החלטתי

החלטתי

אני יותר לא רואה פלור נמאס כבר!!!! מעצבן אותי כל הקטעים האלוו של הבילבולים והעברות

2rachli

New member
אתה נורמלי???!!!

אתה לא רואה יותר פלור?! אתה לא נורמלי תבין זאת רק תחילת הסדרה וזאת כל העלילה עם הקטעים שדלפינה עושה! אתה סתם תפסיד יש את כל הקטעים היפים פלור רואה את הקלטת מקסימו ודלפינה מתחתנים פלור נכנסת להריון בא מישו חדש שמתאהב בפלור פלור יולדת שלישיה דלפינה נכנסת לכלא בחיי שאתה מפסיד... אני מקווה שתחשוב פעמיים לפני שתקבל החלטה כזאת וחוץ מזה מה תעשה בשעה 7?

את צודקת איכשהו אבל זה אשכרה

גורם לי להתעצבן!! זה הפך להיות מוגזם ששום קטע טוב אחד קטן לא קורה במלא קטעים רעים.. זה מרגיז!!

באמת כל הכבוד...

למה להרוסססס?
טוב כאילו שלא ידעתי את כל זה.. אבל אני בטוחה שלהרבה מפהה זה הרס...
ובשעה 7 הוא יכול לראות רולאבוגן חעחע..

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif למה לא הוספת ../images/Emo58.gif

את מגלה לכולם הכל !! עכשיו גם אני שוקלת לא לראות , לא מספיק שאני יודעת מה יהיה בסוף כי לא ידעתי אז מה זה
עכשיו אני יודעת גם מה יהיה באמצע ומה תהייה כל העלילה !!

didalf

Well-known member
אז למה לפתוח על זה הודעה חדשה?../images/Emo4.gif

../images/Emo108.gif../images/Emo214.gifכי זאת הודעה חשובה!

צודק זה באמת חלק של פרקים מעצבנים אבל רק בשביל הקטעים של פלור ומקס שווה לראות *.*

כל הזמן אותם קטעים שייקרה משו אחד

טוב!! מעצבן לגמריי!! שייקרה משו שכולם יהיו מאושרים.. שלא איכשהו יהרסו אותו ואת כל הדברים הטובים יעשו בחצי פרק גג פרק!!

קמילעעע

New member
נכווןןןןן!!!

דיייייייי אני שונאת את זה כבר!! מורחים את זה כמו מסטיקק!! וממחזרים את זה מפרק לפרק.. מעונה לעונהה.. חלאסססססססס כמה אפשרר?!?!?!?

בגלל זה כבר אין חשק לראות

כי זה ממש ממש מעצבן!! זה מרגיז!! למה בפרק אחד כל הדברים מתגלים?? למה לא עושים את זה כמו סדרה נורמאלית?! זה הורס הכל את כל החשק!

../images/Emo108.gif../images/Emo214.gifעוד דבר שמעצבן זה

שכולם שם נורא משוגעים! והדברים לגמרי לא הגיוניים! הם רוצים למצוא תשובה לבעיה אז במקום לעשות את זה בדרך נורמלית ומתוחכמת הם נותנים לפיות לעשות קסמים וזהו.. אלו הפתרונות שלהם.. לפעמים זה נחמד אבל זה מוגזם לפעמים וזה כבר ממזמן לא נורמלי והגיוני

ולא הגיוני כל הקטעים עם המנהלת

ודלפינה וכל זה.. ממתי מעיפים ילד על ציור?? מקס' מזמינים הורים!! או למשל איך לא תופסים את מללה בוניזה דלפינה ולורנסו!! הם באותו בית ולא תופסים אותם?! זה כ"כ לא הגיוני ומעצבן..

didalf

Well-known member
אם זה היה הגיוני זה לא היה פלוריסיי

פלוריסיינטה.
ואם זה לא היה מסתבך זה לא היה טלנובלה.

צודק***

באמת ממתי?!?! וכל הקטע גם של החדר כושר.. זה ממש מוזר.. בכלל כל התכנית הזאת מעצבנת ולא הגיונית.. יש גבול לדמיון!!

למעלה