החממה 3- המשך שבוע 16

שיר m

Well-known member
נראה שיש למה לצפות

יש עוד הרבה דברים לסגור. מחכים לנו כמה פרקים צפופים ומותחים... אני מקווה.

שיר m

Well-known member
אחלה פרק

כשפעם בעונה רון מקבל שכל, זה כל כך נחמד.
&nbsp
מה נסגר איתכם דרורים, תגידו תודה שיש לכם מקום להיות בו.
&nbsp
אני אוהבת את דניאל ואלה לי. הקטע בהתחלה עם הטלפונים, שהם השלימו אחד את השני היה יפה.
&nbsp
רק לא הבנתי למה הם היו צריכים לנסוע בחזרה כל כך הרבה. דניאל הגיע ממש מהר, וגם יובל ואלה לי

Roei152

Well-known member
מנהל
את אוהבת את דניאל וללי ...
מה קורה לך ? או שאת פשוט לא במחנה דניאלללי או במחנה לליפתח?
את לא זוכרת אבל רק חיסול המתנקש של זאב קרתה בחצר החממה...
אח"כ הם נסעו יחד למקום המסתור של ג'ודי וזאב.. שם ג'ודי דיברה עם זאב... צריך לחזור לחממה משם לא?

dar dahan

Member
אממ אתה טועה

המחסל של זאב נהרג ליד מקום המסתור של ג'ודי, לשם דניאל הלך ברגל.
&nbsp

שיר m

Well-known member
כמו שדר אמר, זה אותו מקום.

המתנקש חוסל מחוץ לדירת מסתור.
&nbsp
אני, אממ... אני חושבת שאני עם דניאללי.
אני אוהבת את דניאל. כמה שלא סבלתי אותו בהתחלה... אני לגמרי בעדו עכשיו.

אז ככה

פרק מלא בקצת אכזבות...

יפתח וסופי מתאכזבים. תקנו אותי אם אני טועה, אבל יפתח פעם ניסה ללמד את ללי גיטרה? האמת שזה מוזר. יפתח חוזר להתאהב בללי משום מקום? הוא לא התעסק בזה עד עכשיו. אז אם ככה- עם מי דניאל יהיה? ואיפה נט בכל הסיפור?

אגב, בהתחלה, כשללי ודניאל שכבו כל אחד במיטה שלו וראו מסך מפוצל חשבתי לעצמי שזה לא נראה טוב.

מסכנים הדרורים. אבל אני חושב שדינה עדיפה כמורה על נטלי. נטלי היא לא מהמקום הזה, היא ממעמד גבוה. דינה מכירה את הדרורים הרבה יותר טוב, גם היא וגם הם מאותו מקום.

אפרופו, זה שאסתי מסבירה דווקא על עוגות שוקולד, זה לא גזעני?

מסכן מתי. מה הייתה ה"אזהרה" המוזרה הזאת לדינה? מתי הם יחזרו כבר? מקווה שלא בסוף כאילו סתם.

רון לא אמר בסילבסטר שהוא אוהב את איימי למרות (ובגלל) שהיא כזאת? בחייכם, אני לא קונה את זה שפתאום הוא קלט מי היא. גם כשהוא לא היה איתה הוא לא היה שיא החוכמה...

עומאר משתף פעולה עם זאב? אולי יש איזו מזימה גדולה שלא עלינו עליה? והאם הזאב חי? כנראה שכן, אלא אם רובי אחראי על הכל... אולי לא ראינו את הסיום שלו.

Roei152

Well-known member
מנהל
אומנם לא ראיתי את הפרק עדין
אבל היתי חייב לקרוא את ה הדעות שלך...
יאו גיורא פתאטי לגמרי.... לפחות עם דניאל הוא עקבי... דניאל תמיד היה מאוהב אך ורק בללי ....כמובן מאז שבכלל התחיל הסיפור שלהם ..... יפתח לא נראה שבור מכך שנפרד , אז עכשיו שללי סוף סוף של דניאל ... פתאום הוא נזכר במה שהפסיד ... פתאטי.....
&nbsp
&nbsp

הוא לא נזכר עכשיו ולא נעליים!

אבל אתה קונה את העונה הזאת כמשהו אמין או הגיוני בכלל, אז כאן טמון מקור כל הבעיה.
הוא גם לא הפסיד שום דבר, כלומר בטח לא באשמתו. כאמור, כולנו יודעים היטב מה, או מי, גרם להם להיפרד. לא יעזור שום דבר. הכל שקוף וגלוי לעיני כל. יפתח פשוט הבין פתאום מה בדיוק קרה פה, אחרי שהוא קיבל את הרושם שדניאל בכלל עם יובל. הוא חשב, לתומו, שהם נפרדו באמת בגלל קשיים כאלה או אחרים.

כל הילדודס שהתאהבו בין רגע בסופי ויפתח, עד אשר התחילו לכתוב "סופיפתח לנצח", היו בטוחים שיפתח כבר לא שם, ושזה באמת משהו אמיתי. טוב, ברור שהתאהבו בהם, כל עוד הוא רחוק מללי כמובן. תאמין לי שזה רק בגלל זה, וגם בגלל שסופי דמות אהובה והכל.
אין, פשוט אין פה שום היגיון, אחרי שללי הייתה הבחורה היחידה בחייו. זה יותר מדי זועק לשמיים, אבל אין שם אף אחד שישמע את אותה זעקה...

תסלח לי על הדרמטיות משהו, אבל רציתי פשוט לפרוק.

מה הקטע בכלל עם סופיפתח?

מה הקשר בכלל? משום מקום.
&nbsp
זה אפילו לא נבנה. אפשר לספור על יד אחת כמה פעמים הם דיברו לפני כן... אה, רגע, בחצי העונה הראשונה הם עברו אחד ליד השנייה במסדרון והנהנו אחת לשנייה, זה משנה הכלץץץ

זה העניין, שאין שום קטע.

גיורא רצה "להשאיר חותם" על הילדים, אז זה מה שהוא מצא לנכון לעשות. הספיקה להם הנשיקה במסיבה והם מיד היו בעננים. פתאום הם אוהבים את יפתח, בגלל שהוא לא עם ללי, כמובן. שלא תחשוב אחרת. זה רק זה.
אין מה לעשות. הם לא רואים את הדברים מנקודת המבט הרחבה שלנו, ולא באמת מזיז להם מהדברים הקריטיים, אז הם מקבלים באהבה כל מהלך, הזוי ככל שיהיה.

זה בדיוק מה שדר אמר על הזיווג שלהם, שזה לא קשר שנבנה. אין שם כלום. סתם מתיקות ותו לא, וגם לגבי זה אני בספק. זוגיות צריכה להתבסס, להיות עוצמתית, מחשלת, עם עליות ומורדות אמיתיות וכו' וכו'...
לכן, גם זה שהוא ישים אותו עם נטלי, בתור אקט של הרגע האחרון, זה בדיוק אותו הדבר, כאשר היא בכלל לא עניינה אותו כל העונה... אותה הגברת בשינוי אדרת.

Roei152

Well-known member
מנהל
אני חייב להתיחס למשהו....
שניהם -גם דניאל וגם יפתח , לשניהם יש רק את ללי בראש....
למה מבחינתך אם דניאל פתאום יתאהב ביובל ויהיה אתה מרצון אמתי, זה יהיה פחות לא קשור ,מאשר אם יפתח יתאהב בסופי או בנט, בלי פתאום להתקנא בללי על הזוגיות עם דניאל ....
גם נטלי מאוהבת ביפתח . גם אם נראה שהיא "שכחה" ממנו ..
וכמו שאומר הפתגם "פעם שלישית -גלידה ... " אם שוב יתחיל ביניהם סיפור בפרקים האחרונים , אבל הפעם ,נטלי תהיה חכמה ותדע לתפוס אותו בזמן לחיקה ... מה יקרה? וללי מן הסתם תמשיך עם דניאל ... תודי בזה ששתי האפשריות נשמעות לך לא קשורות... אבל לי בתור אוהד דניאללי,נראה לי יותר נכון שיפתח יסיים עם נטלי....
לך בתור אוהדת לליפתח יותר נכון ההפך....

dar dahan

Member
רועי אני לא אוהב לא של דניאללי ולא של לליפתח ו...

ולא נראה לי הגיוני שיפתח פתאום יתאהב בנטלי אחריי שהיא ניסתה לחזר אחריו במשך תקופה ואחריי שהוא נראה היה מאוהב בסופי פתאום הוא יהיה עם נטלי?
בולשיט טהור וחסר כל הגיון ולא בגלל שיש לי בעיה עם דניאללי ממש לא, להפך מצידי שיהיו ביחד לנצח נצחים, אבל באמת איפה ההגיון ביפתח ונטלי חוץ מזה שהם זוג במציאות?
&nbsp
כבר היה עדיף לגיורא לגרום לנטלי להתאהב במנו או משהו כזה ונטלי מנו היו יכולים להיות זוג הגיוני יותר, או יובל ומנו גם יכול להיות נחמד ונטלי בלי אף אחד או עם דריה
(אם כי שתיהן סטרייטיות אבל מה רע בזוג לסביות?) חחחחח
בקיצור לא הגיוני שפתאום יפתח יתאהב ויהיה עם נטלי ואם זה יקרה זה יהיה מאוד הזוי ומאכזב מצד גיורא.
ליצור זוג רק כי הם זוג במציאות.
&nbsp

טוב שאתה מבליח מדי פעם...

כי אני פשוט מסכימה איתך כמעט לגבי הכל. מדהים כמה שאתה צודק!

אתה מבין עד כמה העונה הזאת היא בגדר בדיחה?
גיורא ערבב הפעם שיקולים זרים וחיצוניים, כך אני קוראת לזה, כאשר הוא הפך את העונה ההזויה הזאת ללא פחות מתוכנית ריאליטי, אבל מהזן הנחות ביותר.
"קחי אותי ללי" (על משקל "קחי אותי שרון", ששודרה בשנת 2003). קהל הצופים סימס ברובו הגדול, משום מה, לה ולדניאל, אז הוא החליט ללכת "לבקשת הקהל" עאלק. אני פשוט לא מאמינה איך לא הייתה לו שום בעיה להודות בזה. לכן, רואים בבירור עד כמה אלה היו רק שיקולים ענייניים ליוו אותו ביצירת שתי העונות. לא סתם הן היו כל כך טובות. הכל בהתאם.
העונה הזאת היא כל כולה "לבקשת הקהל" ותו לא. כנראה שכך יוצר צריך לעבוד - שהקהל יכתיב לו מה לעשות ולא להפך. הזוי !!!

בנוסף, הוא החליט "לזווג" בין שתי דמויות אך ורק בגלל שהם הפכו עוד לפני זה לזוג בחיים. משמע, אם לא לי ודר, גיורא לא בהכרח היה רואה את הדמויות שלהם כמתאימות בכלל, מה שכמובן נכון, אבל זה כבר דיון בפני עצמו, למרות שבמקרה שלהם, אין מה לחפור יותר מדי. הוא סתם הכניס לה אובססיה קיצונית אליו, אחת כזאת שלא קשורה לשום דבר.

אבל לפחות אתה ואני יודעים כבר מראש שאנחנו לא נקנה מהלך הזוי מהסוג הזה. לא יעזור שום חרטוט של הרגע האחרון - הבחורה היחידה שיפתח אהב, וגם ימשיך מבחינתו לאהוב, זו אך ורק ללי. נקודה.
יאללה כבר, שירדו מעל מסך הטלוויזיה שלי, כמאמר שירו של פורטיס.

rubmue1234

New member
תשובה

לפי דעתי,
ו...לפי מה שממש רואים,
התמונה היא לא יותר מזיוף אחד גדול.
גם..אין מצב שעומאר ישתך פעולה עם זאב...
אני חושב שזאב פשוט ממשיך את התכניות שלו להרוס בין נוביה לישראל רק בדרכים אחרות..
או שכבר אבין וכולנו נבין אחרת בפרק 170 ..

שיר m

Well-known member
זה לא זיוף

שים לב לתגובה של עומאר בשיחה עם הדוד שלו.

dar dahan

Member
זה לא הדוד שלו אלא המורה הפרטי והעוזר של אבא שלו

הדוד שלו היה ההוא שרצח את אבא של עומאר וכו' והחליף אותו בשלטון...
&nbsp
בכל מקרה נראה לי שלעומאר יש משהו עם זאב, רק לא ברור לי מה...

ברור שהוא ניסה

כל הסצנה שלו עם סופי ניסתה, רק ניסתה כמובן, לשחזר את הסצנה המיתולוגית שלו עם ללי. פרק 5 בעונה הראשונה, אם בא לך להיזכר בדבר האמיתי - המקור ולא הפארודיה הלא מוצלחת. החל מדקה 13:05. צירפתי לך מתוך היוטיוב. "זה אקורד A", את הכל הוא אמר לה ורק לה. בהמשך, הגיעה גם סגירת המעגל שלהם, כשהגלגל הסתובב לו, בסצנה אצל המשפחה הערבית, כשהיא אמרה לו את זה כדי שהוא ינגן קצת בעוד.

גיורא עושה את זה בכוונה. לא עומד מאחורי זה שום דבר אחר, שום מטרה נסתרת אחרת. ממש "מכן בבטן הרכה" שלי.
מה שהכי משעשע אותי בעונה הזאת זה שעם כמה שהיא ניסתה, ממש בכל הכוח, רק להוכיח לנו שללי ודניאל הם הזוג ואין בלתם, קרתה השפעה הפוכה לחלוטין, לפחות אצלי, ואני רק משתכנעת יותר ויותר שזה אך ורק לליפתח, חרף ובדיוק בגלל כל ההזיות האלה שמרצדות לי על המסך...
טוב, לא שהייתי צריכה להשתכנע בעניין שלהם, כן? אבל זה פשוט כל כך עקום ומגוחך. מביך ממש.

למעלה