החלטתי סופית...

שמע חמוד...

תקשיב אבל תקשיב לי טוב אתה ממש לא מראה את זה שאתה לא מעוניין בה כי אם לא היית מעוניין לא היית זורם איתה ככה בשיחה אז תעשה טובה ותפסיק לשגע את כולנו! אהה שכחתי וואיייייייייייי איזה שווה אתה כוסוןןןןןןן שאני אמות.... טוב הקיצר תגיד לה שיש לך מישהי או משהו או שתגיד ת'אמת שאתה לא מעוניין זה הכל

PEACE FOR ALL

New member
אליהו יקירי..

שלחתי הודעה בצהריים, אבל אני מגלה עכשיו שהיא לא נשלחה!!
בכל אופן, אמרתי בערך מה שאמרו לך עד עכשיו. זה בהחלט נראה כאילו היא מעוניינת בך. אבל אני חושבת שאתה צריך להיות כנה איתה. זה המינימום שמגיע לה. לא מעוניין, תגיד את זה. מותר לך. אתה לא חייב לה שום דבר. וגם היא צריכה להבין שתמיד יש שתי אפשריות של תשובה. לחיוב ולשלילה. אז לא נורא, לא הלך לה הפעם. היא תתגבר על זה בסופו של דבר. לא נראה לי שהיא עד כדי כך מאוהבת בך.. ולא בגלל שהיא בת 13! כי אתה צודק במאה אחוז, יש אהבה בכל גיל. פשוט אמרת שאתה בקושי מכיר אותה או משהו כזה.. אז היא בטח סתם נדלקה. אל תדאג, היא תתגבר ותעבור הלאה. שיהיה בהצלחה.

PEACE FOR ALL עזרת לי באמת..

תודה לך מכל הלב..באמת עזרת לי...את צודקת אני באמת צריך להיות כנה איתה כי כמו שאמרת זה המקסימום שמגיע לה..ואולי אני אחכה עם זה קצת ואז אני אגיד לה.. כי יכול להיות שזו באמת רק הידלקות כמו שאמרת וזה יעבור..אז ככה שאני לא אגיד לה עכשיו כשזה עוד אצלה כי אולי זה יפגע אולי זה יעבור לה ואז אני אחסוך מעצמי את הבעיה..

PEACE FOR ALL

New member
גם נכון.

תחכה, תראה איך הדברים זורמים. אולי הכל לא כל כך נורא... ואני שמחה שהצלחתי לעזור לך!

מה יש לחכות?! שאני אבין!!......

אם תמשוך את זה עוד.... זה יהיה רק יותר ויותר גרוע.. אתה תפגע בה וגם אתה תרגיש אם זה לא בסדר.. אם יש לך מצפון וזה יזיז לך בכלל.. אבל גם אם זאת סתם הידלקות אין לך שום סיבה למשוך את זה אלא אם כן זה מה שאתה מחפש.. לדעת שמישהי דלוקה עליך.. אני לא אמרתי שאין דבר כזה לאהוב בגיל 13 ממש לא.. צודק לאהבה אין גיל אבל בכל גיל האהבה מתבטאת בדברים אחרים ומעשים אחרים בד"כ... אז קח זאת לתשומת ליבך ואל תמשוך שום דבר שאתה יודע מראש שזה לא ילך כי אחרת אתה פוגע בה ולפי מה שהבנתי את לא רוצה שהיא תיפגע.. תחשוב שוב בהצלחה

ל י ס ו ש

New member
צודקת.. זה יפגע בה יותר... אם תחכה.

אתה רק צריך להראות לה מה אתה חושב על זה.. ואני חושבת שזה מה שעשית.... אבל בלי לפגוע בעצמך! ולא להזכיר לעצמך... מה אתה חושב עלייך...

למעלה