החלטתי.

hemi32

New member
אני מנסה לתאר לעצמי את שמחתך כך ...

וואהו, יש , מצאתי, איזה כייף, מדהים ! התחברתי, אני שמחה, מאושרת עם עצמי, שלימה עם מה שאני,,, יש לי דרך, יש לי כיוון,, בקבוק שמפניה נפתח, כריות עפות לכל עבר, קפיצות, ניתורים, פול ווליום של מוסיקה, ידים מורמות אל על, ריקוד סוער בלב, תחושת חוזק ועוצמה, העולם הוא שלי, הוא נברא בשבילי, כולם איתי, כולם בעדי, יש , יש, יש, , , פיספסתי משהו ? את מוזמנת להוסיף .. כמה שמחתי לקרוא ! כמה האמנתי שזה יקרה ! כמה בטחתי שאת יכולה ! ועוד תגיעי רחוק ... שמח בשבילך , ואל תדאגי אף פעם בקשר לעתיד , כי כשם שפיצחת את ההווה , אותו חומר ממנו קורצת , יעמוד לך בעתיד ... ואני שוב חותם "ההווה , הוא העתיד של העבר , שכל כך חששת ממנו ...."

יו חמי מתה עליך.

פספסת את זה שאני מקימה את כולם כי אני היפרית. חכה תבוא לטיש תראה אותי מתפרעת....

י ע נ ק י

New member
כאילו מה אני יכול לעזור?

אהבה.. הוא דבר אכזרי.. תמיכה.. מי צריך אותי.. כסף... לא קונה הכל.. חיבוק.. מי מתקרב אלי.. נשיקה.. ניסינו כבר... זהו נשארתי לבדדדדדדדדדדדד

soelistit

New member
אנחנו אכן כאן

משפחה שכזו - שנותנת מקום למכות והצלפות לשוניות, שנותנת מקום לחיבוקים ונשיקות (וירטואליות - להרגיע
), שנותנת בכלל מקום לכל אחד באשר הוא - מקבלת אותו גם כשהוא יורק חיצי אש, גם כשהוא סתם עצבני ושובר צלחות בהנחתה לא רכה, גם כשהוא מאונן בפומבי ומשפריץ לנו בפרצוף
, גם כשהוא לוחם נינג'ה מדופלם וגם שהוא מרגיש מרוסק כאבן הנדרסת... אנחנו פשוט כאן - כי כל אחד הוא יוניק בפני עצמו - ורק ביחד מסוגלים ליצור את הפסיפס האנושי המרהיב הזה.... בהצלחה - ואין לי ספק שהיא אכן תוכח ככזו - כי הרי הכרזת על טיבך עוד בשלבי ההקמה - עצמאות אישית - וככזו שום מכשול לא יכניע אותך בקלות...

אני גם

אחד מהחברים שלך שמחזיקים לך יד, אמנם קצת מרחוק, אבל מזמש'נה.. תהיי טובה. לעצמך. זין על העולם.

למעלה