החלפת שם הפורום

חגית

אני חייבת להגיב. קצת כבוד לא היה מזיק. אולי לא אהבת או לא ממש הבנת את שמים אבל מה שבטוח הוא פה הרבה לפנייך ותורם לפורום הזה תקופה ארוכה, כמו כן כמו לכל אחד יש לו את סגנון הכתיבה שלו ואם היית קצת יותר ותיקה אז היית מכירה את הסגנון הזה בדיוק כפי שאני מכירה וניתן לראות את זה בהודעות ששירשרתי. בכל מקרה, הודעה בסגנון שלך בטוח לא תגרום לו לבוא ולהתנצל ולהעמיד את עצמו לרשותך. הוא לא יחצ"ן של ג"ג ולא עובד בשביל אף אחד ובטח שלא בשביל אף אוניברסיטה. כמו כל אחד מאיתנו הוא פה בשל אהבת המקצוע ומקדיש לכך מזמנו החופשי. (שוב, כמו כולנו)ואני מעריכה כל אחד שעושה זאת אבל.... יש הבדל בין סגנון כתיבה שמובן לנו או לא לבין שימוש במילים לא הכי נעימות כפי שלצערי מצאתי בהודעתך. ושימי לב, הוא לא אמר שהתיכוניסטים לא ברמה ושלא צריכים להיות פה, הוא הביע את דעתו על מצב הפורום שהושפע מגל התיכוניסטים שפקד אותו כרוח סערה ובאמת שינה את אופיו בחודש האחרון. לא נראה לי שיש טעם להעלב זו בטח לא היתה הכוונה ויש טעם לדעתי לברור מילים. מקווה שלא תקחי את זה אישי מידי, אני מנסה להעלות את נקודת מבטי. את תמיד רצויה (לא שאני מחלקת רשות למישהו)פה אבל אני חושבת שהבעת דעות נכונה יותר מקטילה אישית ולא נראה לי שזה מה ששמים עשה אז אין שום סיבה להחזיר במטבע הזו. אני לא באה להגן על אף אחד, פשוט צרמה לי הדרך שבחרת להגיב.

ש מים

New member
כדי לא להעליב, לא אענה

אבל נסי לצאת מהמגננה ומן הנימה האישית.

Hagit 171

New member
לא יעזור לריב על זה...

אני אומרת שכל אחד יחליט להיות ולעשות מה שבא לו איפה שבא לו..אבל לזה יש גם מחיר, מחיר האי יכולת להתלונן. ואני באמת חושבת ש שמים מתנהג ממש לא יפה, הוא השתמש בהרבה מילים יפות וגבוהות כדי להסתיר את זה.. ולא אמרתי שהוא עובד או מיחצ"ן, אלא התכוונתי שבמקום לעודד את המקצוע שהוא כ"כ אוהב הוא מעדיף לשמור לעצמו ולאנשים שהוא בוחר. וזה לא יפה..

ש מים

New member
חד צדדיות

הצדק כולו נמצא בצד שלך: "...מחיר האי יכולת להתלונן". לי אסור להלין. אני בצד הרעים.

למעלה