החלפת מיתרים...

tamirn

New member
החלפת מיתרים...

החלפתי לגיטרה הקלאסית שלי מיתרים כי הם החלידו ועכשיו הגיטרה נשמעת ממש זוועה זה תמיד ככה ? עד שהמיתרים התגמשו קצת? או שצריך לעשות משהו מסויים? תודה מראש לעוזרים

tamirn

New member
ברור

מה אני נראה לך ? אני מקווה שאני יעלה על הבעיה

קוואנט

New member
../images/Emo207.gifסאגת המיתרים הפוקעים

לפני שלושה חודשים קניתי גיטרה קלאסית למתחילים (SILVERHEAD) והתחלתי לנגן. הכל היה נהדר עד שלאחר חודשיים של נגינה של חצי שעה-שעה פקע לו אחד ממיתרי הבס שלא במהלך הנגינה. יומיים לאחר מכן - פקע מיתר בס נוסף. החלפתי את המיתרים במיתרים פשוטים למתחילים (חברת GHS) ושני החדשים פקעו להם יומיים (!) לאחר ההחלפה (בשליש הצוואר בערך). החלפתי שוב את המיתרים וכעת הם שוב פקעו, יומיים לאחר ההחלפה. אם זה משנה, אז מיד לאחר ההחלפה הצליל נשמע מזעזע, אבל יום לאחר מכן - הכל הסתדר (ויום לאחר מכן, כאמור - פקע). בקיצור - מה עושים? אי אפשר שכל יום יפקע לו מיתר
בנוסף, האם יש מיתרים מסויימים שמתאימים לגיטרה הזו? תודה מראש על הסיוע

Fistandantilos

New member
או שהגיטרה ממש ממש ממש גרועה

ו SILVERHEAD נשמעת לי כמו חברת קבר, או שאינך יודע להתקין מיתרים כיאות מה נראה לך הכי נכון מהשניים?

אתה בטוח שאתה יודע להחליף מיתרים?

למרות שסילברהד היא לא חברה-משהו, זה לא נשמע לי הגיוני ששני סוגים של מיתרים שונים כשאתה לא מנגן. מה אתה מתכוון התפקעו? האם הם ממש נחתכו לשניים או שפשוט יצאו מהגשר\מפתח?

Itai8

New member
מה זה פקע?

תבדוק שאתה מתקין אותם נכון... הנה מדריך: http://gilsguitar.yerushalmi.co.il/Front/Newsnet/reports.asp?reportId=78398

למעלה