החלפת מקלחון

Vintage

New member
החלפת מקלחון

לאחר שנים של שימוש שוחק הוחלט להחליף את המקלחון בחדש במסגרת שיפוצון בחדר האמבטיה. מדובר במקלחון בגודל 1.55 אורך, 1.40 גובה, מחולק לשלוש דלתות הזזה כשאחת מקובעת, ברצוננו להתקין מקלחון גבוה בכעשרה ס"מ. ולשאלות... 1) איפה קונים מקלחון ? 2) על מה מומלץ להסתכל וממה מומלץ להתרחק ? 3) האם נהוג לפרק את המקלחון הישן או להשאיר את זה למתקין ? 4) האם ישנים חומרים שונים מומלצים יותר ופחות ? 5) הבנתי שישנם מקלחונים תוצרת חוץ ותוצרת הארץ, האם יש הבדל באיכות ? 6) מה המחיר המשוער לכזה מקלחון ? 7) כל פרט מידע נוסף שיכול לתרום לנושא יבורך... תודה, שחר.

0 אור 0

New member
עוד לא יכולה לספר חויות

אבל בעקבות המלצות שקיבלתי הזמנתי עכשיו מקלחון מחברת דושוטק (תחפש באינטרנט את הנציג הקרוב אליך). המחירים שלהם לא רעים והאיכות נראית טוב (וכאמור קיבלתי המלצות) מבחינתם אתה יכול להסיר לבד את המקלחון הישן או להשאיר זאת למתקין שלהם תמורת 50 ש"ח נוספים למחיר ההתקנה (לדעתי שווה, מכיוון שמדובר בפירוק וניקוי כל הסיליקונים וכל הג'יפה)

Vintage

New member
תודה, עוד ממליצים ?

בכל זאת אני מקווה לשמוע המלצה ממישהו שהמקלחון שלו מחזיק כבר כמה שנים...

vanav

New member
אני התקנתי לאחרונה מקלחון של דייב

עיצובים (יש לו אתר תחת שם זה), אצלי המקלחון חדש אך הגעתי אליו מהמלצה של מישהו שמכיר אותו שנים, הוא נחשב לאחד מהאיכותיים בארץ ועד כה אני מאוד מרוצה מהשירות.

למעלה