החלפת ריצוף

varadero

New member
החלפת ריצוף ../images/Emo82.gif

שלום, יש ברשותי אישור להחלפת ריצוף הדירה, הקבלן שאל אם אני מוכן שיעשו הדבקה על הריצוף הקיים קרמיקה על קרמיקה, במקום לשבור ולהחליף את ריצוף הקרמיקה. 1. האם כדאי לי להסכים לעשות הדבקה או למרות כל הלכלוך עדיף לי לדרוש החלפה, לשבור את הריצוף הקיים ולהחליף בחדש.? 2. האם אפשרי/כדאי לעשות הדבקה, של גרניט פורצלן על הקרמיקה? או לרדת בכלל מהדבקה. אנא פרטו, תודה.

DUDUS24

New member
הדבקה , רק עם דבק לקרמיקה ולא עם

טיט , השטח כבר מוכן , יש תשתית מעולה וצריך להקפיד רק לא לאבד גובה - שלא ירצף בעובי רב אלא מינמלי, אם הקרמיקה התחתונה חלקה מאוד בקש מהקבלן שישרוט אותה מעט בעזרת דיסקית יהלום, אגב- אם תעשה כך אתה חוסך גם לו הרבה עבודה- תתמקח - אולי תקבל עוד משהו? וגרניט זה חומר מצויין לישום על תשתית של קרמיקה קיימת- זכית, תבורך...

פדלון

New member
התמונה מעלה אחרי ההדבקה...

לא מצליח להעביר תמונה של לפני ההדבקה.

avrumi

New member
הדבקת קרמיקה

על ריצוף ישן יש בעיה עם גובה דלתות קיים,כלומר יש לחתוך את כנף הדלת להתאמה עם הבית גמור.גם בכניסה למ"מד ישנה בעיה הדלת אין אפשרות לקצר אותה,אם מתגברים על בעיות אלו אין בעיה בהדבקה.

פדלון

New member
20 שקל בנגריה לכל חיתוך דלת

בדרך כלל מחלפים גם דלתות חדשות ואז אין צורך .

varadero

New member
הדבקה ../images/Emo35.gif

תודה על העזרה והטיפים... ומה במקרה שהריצוף הוא רק בסלון, מטבח ומעברים. לא תיהיה בעית גובה עם שאר החדרים וחדר האמבטיה? יווצרו הפרשי גובה, לא? דבר שיכול להקשות גם בשטיפת הבית...???

יש עוד בעיות בהדבקה

כל מה שמחובר לרצפה חיבור של קבע בעייתי בעייתי, כולל מגרות נמוכות (מגרות נעליים) של ארונות קיר שמותאמים לגובה החדר, אסלות, פתחי דלוחין ברצפה, ארונות מטבח ואמבטיה שגובהם קבוע בין הרצפה לשיש של הכיור וכיו"ב. מידת הבעיה תלויה כמובן במה שיש לך בבית ספיציפית. אם עושים רק הדבקה חלקית אז נוצרים הפרשי גובה מוזרים במעברים לאיזורים שלא הודבקו. לא יפה.

למעלה