טוב שאתה מבליח מדי פעם...
כי אני פשוט מסכימה איתך כמעט לגבי הכל. מדהים כמה שאתה צודק!
אתה מבין עד כמה העונה הזאת היא בגדר בדיחה?
גיורא ערבב הפעם שיקולים זרים וחיצוניים, כך אני קוראת לזה, כאשר הוא הפך את העונה ההזויה הזאת ללא פחות מתוכנית ריאליטי, אבל מהזן הנחות ביותר.
"קחי אותי ללי" (על משקל "קחי אותי שרון", ששודרה בשנת 2003). קהל הצופים סימס ברובו הגדול, משום מה, לה ולדניאל, אז הוא החליט ללכת "לבקשת הקהל" עאלק. אני פשוט לא מאמינה איך לא הייתה לו שום בעיה להודות בזה. לכן, רואים בבירור עד כמה אלה היו רק שיקולים ענייניים ליוו אותו ביצירת שתי העונות. לא סתם הן היו כל כך טובות. הכל בהתאם.
העונה הזאת היא כל כולה "לבקשת הקהל" ותו לא. כנראה שכך יוצר צריך לעבוד - שהקהל יכתיב לו מה לעשות ולא להפך. הזוי !!!
בנוסף, הוא החליט "לזווג" בין שתי דמויות אך ורק בגלל שהם הפכו עוד לפני זה לזוג בחיים. משמע, אם לא לי ודר, גיורא לא בהכרח היה רואה את הדמויות שלהם כמתאימות בכלל, מה שכמובן נכון, אבל זה כבר דיון בפני עצמו, למרות שבמקרה שלהם, אין מה לחפור יותר מדי. הוא סתם הכניס לה אובססיה קיצונית אליו, אחת כזאת שלא קשורה לשום דבר.
אבל לפחות אתה ואני יודעים כבר מראש שאנחנו לא נקנה מהלך הזוי מהסוג הזה. לא יעזור שום חרטוט של הרגע האחרון - הבחורה היחידה שיפתח אהב, וגם ימשיך מבחינתו לאהוב, זו אך ורק ללי. נקודה.
יאללה כבר, שירדו מעל מסך הטלוויזיה שלי, כמאמר שירו של פורטיס.