החלפת מטבח

פסוליה

New member
החלפת מטבח

אני מעונין להחליף בשבוע הבא את המטבח שלי במטבח חדש לצורך זאת אני צריך: 1. לפרק את המטבח החדש 2. לפרק ולשבור את הקרמיקה הישנה 3. לפנות את הפסולת 4. לפרק משקוף של חלון ישן ולשים במקום גבס 5. לתקן תיקוני טיח ולהחליק את הקיר (לאחר שבירת הקרמיקה) 6. להעביר נקודות חשמל (כנראה בחציבה) 7. להזיז נקודת מים 8. להזיז נקודת גז 9. תיקון קטן של תקרת עץ שהתחברה לארונות המטבח הישן 9.5 - יתכן ויהיה צורך להוציא מספר מרצפות ששקעו ולישר את הרצפה הרכבת המטבח תיעשה ע"י אנשי המקצוע של חברת המטבחים ולאחריה : 10. הדבקת קרמיקה חדשה אם החומרים על חשבוני, מה דעתכם תהיה עלות העבודה וכמה לדרוש מהשיפוצניק (בהתאם לכל אחד מהסעיפים)? כמובן שמדובר בהערכה בלבד. אני גר בפרדס חנה תודה

מאגר

New member
נישאלת השאלה בן כמה המטבח הישן זה

אחד הסעיפים הכי חשובים שלא הוזכר בשאלה.

מאגר

New member
אז כדאי מאוד להחליף את הצנרת אחרת

אתה עשוי לעמוד במצב לא נעים כאשר במטבח חדש יהיה פיצוץ של הצנרת או התפוררות בגלל ריקבון וזה מובן משנה את עלות השיפוץ של המטבח

פסוליה

New member
החלפת צנרת

הבית הוא צמוד קרקע וכניסת המים והניקוז ממש נמצאים בקיר שמאחורי המטבח. כך שמדובר בתשתית צנרת קטנה ופשוטה ולא נראה לי בעלות גבוהה מדי. ובכל מקרה, עדיין אין לי הערכת תשלום לגבי כל אחת מהעבודות שפרטתי.

פסוליה

New member
החלטתי

את העבודה ה"פשוטה" אני אעשה (פרוק, שבירה ותיקוני קיר) בעלי מקצוע יבצעו את החשמל המים הגז, וגם את הדבקת הקרמיקה

למעלה