא תופיע שוב בהקשר כלשהו, ושתהיה לה משמעות מסויימת, אבל אם היא הופיעה כבר עכשיו אז זה סתם לרענון הגרדרובה ולא מעבר.

למעלה