החלפת משמרות

אילן די

New member
החלפת משמרות

שלום לכולם, כפי שחלקכם שם לב - אני נמצא פה פחות ופחות בשל אילוצים בחיים הפרטיים. לכן, בקרוב מאד - יחליף אותי ערן כרמון, הידוע יותר בכינויו carmonle (מקווה שכתבתי נכון). אני מאחל לערן בהצלחה בניהול הפורום ואני מקווה שבזכותו הפורום יהפוך למקום שוקק ומעניין יותר. אילן די

carmonle

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ניהול הפורום החלפת משמרת

פורום הקפה הוקם לפני כשנה על ידי אילן. מה שאהבתי בפורום בתפוז הוא האוביקטיביות והיותו נטול שיקולים מסחריים. שמחתי לקבל את בקשתו של אילן להחליפו שכן נושא הקפה אהוב עלי וקרוב לליבי. כפי שידוע לרבים אף הקמתי אתר (פרטי) על מנת להפיץ בציבור את הידע שיש לי. לאור קבלת ניהול פורום הקפה בתפוז יסגרו בימים הקרובים הפורומים שבאתרי CafeWiz.com. אני רוצה להודות לאילן על תרומתו בשנה האחרונה בניהול הפורום. אני מקוה שימשיך לבקר אותנו ולתרום לנו מידיעותיו ונסיונו. בהצלחה ערן כרמון

amigoltd

New member
ברכות והרבה הצלחה../images/Emo50.gif

ערן, כמי שמכיר ומוקיר אותך בנושאי הקפה, משוכנע אני שאכן תיתן דחיפה לפורום. אז כל טוב, ואל תשכח לבוא לבקר אצלינו, שאול רובין מנהל פורום קפה בנענע.

y10e

New member
בהצלחה בהמשך הדרך

לערן , ברכות להמשך דרכך בפורום זה. אני משוכנע שתמשיך בדרכך המקצועית , הרצינית והאדיבה. ירון- מנהל פורום קפה בהייד פארק

nzolotov

New member
לדב, אולי תכתוב לפשוטי העם? מה זה

קוד מוסכם בין מנהלי הפורומים? מה אין לכם פורום בנפרד? ביי ולהתראות

nzolotov

New member
לערן, בהצלחה בניהול הפורום

אני מקווה שנוכל לתרום ולהתרם. אני בטוח שמחכה לך עבודה לא קלה אבל נקווה שתהיה מהנה ומעניינת. (נקווה שתמצא זמן לענות גם לפלאפונים) אגב האם יש סיבה שאילן מופיע כמנהל הפורום ועל מכתב המנהל אתה חתום? שוב בהצלחה

carmonle

New member
תודה על הברכות, אכן עבודה רבה

לפנינו ואשמח באם תוכל לסייע לפורום ולתרום מנסיונך. מקווה שתפוז יעדכנו את השם מחר. הרבה אנשים שואלים על המטחנה שברשותך IMAT שמוכר פולס ביפו. מה דעתך לכתוב עליה סקירה, תיאור ההפעלה, האם טוחנת מספיק דק לאספרסו, רעשיים שריקות וכד´ (יתרונות וחסרונות) שהרי מושלמות זה דבר נדיר. באם תרצה אני מוכן לבוא ולצלם מספר תמונות של המטחנה. ערן

nzolotov

New member
לערן, עוד מספר ימים אתפנה וארשום

סקירה קצרה על המטחנה, בהקשר לתמונות, אני יכול לצלם לבד, לאן לשלוח? אגב, ללא קשר אתה תמיד מוזמן לכוס קפה להתראות

carmonle

New member
תעלה ישירות לפורום כולל תמונות

במסגרת כלי הניהול של הפורום אני אקשור ואעתיק את המאמר והתמונות למקומם בדף הפתיחה של הפורום שבכוונתי להפעיל. תודה ערן

nzolotov

New member
לאילן בהצלחה בכל אשר תפנה

רציתי להודות לך על ניהול הפורום, אני בטוח שתמשיך לתרום גם ממקום שאתה נמצא בו כעת

למעלה