מירי...
כן,
שוב,
אני ממש חושב כמוך בקטע של דברים מיותרים שנעשו העונה,
יובל זה אחד מהם...
או במילים אחרות, עוד דמות מיותרת שנועדה אך ורק לייצר לגיורא פרקים נוספים בעונה וחצי הזאת..
כי בתכלס, היא לא באמת הועילה לשום דבר חוץ מלייצר חצי בין דניאל לאלה לי, ולגרום לקרבה שלהם יותר להמשך, כמו מסטיק.
זה גורם לי לחשוב, שאולי היינו מסתפקים בעונה רגילה אחת,
שהייתה פותרת הרבה בעיות.
בין היתר זמן, דמויות מיותרות, ועלילות שנמשכות או שמאכזבות.
אז כן, בזה אני ממש מצדד בך.
ונכון, ללי ממש ישר אחרי הפרידה מיפתח המשיכה לדניאל.
אבל אני חושב שזה באמת מצד אחד עוד מהלך של גיורא להראות לנו ממש בגלוי לאן הוא כיוון כל הזמן הזה,
אבל מצד שני זה גם מאוד הגיוני, אם הרי ללי במילא סבבה סחור וסחור במשולש הזה עוד חלק מהעונה הזאת, עד שהגיעה יחד עם יפתח להחלטה להפרד.
זה כנראה גם מה שנתן לה את ''האישור'' להתקדם לעבר דניאל.
תחשבי שבמילא המשולש הזה לא היה ברור במשך משהו כמו שלוש עונות(בכוונה אני לא אומר חצי, ואת מבינה נראה לי למה...) , ככה שזה גם גורם לנו להבין שכנראה באמת אחרי הקשר עם יפתח, אלה לי הבינה עם עצמה משהו בקשר לדניאל, ואז כשהיא ויפתח נפרדו עם הפרח והכל, זה מה שגרם לה ישר ללכת לעבר דניאל..
לגבי העונה עצמה, מה שרשמת בהתחלה...
אני את האמת, חושב שזו לאו דווקא עונה גרועה ברמות על.
לפי דעתי, עונה מוצלחת לא תלויה בכולה.
אין סדרה, אין כזו **בעולם** ,
שתצליח באמת לרתק בכל פרק ולהצליח להרשים בכל פרק ולתת כל הזמן את הדברים הקיצוניים האלה או את ההצלחות המצופות מסדרה, שהצופים מצפים ממנה.
לא בגאליס, לא החממה, כמובן שלא בסדרות כמו שוברי גלים או כוכב הצפון או לא יודע מה, כמובן שגם סדרות מחו''ל..
ככה שהעונה, אם לפי ההגדרה שלי, יכולה להיות מוגדרת לפחות כחצי מוצלחת.
אי אפשר שלא להתייחס להרבהה פרקים מעולים שנכללו בתוכה, פרקי מתח מצויינים או הפתעות כאלה ואחרות, או אפילו פרקים בחממה שהפתיעו לטובה(ואני בכוונה אומר, אחרי שבכל החלק הראשון...**בכולו** , איכשהו סבלנו מהעלילות של הנשרים בחממה...)
עם זאת, נכון שהיו גם מצד שני הרבה פרקים אחרים, הרבה שינויים מרגיזים ועלילות מאכזבות כמו זו של רובי...
אבל תראי, אם ובאמת היה את השינוי של רובי, והעלילה של זאב הייתה פשוט גרועה, ניחא.
אבל העלילה של זאב וכל מה שסובב סביבה(ג'ודי וכו'..)סיפקה, מספקת ואולי עוד תספק בפרקים האחרונים, פרקי מתח מצויינים ומותחים!
ונחזור שוב לפרקים הפחות טובים.
שוב, כן, באמת היו כאלה.
וכך גם לגבי עלילות מסויימות.
אז כן, זו באמת הנקודה החלשה מאוד של העונה וחצי הזו.
היינו אולי צריכים איכשהו לחשוב שבפעם ראשונה שגיורא כותב עונה וחצי,
היא לאו דווקא תהיה הצלחה כמו שאולי צופה לה,
אלא עם כישלון מסויים מסיבות שונות...
אבל לא חשבנו.
מעכשיו נהיה פחות בטוחים או משהו כזה...
אבל אל תחשבו עכשיו אחרי כל מה שכתבתי שאני סותר את עצמי.
אני עדיין חושב שהעונה סיפקה לנו הרבה רגעים מצויינים, ומנגד כאלה שפחות
ופשוט כבר פירטתי על זה...