החלטתי.....

החלטתי.....

לעשות כישוף!!!!!!! מה כדאי לי?..... אני יודעת ששאלתי את זה כבר אבל לא קיבלתי תשובה! אני אתחיל נגיד מעגל אנרגיה ואז...איזה כישוף אתם מציעים לי להתחיל בו? מהשהו לא מסובך... כישוף נרות?????????? הצילו! זה חשוב!

L e s t a t

New member
תקשיבי

אני לא רוצה להוציא לך את הרוח מהמפרשים או את הדלק מהמנוע כי אני רואה שהספינה כבר בים והמכונית כבר על הכביש אבל שני דברים: 1. למרות שאפשר לומר "לעשות כישוף", אני מעדיף את הדרך הישנה והטובה "להטיל כישוף" כמו ב"הטלת כשפים". 2. כמה זמן את כבר לומדת? כי לפי מה שאני רואה עוד לא הייתה לך תיאוריה ואת כבר רוצה טסט ראשון... כדאי שלפני שתנהגי תלמדי קצת על הכבישים ומה הולך שם בדיוק. המון אהבה, אור, חושך, עלים, ים, אטאבאקי, טל

אז זהו....שאני למדתי

אני חושבת שאני יודעת די הרבה...ולמדתי על הרבה נושאים, לא רק על כישוף. אני חושבת שהבנתי והפנמתי את הרעיונות שבו והצלחתי למקד מחשבה, אני באמת חושבת שאני מוכנה לדבר האמיתי...חוץ מזה שאני מנהלת ספר צללים כבר די הרבה זמן.

witch13

New member
המלצתי אלייך היא:

קודם כל לוודא שאת מוכנה, ואם את כן, את יכולה להטיל על עצמך כישוף הגנה. זה כישוף בסיסי. הייתי ממליצה על מיקוד אנרגיה ושליחתה אליך תוך כדי דמיון שהיא עוטפת אותך.. מקווה שעזרתי, דנה

הצעה...........

אם את רוצה להשתמש בכישוף נרות אז כדאי שתיקראי את המאמר של ליה אביב על סוגי כישופים וביניהם יש כישופים נרות!! אם לא תמצאי את המאמר אז תיצרי איתי קשר בפרטי ואני אשלח לך אותו...... אייסי-157125817 בהצלחה!!!

למעלה