החלטתי.

החלטתי.

החלטתי, סוף סוף, מה אני רוצה. מה אני אוהבת. אחרי כמה שנים של דילמה נוראית ותהיה הגעתי לאיזושהי מסקנה. אני יודעת שתמיד טוב לא יהיה, אבל לפחות את המכה הבאה אני אקבל מהכיוון אליו אני מסתכלת. לא רוצה יותר לסבול, לחיות את החיים שהם לא שלי, לעשות משהו שהוא לא אני. אני אדם חופשי, אני יכולה עכשיו לעשות מה שאני מרגישה, לאהוב מה שאני רוצה. אפחד לא מגביל אותי. אני רוצה להשתגע, לזרוק הכל וללמוד דברים חדשים, לקבל הכל הכל מהחיים. גם אם אנשים יחשבו שזה מטורף מדי, זה מה שאני אעשה. ואם זאת טעות- זאת תהיה הטעות שלי. אתם בטח לא מבינים. קוראימ ותוהים על מה לעזאזל אני מדברת. חכו, אתם תדעו ביום מן הימים מהי הדרך בה אני צועדת. בינתיים אני עדיין סוללת אותה. זה קשה לסלול, בתוך הנשמה המפותלת שלי, את הדרך הזאת, אבל בזכות החברים והחברות המדהימים שלי, שתומכים בי ונותנים לי יד, וכתף, וכל מה שאני צריכה, אני אצליח. בזכותכם יקירי, אני מרימה ראש וזוקפת גב. בלעדיכם הייתי מתכופפת. טומנת ראש באדמה ומתחפרת. התמיכה שלכם גרמה לי להבין שלחיות בדרך שאני בחרתי לעצמי, זו לא בושה. שזה מותר, זה לגיטימי. אתם עזרתם לי להיות גאה בעצמי. נתתם לי כלים לסלילה, משוטים לחתור לאמת. דמעות בעיני, של אושר ואהבה. באמת, גם כשאני לפעמים עצבנית נפגעת ואפילו צועקת חלילה (...) אתם עדיין האהובים עלי, האנשים/נשים של חיי. טוב לי לדעת שכמו שאני, גם אתם תהיו שם לנגב דמעה. האהבה שלי אליכם היא בלתי מוגבלת. אני אהרוס את העולם כדי שלכם יהיה טוב, כדי שאני אוכל להעניק לכם עוד. לא קל לי, אני צועדת למקום שאני עדיין לא מספיק מכירה. והיום, עם כל האסרטיביות שלי והחוזק, אני לא מתביישת לומר: אני צריכה אתכם. תמשיכו להיות שם כשאני חלילה אפול. כי הפעם, עם כל הקשר הטוב שנוצר עם ההורים, הפעם אני לא אוכל לפנות אליהם. תודה למי שקרא עד הסוף. תודה מראש למי שיגיב. בשביל זה אני כותבת... שלכם לנצח. שרה- הטובה בנשים (על משקל היפה בנשים למי שלא הבין)

uri80

New member
בהצלחה גברת ../images/Emo13.gif

לא יודע על איזו דרך את מדברת, אבל בהצלחה בכל מה שתבחרי.

המון הצלחה...

בכל דרך שתצעדי בה! אם בדילוג על האבנים,בחציית נהרות, בשקיעה בבוץ, בטיפוס על העצים... שתגיעי בשלום ליעד! וכשתגיעי,ותביטי אחור,תאמרי לעצמך ``עשיתי את זה,וזה היה כדאי!``

אנחנו נהיה שם וגם את לאחרים

עצמאות יקרה. משיחותנו האחרונות ומהכרותי איתך אני יודע שאת לא רק מקבלת, אלא גם נותנת. אנחנו נהיה שם בשבילך ואת תמשיכי להיות בשביל אחרים. זו ההגדרה שלי למושג משפחה בני

תודה בני. לך במיוחד

אולי לא הבעתי את זה כראוי, אבל אני ממש מעריכה. מעבר למה שהלל עצמה עשתה בשבילי, מה שאתה עשית. אני מרגישה בך סוג של אבא, שרואה שרע לי וישר רץ לראות שהכל בסדר. תודה על הכל.

מחממנוע

New member
כולנו אתך, לפניך מאחרייך

בכל פינה שבה תלכי, גם אנחנו נצוץ ונזכיר לך שאנחנו אתך. בקשר להחלטות, אל תבני בנינים רבי קומות על שדה חרוכה. ושוב, אנחנו אתך - תרצי או לא תרצי.

L i k o

New member
הסקרנות שהרגה את החתול:

אפשר לדעת כבר עכשיו מהי הדרך שגם ככה נדע ביום מן הימים? ואם כבר הגענו לזה - את מה שאת בעיקר בזכותך.

אז החלטת ללכת על אווירודינמיקה

ולא על זאולוגיה ימית? לונרא. מה שתחליטי אני איתך! באש ובמים ובברכה ובחדר הארונות ובמלתחה במעבדת לתיקון תריסולים ובמכונה לשיוף מפתחות. נפגש סופסופה?

barr1969

New member
זרקור, קסטה, סיפולוקס ותריסול

אלו מילים שאת לא אמורה להכיר אם לא זייפת את גילך.

אז בוא ללמוד את זה.

יש כבר שניים מהלל שלומדים את זה. מבטיחה לדאוג לך לרפרנסים. [אז מה אם אין בזה יותר מדי עבודה...]

כבר למדתי, עכשיו זה שלב המבחנים

ומי בכלל צריך לעבוד בזה, אני מעדיף ליישם את זה כשאני טס בדאון.

למעלה