החלפת אסלה

m a n d e

New member
החלפת אסלה

מדובר באסלה ישנה מלפני 30 שנה. עבר זמנה והיא כבר לא מתנקה היטב. הבנתי שאסלות פשוטות של חרסה (כרגע לא משקיעה כי בעתיד יהיה שיפוץ שירותים ומקלחת) הן זולות, בטווח ה-100 ש"ח, נכון? אם כן, מה עלות ממוצעת של עבודת ההחלפה? באיזה אופן מחילפים היום - ברגים? בטון? קראתי בעבר שיש כל מיני שיטות, אשמח לשמוע מה יותר טובה ולמה. תודה רבה.

לגבי ביטון,אני ממליצה מתוך נסיון

עגום שבו היינו צריכים, להחליף 2 אסלות יקרות, מאחר והמתקין השתמש בבטון, ולאחר כשבועיים החלו סדקים באסלות. בעקבות התיבשות הבטון, נוצר לחץ עקב שינוי נפח החומר. סדקים באסלה זה לא רק אסטתיקה, אלא בפרוש מסוכן לשמוש.

ml2001

New member
תשובת אינסטלטור מוסמך.

לגביי האסלות שניסדקו------זה קורה כאשר מערבבים בבטון חומרים מקשים מהירים כגון גבס וצלוטיט. כך שאילו היה הבטון מורכב רק מחול ומלט ומים אז לא היה קורה דבר לאסלות.........האחריות היא על המתקין. כיום נכון שמדביקים אסלות באופן אחר [סיליקון וברגים] אך התקן לא מחייב זאת וניתן גם להניח את האסלות על בטון. חברת חרסה מתנה את אחריותה על האסלות ל-20 שנה בכך שיודבקו ע"י סיליקון .

ml2001

New member
תשובת אינסטלטור מוסמך.

לגביי מחיר השוק פרוץ.........כל אחד לוקח כפי רצונו . אני מחייב על החלפת אסלה כ-280 ש"ח כולל מע"מ.

m a n d e

New member
תודה רבה

יש סוגים מסויימים/שוני באיכות החומרים של סיליקון שמתאימים להדבקה? לצערי יש לי ניסיון רע עם בעלי מקצוע והפעם אני רוצה את כל האינפורמציה קודם לביצוע...

ml2001

New member
תשובת אינסטלטור מוסמך.

לגביי סיליקון. RTV זה הסוג סיליקון שצריך להדבקה. בהצלחה. אגב אל תשכח את הברגים שחשובים לא פחות מהסיליקון.!!!!!!!!!

shlang

New member
ואני אוסיף לגבי הברגים

אלה ברגים מיוחדים לאסלה (קונים בסט) ועשויים פליז. לא כל בורג טוב לחיזוק האסלה.

למעלה