החלטתי סופית

blackcat

New member
החלטתי סופית

שלום לכולם! אני כותב כאן אחרי "גלות" ארוכה וברצוני לספר לכם משהו... אני בחור בן 26 לא דתי אבל עם רקע דתי עשיר במיוחד. החלטתי שהדת לא בשבילי, את הסיבות אני מעדיף להשאיר לעצמי כרגע, אבל היי, מי יודע אולי אני עוד אחזור בתשובה מתישהו בעתיד. לעניין שבגללו אני כותב, אז ככה: בבקשה תקראו עד הסוף זה חשוב! לפני מספר חודשים כתבתי כאן שאני לא מסוגל לחיות יותר עם הכאב והפחד המשתק הזה, שאני מרגיש כאילו שאני "פריק", מוזר וחריג ושעדיף לי יום מותי מחיי. דיברתי פה ובמייל עם אנשים שניסו לעזור לי, אפילו עם אחד קבעתי להיפגש בכדי להוציא את כל ה"חרא" הזה מהמערכת שלי, דבר שלא קרה ואני מצטער על כך. במהלך כל התקופה ניהלתי הרבה דיונים וויכוחים עם עצמי כגון: למה? למה אני? איזה נסיון אלוהים מעמיד אותי? מה אני עושה? איך אני מתאבד? מה הדרך הקלה למות בלי כאבים? מה לעזאזל אני עושה? מה עוד שבתקופה הנ"ל שני חברים טובים שלי התחתנו ועכשיו כל הלחץ מופנה אליי. בגלל כל המחשבות האלה החלטתי שנמאס לי ושאני מתאבד בערב פסח, לכן קבעתי לי משמרת בערב חג. אני עובד בעבודה גברתנית ומצ'ואיסטית מאוד (משהו שקשור לביטחון ויש היתר הלכתי לעבוד בשבתות וחגים) ואני חייב להתאים את עצמי לאווירה המתחוללת בעבודה. יצא לי לעבוד בערב פסח, משמרת אשר לכל הדעות הייתה תקועה כמו עצם בגרון ומיותרת לחלוטין אבל בשבילי המשמרת הייתה משמעותית במיוחד. במשמרת הזאת עבדנו בצמדים - כלומר בזוגות. יצא לי לעבוד עם ח' בחור בנוי לתלפיות ונאה. כל המשמרת פטפטנו על מה הייתי עושה לה, תראה איך זאת נראית וכהנה דברים עד שהגענו לנושא החשוב ביותר מבחינתי - ההומואים - להפתעתי הוא גילה פתיחות רבה יותר ממה שציפיתי. והחלטתי שהוא הבריה היחידה שבעולם שאני אספר לו את מה שאני מרגיש ועד כמה חרא לי בעולם הזה ואז אני אקח את חיי ואחזיר אותו לבורא עולם. השעה הייתה 02:30 בבוקר ובדיוק חזרנו מסיור שיגרתי באיזור שהיינו מוצבים בו, הכנו קפה הדלקתי סיגרייה ואמרתי לו: היום אני מתאבד! למה? הוא אמר, אתה דפוק?? מה נסגר איתך? אמרתי לו שאני עומד לספר לו משהו ושיבטיח לי לא לספר לאף אחד, הוא הבטיח והמשכנו בסיור הרגלי שלנו, ואז הטלתי את הפצצה. "נראה לי, בעצם בטוח! אני אוהב גברים!" הוא השתתק, הסתכל עליי ולאחר כמה שניות שנראו לי כמו נצח הוא אמר: "אז מה? אז אתה הומו, מה זה צריך להזיז לי? אם זה מה שאתה, אז מברוק אחי! אבל, אני לא מבין איפה הבעיה למה אתה רוצה למות?" סיפרתי לו את זה שאני בארון ובא מרקע דתי וחי מקום די פרימיטיבי וסגור ודברים כאלה פשוט לא מקובלים אצלנו בחברה. ח' הפתיע אותי ואמר שאין לי מה לדאוג ושאני לא אשאר לבד ואני עוד אמצא מישהו שימלא את חיי אושר. הוא הוסיף ואמר: "ואם לא תמצא אני אשמח לסדר לך מישהו" ואז הוא חייך. אני ו-ח' המשכנו את הסיור והגענו לסימטה חשוכה, שמענו רעש חריג ומוזר אז שלפנו אקדחים והתחלנו לנוע לעבר מקור הרעש, התברר כי מקור הרעש היה בענף שנתקע בגדר תיל והרוח הטיחה את הענף על פח מברזל. פתאום ח' תפס אותי חזק ונישק אותי אותי על השפתיים, לא סתם נשיקה אלא נשיקה נשיקה. צעקתי עליו ואמרתי לו מה אתה עושה?! הוא אמר: מה? עוד לא הבנת?" הבנתי מה?!, "גם אני כזה" ורק אז נפל לי האסימון! גם ח' הומו וגם ח' מבולבל בדיוק כמוני. כמובן שלא דיברתי איתו עד סוף המשמרת. ובגלל הנשיקה החלטתי לא להתאבד. להפתעתי הוא שלח לי sms למחרת בערב ואמר שאנחנו חייבים לדבר על מה שקרה, קבענו אצלי בבית. הוא הגיע ואמר לי שהוא מצטער על אתמול בלילה. הוא אמר ככה: "לא נעים לי אבל אני לא הומו, אני סתם התגריתי בך בגלל מה שסיפרת לי בלילה, אל תדאג הסוד שלך שמור עימי! אני לא אספר לאף אחד. אם תרצה לדבר על הכל אני כאן, אני מצטער על אתמול, באמת! רציתי לראות אם אתה באמת הומו, כי אף פעם לא נתקלתי בהומו, רציתי לראות איך הומו נראה, מרגיש ומתלבש, נכון אני פתוח בלקבל את השונה כי הם לא מפריעים לי אבל אף פעם לא ראיתי אחד כזה מול הפנים" אמרתי לו זה בסדר גמור ואז הוא הלך! כמובן שלא צריך לספר לכם איך הרגשתי, כמו איזה חיה מוזרה בקרקס שכלואה בכלוב ושכולם באים לראות אותה. הרגשתי שעשיתי את טעות חיי והבנתי משהו! הבנתי שלא משנה מה אני אעשה אני אהיה לבד! פשוט לבד! אז למה לנסות ולטרוח לבנות קשרים חברתיים הרי בכל מקרה הם ייכשלו, אהבה, בכלל לא על הפרק וגם ת'אמת לא נראה לי שתהיה בכלל. הגעתי למסקנות הבאות: לאהוב גברים ולהיות בארון זאת קללה נוראה שאין כמוה! אהבה - כבר לא תהיה לי! תמיד (לא משנה מה) אשאר לבד, בודד וגלמוד! אז למה? פשוט למה? למה לחיות??? שמישהו יענה לי על זה! אבל לאף אחד אין תשובה! לכן החלטתי ככה: לחיות לבד עם עצמי, לבד! לקום בבוקר ללכת לעבודה/ללימודים ולחזור הביתה, לבלות - אין טעם, אהבה - לא קיימת, חברויות - אינטרסנטיות. בקיצור אין טעם לכלום! אז נכון, אני אאכזב כמה אנשים בזה שאני אשאר לבד, אז אנשים ירימו גבה ויגידו שמשהו לא בסדר איתי, אז שיגידו! אני רגיל להיות לבד, אז אין לי בעיה לסחוב ככה עד גיל 80 או עד שיירו בי מחבלים במילואים או עד שאני אתקע בעבודה למצב של קטטה בין חמולות , תלוי מה יבוא קודם! להתראות.

Leir

New member
הי..

אני לא מצליח להירדם הלילה,פתחתי את המחשב ונכנסתי לכאן וקראתי עד הסוף. ראשית אולי זה המקרה/השגחה/מזל (מחק את המיותר) אבל באותו לילה שחשבת שיהיה הלילה האחרון שלך קרתה אותה תפנית מדהימה בדמותו של ח'. אני שמח שזה קרה,ולאור התובנות החדשות שלך ניכר שגם אתה. אני יודע כמה אומץ זה דורש וכמה תעצומות נפש על מנת לשפוך את זה החוצה,להגיד את המשפט הזה,אמרתי אותו רק פעם אחת בחיי לרב שלי.. למה לחיות?אין לי תשובה על זה,זה משתנה ולפעמים אנשים לא רואים את הסיבה או המטרה,לפעמים רק אחרי מותם המבחינים בחסרונם מבינים במקומם,בטח כאן בפורום יתנו לך תשובות מנומקות יותר,רוחניות.לפעמים חיים הכותרת שלך הייתה שהחלטת סופית..בנוגע להחלטות סופיות מניסיוני אני יודע שהן אף פעם לא סופיות,החיים דינאמים והם עוד יפתיעו אותך כפי שכבר הפתיעו אותך בעבר,ואולי משום מקום תצמח אהבה,אולי גם לא..אבל אל תנעל את הדלתות בפני אפשרויות בעולם. כתבת שתאכזב כמה אנשים אם תשאר לבד,אז תאכזב,תחייה את חייך ולא את חייהם!!שיקפצו... לאהוב גברים ולהיות בארון זו קללה שאפשר להפר אך דורשת המון כוחות וניכר שאתה בכיוון,אהבה אולי תהיה לך,ואולי לא תהיה לבד תמיד.תפתח את עצמך,אל תשלול,תמשיך בחייםוהם יפתיעו אותך עוד תראה! אני בטוח שאתה מלא בכשרונות,ושיש המון דרכים בהם תוכל למלא את יומך ולקבל סיפוק ומימוש אישי! לא הכל סובב רק סביב אהבה!(יש הרבה שיחלקו עלי) רשום מהם המטרות שלך,אילו פסגות אישיות ומקצועיות אתה רוצה שיהיו לך,מה הדברים שתמיד רצית לעשות ושים את הדף הזה במגירה.בכל ראש השנה תפתח אותה ותסמן וי לייד מה שהספקת,תמשיך ותשאף למה שלא ותוסיף דברים חדשים. אני עושה את זה,בינתיים אין הרבה ויים אבל הבודדים שכבר סימנתי נותנים לי כוח להמשיך ולשאוף. אני מתנצל על שגיאות הכתיב שבטח יש כאן,השעה מאוחרת ואני לא נרדם ומחר יום ראשון,אך לא יכלתי להשאר אדיש למה שכתבת.כתבתי בשצף שיצא ממני עכשיו.. אני לא מכיר אותך ובכל זאת מהמעט שכתבת אני מרשה לעצמי להאמין שיש הרבה פסגות שאתה יכול לכבוש!! חיבוק ושבוע טוב!!

הנמצא

New member
אתה אופטימי...

|גיל 80? אמנם תוחלת החיים עלתה אבל,טוב שיהיה
הלוואי שבאמת היה משהו לומר שיגרום לאיזושהי טיפת אופטימיות ואיזהו אור שם בקצה המנהרה...אבל מילים לא נראה לי יעזרו כאן. מה שכן, אני עדיין יותר אופטימי מהאופטימיות החזקה שלך(גיל 80..) ואני עדיין מנסה ונאחז בזה שיבוא יום וזה יפתיע אותי, אני פתאום ארגיש, פתאום ארצה לחיות והרבה... אוהב.. זה יקרה, בא רק נמשיך להאחז, אחרת מה יש לנו. אז סבבה, בא נשבר באמצע, נחזור לעצמנו ושב נשבר, אבל נשאיר פינה קטנה כזו, פתח לתקווה שזה יבוא, וזה יבוא!!!! ודרך אגב נקווה שזה יבוא קודם לפני כל הדברים האטרקציונים שהימרת לגביהם מה יבוא קודם
שבוט א ו פ ט י מ י לכולנו!

ChicoAnimado

New member
../images/Emo221.gif מצחיק שהאדם הזה קוראים לו ח'

כי נראה שבחרת בחיים למה בחרת בחיים? הנה לך שאלה טובה להתחיל לחקור אותה, רצית להישאר בחיים, למה? כל התשובות נמצאות בשאלה הזאת

גנימדס

New member
תחליט זמנית

הי, אני קורא את דבריך ומחליט להגיב, אך יש כל כך הרבה וקשה להחליט על מה.... בטח אפספס משהו, אז אתחיל מהסוף. אתה מגיע למסקנות מהירות מאד . בסגנון "אהבהה - כבר לא תהיה לי". רגע! אתה מנחש מה יהיה בעתיד? אתה יודע את מי תפגוש מחר? ידעת שגבר בנוי לתלפיות ינשק אותך במהלך המשמרת?? תרגע, אל תחליט מה יהיה ומה לא יהיה . אל תחליט שתישאר בודד וגלמוד. אל תנעל את עצמך !!! וזו התשובה לשאלתך- בגלל זה לחיות. כי אתה לא יודע מה יהיה מחר. כי כל יום טומן בחובו אפשרויות. כי כל אדם יכול לתרום למישהו אחר.גם אתה ח' עזר לך לראות זאת. הרי הוא מנע את התאבדותך.... אתה שולל חברויות כי הן אנטרסנטיות. שולל אהבה כי היא לא קיימת וצובע הכל בצבעים מאד מאד שחורים. הרבה יותר ממה שהם במציאות ! לעניות דעתי בלבד- סטרייטים לא מנשקים גברים אחרים. הנחוש הראשון נראה לי יותר הגיוני. ח' נמשך לגברים. אחר כך הוא נבהל ומצא לעצמו ספור כסוי כלשהו.

Nחמן

New member
../images/Emo24.gif תגובה נפלאה!

אחת הנפלאות שקראתי מעודי.

לדעתי ההחלטה שלך היא זמנית ולא סופית

אתה לאט לאט תשלים עם העובדה שאתה הומו. ואז תשלים עם העבודה שמה שהפרימיטיבים חושבים עליך לא משנה לך כלל. שמה שאתה חושב על עצמך חשוב הרבה יותר. אתה תיקח את הגורל שלך בידיים, תתעלם מלהחצים לצאת עם בחורות, תפגוש גבר, ועוד גבר ועוד גבר עד שתמצא מישהו שיכול להיות גם ידיד וגם אוהב. אתה תבנה לך חיי אהבה עם גבר ותחייה איתו הרבה הרבה שנים. אז עכשיו, קום מהרצפה, תפסיק ליילל כמו ילד, תפסיק לרחם על עצמך, אתה איש בריא, עובד ויציב, תעמוד על הרגליים עם בטחון עצמו וגאווה במי שאתה. תפוס פיקוד על החיים שלך ותהיה גבר.

פורטי יקירי, מי אמר לך שהוא לא גבר

/tapuzforum/images/Emo45.gifלדעתי הוא כן גבר, שאוהב גברים וזה טבעי וזה לגיטימי, הבעיה היא הארון, לדעתי זו בעיה משותפת של רבים מאיתנו וזה לא כל כך נורא (כל אחד וסיבותיו עמו). אז קודם כל אני מציע לך להחליף את הניק לאופטימי יותר כמו למשל רדקט (ולא בלקקט) אתה עדיין צעיר העלומיך ועוד יבוא היום שבו תמצא את אביר חלומותיך (על ווייט קט?) אל ייאוש אחי, כל דבר בעיתו מה טוב, נכון קל לדבר אבל צריך לדעת לקבל עידוד ותראה כמה החברים כאן אוהבים אותך, מעודדים ומחזקים את ידיך, קח את העצות כולן תראה מה מתאים לך ומה טוב בשביחך ולך עם זה לדרך הטובה והנעימה. אויייי כמה זה רפקשה להיות לבד, אבל אנחנו בעצם אף פעם לא לבד, אבינו שבשמיים מלווה אותנו על כל צעד ושעל, אוהב אותנו כמו שאנחנו (זו ההזדמנות להרהר בתשובה ומי יודע אולי דווקא כאן בפורום המדהים הזה עם האנשים המקסימים את אהוב לבך את מחמד עיניך, נסה - כי אין חכם כבעל ניסיון) אנחנו כאן איתך תמיד, לרשותך, למענך ולעזרתך רק תחשוב טוב יהיה טוב, תחשבו על ח` (חיים ן כפי שהעלה כאן ידידנו משהאמינדו) תהיה חזק ואיתן ועוד ופתע רק לטובה. בהצלחה רבה ובאהב רבה.

Nחמן

New member
מה נשאר עבורך?

כידוע לך גם אתה אהוב עליי אבל לא תמיד אני מסכים עם דבריך. הדברים אינם מהווים פתרון מוחלט וגם צורת החיים שלך איננה דוגמא לכל אחד. הוא יקח את גורלו בידיים אבל הוא ואך ורק הוא יחליט, כיצד יחיה את חייו - עם גבר או אם אשה. אין שום סיבה להתעלם מלחצים בריאים. החיים הם לא פיקניק ולפעמים צריך להתמודד גם עם מציאויות לא קלות. כאדם מאמין אני קובע בנחרצות, שהקמת משפחה - בעל, אשה וילדים היא המצב האידיאלי ביותר. גם אם יש לך משיכה לגברים, יש להתמודד עם זה ללא מורא ופחד וכבר היו דברים מעולם אלא חבל, שהנשואים שבינינו אינם כותבים עוד בפורום. מאידך גיסא אינני שולל גם אפשרויות אחרות אבל רק בדיעבד. החיים בחברת גבר מזמינים נסיונות הרבה יותר קשים ולחצים הרבה יותר כבדים אלא אם כן אבדה האמונה. לעומת כל הביקורת אני מסכים בהחלט עם המשפט האחרון ברוח הדברים שכתבתי כאן.

seregon7

New member
עבור מי אתה קובע נחרצות?

האם עבורך בלבד? עבור blackcat? עבור כולם? אני לא מתיימר להחליט עבור blackcat איזו היא הדרך הטובה ביותר בשבילו אבל כפי שאינך סבור שהפיתרון של גיי40 גברי אינו היחיד (או גם הפיתרון שלי לצורך העניין) אל נא תפסוק בכזו נחרצות שהדרך שלך היא היחידה. על כל אדם להחליט עבור עצמו וגם כמובן לשאת בתוצאות.

Nחמן

New member
אכן לזאת התכוונתי

לא צריך לתקוף אלא להבין. גם פורטי יודע, שאני מכבד את דרכו ואת החלטתו למרות שבאופן אישי אני מתנגד לה. הן בפורום והן במישור האישי הוא קריבל המון מחמאות ממני לאות הערכה והרשה לי לעדכן אותך, שאת אותן מילים שנכתבו על ידך כמעט בדיוק כרתב הוא בעצמו בהודעה אחרת. בקיצור: אין ויכוח. מסכים עם הגישה שלך וגם פורטי מסכים. הבעייה היא, שכאשר האדם מתלבט ונמצא על סף ייאוש... מה קראנו השבת בפרשה? "וכי ימוך אחיך... והחזקת בו". אומר רש"י: אל תתן לו שימוך! למה הדבר דומה? למשאוי שעל החמור. כל זמן שהמשאוי עליו, בא אחד ומרימו. אך אם המשאוי נפל לארץ, אפילו חמישה לא יוכלו להרימו. גם במקרים שלפנינו כך. אם יבוא אליי מישהו נחוש בהחלטתו "להתחתן" עם בן מינו, אומר לו את דעתי אך מנגד אברך אותו במלוא ההצלחה. אבל אם הוא יתלבט, אציע לו את מלוא התמיכה לעזור לו לבחור בדרך הרצויה לו ואפילו אם היא קשה מאוד. תבורך על דעתך אולם אנא הקפד מעט יותר על הבנת הדברים ורק אחר כך תוכל לתקוף, אם לדעתך מישהו לא נהג כראוי.

seregon7

New member
לא התכוונתי לתקוף.

פשוט דבריך נראו לי נחרצים מדי ועשו עלי רושם שלא משאירים מקום לפיתרון אחר. כשם שאני מבקש מאחרים שיקחו בחשבון שדרכם אינה היחידה כך אני דורש מעצמי את ההבנה שדרכי שלי מתאימה לי ולאו דווקא לאחר. אני תמיד מעודד אנשים שיקחו את כל ההשלכות של כל פיתרון או דרך בחשבון ומזכיר להם שנאמנותם הראשונה היא לעצמם ולא לדיעות של אחרים. בסופו של דבר, הם יצטרכו לחיות עם בחירתם. שיהיה המשך שבוע טוב!

Nחמן

New member
מקבל את דבריך

וגם את העובדה שאתה חדש יחסית בפורום. הוותיקים, שאף מכירים אותי אישית, יודעים עד כמה אנ י מכבד את הגישה שלך. חזור עכשיו להודעה הראשונה ולתגובות השונות. כמעט כל התגובות דיברו בזכותו להחליט היום כך ומחר אחרת. תגובות אלה זכו ממני לחיבוק לא בגלל שאני מסכים עם החלטה אחרת משלי אלא בגלל שאני דוגל בחופש הזכות לבחור במה שאתה ובמה שטוב לך והחובה שלי לכבד כל אדם בבחירתו אשר תהא. לו ידעת, כמה אנשים שאני מכיר וחי איתם בעבודה ובכל מקום שונים ממני, לא היית מאמין למראה עיניך. עכשיו שהנחתי את דעתך אתה מוזמן למפגש היכרות בשבת הו"ד בהתאם להודעות, שירוצו כאן בפורום בחודש הקרוב. שבוע טוב גם לך ותרגיש בנוח להחליט מה שתחליט ובלבד שלא יהיה בנחלטתך נזק לאחרים.

סור החושך-סור מפני האור! (מכתב אופטימי)

ידידי ורעי, תוכן מכתבך הוא אחד הדברים החזקים שקראתי. כול מילה-חקוקה בסלע. כול משפט-מעלה רגש ומחשבה. איך בכלל אפשר להתחיל להסביר את העניין שנגעת בו? איך אפשר בכלל להתחיל ולהגיד לך-"לא בני, החיים הם דבר ענק מידי,בשביל שתוכל עכשיו לשים להם סוף פסוק, אם זה בהתאבדות,או אם זה בהחלטה לחיות חיי פרישות ובדידות. אבל אתה יודע מה-אני אנסה! אני באמת רוצה לגרום לך להאמין שהחיים הם דבר הרבה יותר משמעותי וגדול ובלתי מובן ממה שאתה חושב. החיים מלאי הפתעות. אם לטובה ואם לרעה. הינה-באמצע עבודת הביטחון שלך (אני אישית עבדתי גם בעבודה כזאת ורבים מחברי) כשאתה באמצע סיור לילי קרו לך שני דברים מדהימים. 1-גילית לאדם קרוב על עובדת היותך הומו. 2-הבחור נישק אותך נשיקה כזאת שאני מניח שרואים רק בסרטים. (ואני מסכים עם מה שנאמר-אני לא חושב שהבחור הוא סטרייט גמור) כול זה קרה לך במשמרת של 8 שעות! תאר לך מה יקרה לך בחיים שלמים! אז איך שומרים בכול זאת על אופטימיות? ת'כלס-אין לי תשובה. כי קודם כול זה דבר שצריך להתחיל אצלך בפנים (ולא אין לי אחוזים אצל שרי אריסון) אתה צריך באמת להכיר בעובדה שהחיים הם טובים, החיים יכולים לחייך. אהבה קיימת, 99 אחוז מהעולם יקבל אותך כמו שאתה! אל לך לראות את השחור. תמיד אפשר, זה הכי קל. אתה חושב שאני לא מתפתה לפעמים לראות רק את הצד האפל בחיים? ברור שזה קורה לי-ולכול אחד זה קורה. אז איך בכול זאת יוצאים מזה? קודם כול-כך את כול מה שייעצו לך כבר אלו שכתבו לפני. ותיישם. כן-תחליט החלטה מודעת, שאתה הולך לעשות את זה. אח"כ, אתה פשוט תראה שהדברים מתחילים לזרום מאליהם, שאתה פתאום לא ניבהל מכול ענן שחור שמכסה את חייך,שאתה מסוגל להביט בעצמך במראה ולהעלות חיוך על הפנים. זה תהליך קשה, זה תהליך מעצבן-אבל זה כדאי. כי מישהו כן מחכה לך מעבר לפינה. אם זה המשפחה שלך, אם זה החברים שלך מהצבא והעבודה-ואם זה האהבה שלך שאתה תפגוש-ואתה תפגוש!! הערה אישית-בתוקף היותי חובש קרבי בצבא-אני ניתקלתי בשני סיפורי התאבדות של חיילים-שהתאבדו אצלנו בגדוד בהפרש של שבועיים זה מזה. תאמין לי-עוצמת הכאב והזעזוע מלווה אותי עד היום-למרות שעברו כבר כמעט שנתיים וחצי. ואני ראיתי עד כמה החברים של החיילים שהתאבדו-והמשפחות שלהם-אין להם נחמה. עד כמה הם אהבו אותם! עד כמה הם חסרים להם גם היום! התאבדות זה לא הפיתרון אחי-להמשיך לחיות-זה הפיתרון היחיד! ועוד דבר-שיר של אהוד בנאי-במילים ניראו לי קשורות...אבל אולי זה סתם הרגשה שלי. שעת לילה מאוחרת כולם מזמן הלכו לישון רק שאול ער, קודר מרים לדוד טלפון אולי תקפוץ אלי, יא דוד נפשי אגם שחור תביא איתך את הגיטרה כי באצבעותיך אור דוד בא מיד רגוע, מתיישב ומכוון את המלאכה היטב יודע עוצם עיניים, מנגן עשר אצבעות לדוד קצה כל אצבע - קרן אור כשהוא פורט על המיתר הזמן זורם לו לאחור שאול מבפנים קרוע קרבות בתוך בטנו אוהב-שונא, ומקנא מכור לחברו דבר מה אפל נופל השד חוזר להשתולל סכין נזרקת באוויר פתאום יש בין השנים קיר דוד מתחמק משאול אבל שאול לא מוותר דוד שוכח וסולח כששאול מתקשר בוא שוב לנגן לי דוד קח אותי לכוכבים בוא שוב לנגן הלילה שיר געגועים בוא שוב לנגן לי דוד קח אותי לכוכבים בוא שוב לנגן הלילה שיר געגועים בוא שוב לנגן הלילה שיר געגועים...

יוצא לחופש - אתה ממש מדהים

/tapuzforum/images/Emo24.gifנגעתי בי בנימי נפשי, אמרת לידידנו דברים פשוטים, ענייניים ואמיתיים שממש חיזקונ אף אותי. דברים שיוצאים מן הלב וחודרים עמוק בלב הקורא אותם והשיר - וואאוו כל כך אקטואלי, כל כך נוגע ומעודד. אשריך גבר ואכן תגובה נפלאה.

avitano

New member
שלום לך ידידי...

קודם כל, תראה מה זה גורל... במקום לסיים את החיים, יצא שסיפרת למישהו עליך, והתקדמת עוד צעד בדרך שלך... משעשע אבל מישהו פעם אמר לי "איזה באסה אם אתה מתאבד כי אתה הומו ובסוף אתה מגלה שגם בשמיים אתה הומו, רק ששם אין לך איך להתאבד" ראית כמה לא נורא זה היה לספר? נכון, הוא עשה את השטות עם הנשיקה למרות שזה נשמע קצת מוזר, יש מצב שהוא בעצמו בעניין רק שהוא עדיין לא מודה בזה.. לפעמים אנחנו חושבים בראש "הנה חושבים עליי ככה ומסתכלים עליי ככה ויחשבו ויגידו" אבל הלו... אנשים לא משקיעים עלינו כל כך הרבה מחשבה כמו שאנחנו חושבים... בדרך כלל זה לא מעניין אותם, יש להם מספיק צרות משלהם... מה שקורה זה שאנחנו מנפחים לעצמנו סיפורים וארמונות וחיים בלה לה לנד אחד גדול... לגבי אהבה וזוגיות, לבד? בכלל עוד לא התחלת לחפש :] למה שתמצא? תחכה קצת, כשתהיה מוכן באמת אני בטוח שתמצא אתה חושב שאתה מוכן לזוגיות חד מינית כרגע? אני חושב שאתה צריך עוד להתבשל קצת עם עצמך לפני זה.... את שאר הדברים שיש לי להגיד.. אני אשמח להגיד בדרך אחרת, אתה יודע מה היא... אז.. עד אז... מקווה לשמוע ממך יותר :] אופיר

DannyDinn

New member
חיי את חייך

ואל תמות את חייהם של אחרים. לפי דבריך משתמע שאתה חי בפחדים רבים, הסתרה, אינך מקבל את עצמך, והפחד לצאת מהארון עצום. ואין לך תקוה, אלא יאוש. עם איבוד האמונה, גם כבר לא נראה שיש טעם לחייך. אז דע לך, שקודם כל אתה בדרך הנכונה כי כבר עשית כמה צעדים קטנים, אך חשובים, כדי לצאת מזה. קודם כל, אתה כותב כאן כי עדיין יש לך תקווה שמישהו או משהו יציל אותך. דבר שני, עצם זה שסיפרת למישהו כבר מראה על האומץ שיש בך, ואתה צריך להתאמן על אותו אומץ, לפתח אותו ולהשתמש בו גם בעתיד. גם התגובה שלו, גם אם אח"כ אמר לך שעשה זאת בשביל לראות מה זה הומו, לא משנה כלל. כי בעולם יש עוד הרבה אנשים כמוך שאתה רק צריך למצוא אותם, והם יגרמו לך להרגיש נפלא. ועוד דבר - אם לא תחיה את חייך, אלא את חייהם של אחרים - הוריך, רבניך או כל האחרים שגורמים לך להרגיש כמו חיה בכלוב, אז גם עוד 20 או 30 או 50 שנה זה לא ישתנה. יש פה עוד רבים שקוראים אך אינם כותבים, שיכולים לספר לך על מחשבות התאבדות שרצות במחשבתם. והם נשואים, הורים לילדים ואולי אפילו נכדים.... פשוט תחיה את חייך. תהיה חזק. ואל תתן לאף אחד להחליט בשבילך.

seregon7

New member
תקווה.

זה מה שאתה צריך. האמת? אני חושב שיש לך. והרבה. מי שסובל סבל כשלך ולא עושה מעשים קיצוניים זה בגלל שיש בו תקווה. התקווה היא דבר מדהים ויפה. היא מחזיקה אותנו, נותנת כוח בזמנים קשים. היא משענת שיכולה לעמוד מול הכבד שבלחצים. אל תוותר! עשה כל מה שאתה צריך על מנת שתהיה מאושר. אתה חייב את זה לעצמך! ולאחרים? אינך חייב להם דבר! עשה למענך, למען ליבך. נשמע שיש לך עוד דרך ארוכה לצעוד ותהליכים רבים לעבור. אתה צריך לעשות חשבון נפש עמוק, לחשוב איפה אתה עכשיו ולאן אתה רוצה להגיע. ואז פשוט להתחיל. ובנוגע לאהבה, אני יכול להעיד עליי שהאהבה הראשונה שלי הגיעה ביום שבו ויתרתי עליה. אז אולי שלך קרובה מתמיד...

למעלה