פרישות היא לא התשובה
להיפך, בדידות כפוייה רק תדרדר את מצבך עוד יותר. קראתי בארכיון את ההודעות הקודמות שלך, אתה מצטייר כבחור חברותי וטוב מידי בכדי לגזור על עצמך חיים כאלה. עצתי לך, כאחד שאמנם לא עבר את כל מה שאתה עברת אבל עם חוויות מאוד דומות של פחד ודחיה, היא פשוט להתחיל בחיים חדשים. עזוב את הבית של ההורים, צא לחיים משלך בלי כל העומס והציפיות של הסביבה. אם עברת את תהליך החזרה בשאלה (שאני מתמודד איתו כבר הרבה מאוד זמן, ולדעתי הוא יציאה מהארון כמעט לכל דבר), יהיה לך הרבה יותר קל לצאת לדרך החדשה הזאת. בשבילי היציאה מהבית הייתה הצלה של ממש, ולפי מה שכתבת בהודעות הקודמות נראה שבאמת יש עליך יותר מידי לחץ וציפיות מצד ההורים והסביבה. והכי חשוב - שמור על קשר עם ח'! נכון שהוא עשה דבר מאוד מטומטם, אבל בסופו של דבר אתה סיפרת לו והעולם לא התמוטט, וכמו שזה נשמע אם תתן לו עוד הזדמנות הוא באמת יוכל לעזור לך, הרי הוא כבר גרם לך לבחור בחיים. אני יכול להגיד לך בוודאות שאין דבר יותר חשוב בעולם מחברים טובים ותומכים, ולספר לאדם אחד, גם אם זה לא יצא כמו שתכננת, זו התחלה. בכל מקרה, דע לך שבזכותך התחלתי לכתוב כאן. כל מה שקראתי בהודעות הקודמות שלך היה לי כל כך מוכר והזכיר לי את עצמי לפני כמה שנים. נגעת בליבי בצורה יוצאת דופן. אם תרצה לדבר אני מוכן בשמחה להיות אוזן קשבת ולעזור לך ככל שאוכל.