החלטתי

../images/Emo108.gif../images/Emo214.gif אופס.. סורי.. צודק**

נכון החדר כושר בכלל כבר עבר את מגבלות ההגיוניות (אמרתי משו לוגי בכלל?
) ממזמן! ה"בעלות" שלו מללה דלפיה ופלור בקושי מגיעות ולא עושות כלום, פצ'ה וכל שאר החברים שלהם שקיבלו עבודה בפרוטקציות עובדים בחינם, והן בכלל שכחו שצריך לסדר תעניינים של החדר כושר בשביל הירושה! וגם מהחברה הזאת הם שכחו שמקס צריך לעבוד בה...
מתחיל כאן................... ואז הם מתפלאים שאין להם כסף XD פששש הרבה מה לומר היה לי...

נ"ש הכנסו בבקשה....

שלום לכולכם מחר אחד האירועים הגדולים של השנה מגיע לערוץ 11, בשעה 21:00. חשוב לנו לצפות ולעלות את הרייטינג לערוץ 11 כי הם השקיעו מאוד בקדם הזה ומחובתנו להחזיר להם ברייטינג. וגם כמובן כדי שהקדם הזה לא יהיה סתם קדם צריך גם Winner טוב וכמובן שהווינר שלנו הן הדיימונדז. אז מחר אנשים להצביע 11, כדי שישראל תיוצג בכבוד ונשאיר את ארצנו במפה לאחר ששירי העלתה אותה. שיהיה לכם פורים שמח אנשים ואין על פלוריסיינטה, אני אולי לא מגיב פה אבל אני צופה בסידרה כבר מהעונה הראשונה וגם כל יום ב-19:00 וגם במורדים. אבל בכל מקרה אנשים אני פה כדי לבקש ממכם להצביע לדיימונדז, שוב פעם פורים שמח ומקווה שתוכיחו את אהבתכם למדינה בכך שתצביעו מחר 11.

קמילעעע

New member
פחחחחחחחחחחח עלק לק עלק

כולם להצביע לגיים בויז השולטים!!!
אין עליהם!! שיר מספר 4 לארוויזיון!

../images/Emo55.gif../images/Emo45.gifגמאני כבר לא רואה כבר

כמעט חצי חודש! נמאס, הכל תינוקי, ילדותי, ומגזימים! כמה אפשר למשוך כל קטע? כל הזמן אותו דברר... נמאססס.. בעונה הראשונה הייתי מכורה, עכשיו כבר לא

../images/Emo108.gif../images/Emo214.gifזה באמת ילדותי

ותינוקי.. גם ההתנהגות של פלור
בעונה הראשונה גם אני הייתי מכורה.. עכשיו אני מצטערת לומר זה פשוט ירד רמה... -_-

אני גם..

פעם הייתי רואה פשוט בקביעות עכשיו אני יושב על המחשב מדבר בטלפון וכשמזדמן לי אני רואה קטעים קצרים כאלו..

מה OFF בזה?? זה קשור לסדרה!

חוץ מזה כל עוד המנהלות לא אמרו כלום ולש שירשרו את השרשור הזה למקום כלשהו אין לך זכות דיבור( סתומרת תלונה) על זה שפתחתי שרשור חדש

My self and i

New member
תגידו מה שאתם רוצים,אבל ../images/Emo135.gif

פלור הייתה תמיד ילדותית,אז איך יכול להיות שנמאס רק עכשיו? אם פלור לא הייתה ילדותית כזאת היא לא הייתה פלור
זה כל הקסם שבסדרה,זה כל היופי בסדרות של כריס. זה שנמאס לכם מהסדרה זה לא אומר שהסדרה כבר נמאסה,זו דעתכם. אני לא באה נגדכם או משו,אתם פשוט ממש מפסידים. זה נכון שהכל חוזר על עצמו אבל זה כל הקטע,תראו שעוד מעט יהיו דברים חדשים...ממש לא כדאי לכם להפסיק לראות. זו החלטה שלכם-הפסד שלכם.

למעלה