החלפת מטבח

החלפת מטבח

שלום לכולם המטבח שלי בן כ- 50
מכשירי החשמל "רק" בני 10 בערך, אבל בדיוק לאחרונה הם מתחילים לגסוס לאט-לאט: המקרר, התנור ומדיח הכלים. גם הצרכים השתנו, כי סוף סוף יש ילד
אי לכך התחלתי לחשוב ברצינות על החלפת המטבח. חשוב לי מטבח פרקטי, אסתטי ובטיחותי, עם מינימום תחזוקה. חשוב לי מינימום כאב ראש בתהליך ההחלפה, כי הילד בן שנה וחצי מסתובב בבית, ואני מאז ומתמיד נכנסת לקריזה משינויים בבית
מעדיפה לשלם קצת יותר, ולקנות מטבח מחברה אמינה עם שירות טוב. יש המלצות? (אם מישהו רוצה להמליץ אבל לא לפרסם בפורום, מוזמנים לשלוח לי ההמלצה במסר. רק לא פרסום-עצמי בבקשה
)

בינתיים

נראה שהמקרר הוא המכשיר הראשון שהולך למות. נראה לי, תוך חודש מקסימום
כרגע יש חתיכה קטנה של סלוטייפ שמחזיקה אותו בחיים. האם יש למקררים מידות סטנדרטיות? אם אקנה קודם מקרר ואחר כך מטבח, רצוי שאקנה מקרר במידות סטנדרטיות, לא? ומה עדיף, תא קירור ותא הקפאה למעלה למטה, או SBS? דיירי הבית הם אמא (שלא מבשלת הרבה) וילד.

צימעס

New member
אני לא אוהבת SBS כי יש פחות אפשרות

להכניס סירים. (החלוקה באמצע מכניסה עוד אילוץ). למשל - אי אפשר להכניס תבנית תנור שלמה למקרר, גם אם את רוצה שהקרם של היומולדת יתקרר מהר

וגוון הדלת של המקרר?

רוצה משהו פרקטי, שלא רואים עליו טביעות אצבעות, ומצד שני שמשתלב בעיצוב המטבח. בגדול, אני חושבת על מטבח בהיר.

פיטנגו4

New member
אצלי אפשר להכניס תבנית שלמה !

וגם סירים - כולל סיר ענק של חמין. GE SBS אם קונים SBS אז רק את הרחבים, אחרת את צודקת, ואי אפשר להכניס תבניות גדולות.

יש עכשיו מקרר של שרפ SBS ללא חלוקה באמצע

זו תהיה המתנה שלי לעצמי לבית החדש... אני מפנטזת עליו כי הוא ממש חתיך. גם המקרר והמקפיא הפוכים אבל הגישה לדברים במקפיא מאוד נוחה. נזק של 13,000 שח'.

צימעס

New member
הדלת מחולקת. הפנים לא.

מה שאני לא מבינה זה איפה מתחבא המקפיא.

צימעס

New member
../images/Emo127.gif

(זוכרת שאטיוד אמר שצריך סימן ל"קראתי, אין לי מה לתרום"?)

איריסג

New member
כמה המלצות

מבחינת חברת מטבחים - זה כמובן תלוי תקציב אבל אני יכולה להמליץ בחום רב מאד על מטבחי "פנל". יש להם אולם תצוגה גדול ומקסים באזור התעשיה הצפוני של אשדוד (לא להבהל, מדובר ב 25 דקות נסיעה מתל אביב), יש להם מעצבת מטבחים נהדרת וסבלנית ששמה איילת (רק חייבים לקבוע איתה מראש), העבודה שלהם מדוייקת, הם אמינים מאד מאד, וותיקים מאד בתחום. היתרון שלהם זה שהם חברה גדולה ומסודרת - אבל עם יכולות של נגר פרטי - משמע - אין תבניות "קבועות" (רחוב יחידות קבוע ולא נתון לשינוי, כמו בהרבה חברות גדולות) - אלא הם בונים כל מטבח בול על המילימטר לפי הצרכים שלך - אז שטח לא הולך לאיבוד, הם עובדים בסנדוי'ץ אדום ופירזולים של בלום, ויש להם את כל הסגנונות שאת יכולה להעלות בדעתך - החל מהיטקי לבן - ועד כפרי וחם. אגב - יש להם גם חנות קטנה בהרצליה פיתוח - אבל הבנתי שהם לא נורא נחמדים שם -וגם התצוגה פחות גדולה. עדיף לנסוע לאשדוד. ובעניין המקרר - בעיקרון רוחב סטנדרטי הוא 80-90 ס"מ. עדיך להשאיר 90 ס"מ. אנחנו יודעים מראש שנלך על מקרר רחב ואינטגרלי - אז המטבח שלנו מראש מתוכנן לפי המקרר (רוחב 1.2 מ'), אבל אם לא - 90 ס"מ זה נישה מצויינת. אני לא אוהבת SBS סטנדרטי בדיוק מהסיבות שפורטו כאן - יוצא שכל צד של המקרר צר נורא - ולא מאד יעיל. עדיף בעיני מקרר עם מקפיא תחתון - זה בעיני המצאת המאה.

פיטנגו4

New member
אני ממליצה

על רגבה יקר אבל שווה. אין כמו השירות שלהם, וכבר פירטתי כאן בפורום כמה הם נהדרים. גם אמינות זה הם.

טלטוש

New member
ביום חמישי התקינו לנו את המטבח

קנינו מטבח של רגבה. ההתקנה נעשית באותו היום לכל המטבח. אני מרוצה ממה שאריתי וממה שקבלתי.

וואלה?

שאלות של חסרת ניסיון במטבחים: התקנה באותו יום רק לרהיטים או גם למכשירי החשמל? איך בכלל קונים את מכשירי החשמל, ב"רגבה" יחד עם המטבח, או בנפרד? האם הם גם מפרקים את המטבח הישן? מה עושים איתו? וכמה זמן לקח מהיום שהזמנת ועד להתקנה (זמן אספקה)? בכל מקרה, תתחדשי ותיהני מהמטבח

למעלה