המלצות וטיפים
לפני כארבעה חודשים עברתי לדירה חדשה. לא לקחתי את המטבח שהקבלן הציע (רגבה) מסיבה אחת פשוטה - יקרנים!!!. תכננתי אותו מטבח ב"זיו מטבחים" ועם "הזיכוי" שקיבלתי מהקבלן - עדיין יצא יותר זול. מאוד מרוצה מהשירות ואחלה פירזול !!! ההרכבה בוצעה פעמיים, בפעם הראשונה הורכבו כל הארונות התחתונים, ואז הורכב השיש ואז הרכבה שנייה שהייתה תלוייה בהרכבת השיש תחילה (זה משתנה בתכנון המטבח). מוצרי חשמל - קניתי הכל חדש, דאגתי לקנות מוצרים במידות סטנדרטים ולכן לא הייתה בעיה... מקרר - היה לי בעבר SBS, כיום יש לי רגיל, מעדיפה את הרגיל, יותר מרווח. בדיעבד... הייתי קונה את ההפוך, מקרר למעלה, מקפיא למטה, אבל זה לא נורא... צבע המטבח הוא שמנת, עם נגיעות של וונגה... ועוד הערה קטנה: לפני שנה אחותי תיכננה את המטבח שלה בפנל באשדוד ... אני רק אומר, שחלק מהתכנון שלה היה תריס שנמצא מעל לשיש (לאיחסון מוצרי חשמל כמו מיקסר) ולצערה נמצאו טרמיטים בתריס .... הם מצידם טענו שזהו חלק שמגיע שלם מאיטליה.... מיותר לציין את עוגמת הנפש + ריסוס שנאלצה לעשות + שהייה מהבית למס' ימים - וכל זה על חשבונה כי הם לא היו מוכנים לפצות אותה, שלא נדבר על החלפת התריס.... בהצלחה!!!