החלטתי להוריד TOS

Sefy

New member
אין תאימות ואין אמינות

עוד לא ראיתי מ"ע עם כל כך הרבה חורים בהגנה כמו XP אפילו ל 98SE אין כל כך הרבה! ואני צריך תאימות! לא עובד עם שום מוצר של מיקרוסופט חוץ מ 98SE

Chakotay

New member
שמע זה מיקרוסופוט מתי יש להם

מוצרים בלי חורים בהגנה או בכל דבר אחר אבל בשביל זה יש Windows update, שמע גם אני שונא את המוצרים של מיקרוסופט ואם מקינטושים היו תומכים בכל המשחקים ש pc תומך הייתי רץ וקונה Mac.

Sefy

New member
ההבדל הוא...

שאתה נכנע לתימרונים שלהם, ואני לא. אני אשאר עם 98SE עד שיצא לי אלטרנטיבה אחרת מחברה אחרת, כרגע אני מחכה ל eComStation 1.1 שיגיע אלי. ורק בגלל שהם מוציאים מ"ע חדשה לא אומר שאני צריך לוותר על כל התוכנות שאני עובד איתם בגלל החוסר תאימות שלהם.

itstzar

New member
אתה פשוט אוהב ענטיקות ../images/Emo8.gif

ולא תמיד ישן מפני חדש תוציאו, אבל לא צריך לבטל את כל הייתרונות של החדש (כמובן שרק אחרי בדיקה מקיפה, והתגלחות על ניסיון של אחרים

Sefy

New member
../images/Emo3.gif I Love Things That Work

XP doesn't work! it has nothing but trouble, difficult to back it up cause of the HUGE size it takes all by itself, LOADS of old programs and games don't work on it, it's a complete WASTE of space! Everything you do with it, I do a lot more on my Windows98SE without a single problem, my PC has been working for over 2 years, with just restarts cause of power failures or attempted hacks.​

itstzar

New member
מוזר, גם המחשב שלי

דלוק 24/7 ומאותחל רק במקרים קיצוניים של הפסקות חשמל, אז?

Sefy

New member
You'rs Runs on XP, mine on 98SE

Which means anything you can do with that "bocket of bults" you call XP, I can do with my Win98SE, which takes less space, has none of the Microsoft "special" addons like IE6 and Messanger which are garbage, and I can run the old classical games, and you can't.​

Chakotay

New member
אבל יש הרבה Power Tools טובים מאוד

ל XP שאין ל 98 שביניהם זאת ה XP Smoker תוכנה ממש טובה שממש יכלה להגביר את מהירות הגלישה שלך המהירות שהמחשב עולה ועוד המון דברים ויש אותה רק ב XP, ויש עוד תוכנות בסגנון TwekiY ועוד.

Sefy

New member
כי שם אתה צריך, ב 98 אני לא צריך!

ויש לי גם כמות מסיבית של Tweaking ל 98SE אם אני באמת רוצה להתחיל לחפש אבל המערכת שלי עובדת חלק ובלי בעיות, אז למה אני צריך לבזבז את הזמן על תוכנות שיעשו Tweaking ? המחשב שלי עולה בפחות מ 30 שניות ואיו לי Logon מעצבן, ואין לי מולטי-יוסר, שתסלח לי, אבל אידיוטי למחשב ביתי שיש בו משתמש אחד! לא צריך אדמיניסטרטור וכלום! ויש לי DOS אמיתי אם אני רוצה לכל המשחקים הישנים שעל ה XP שלך לא יעבדו ומכאו נובע שיש לי מה שיש לך, רק פחות זבל מיקרוסופטי מותקן על המחשב.

Chakotay

New member
אין Logon ב XP!! יש רק אם יש כמה

משתמשים!!! אם יש רק אחד מסך ה Logon לא עולה!! וטוויקים זה לא רק בשביל המהירות של המחשב זה גם בשביל הנוחות!!!

Sefy

New member
יש לי מספיק נוחות ב 98

לא צריך מערכת נפילה שלבד לוקחת 1.5 גיגה לפני כל התיקונים! וצריך Tweak בשביל להסיר את Messanger ואת כל הכלים שאני ממש לא צריך! ואת כל התוספות שאני ממש לא משתמש ורק גורמות למערכת להיות מסורבלת יותר, וכמו שכבר אמרתי, אין תאימות אחורה!

itstzar

New member
אז למה אין לך מקינטוש

OS 7 עד כמה שזכור לי תפסה רק 9-10 דיסקטים של 1.4 ועשתה הרבה יותר מwin98

Sefy

New member
...Cause like Windows XP

Absolutly Nothing Usefull That I Need and Work With, Works On It

Sefy

New member
Minimum is Ripping and Encoding

There are barely any tools that offer anything on a Mac, it's very limited in that department, not to mention it has no DOS compatibility​

itstzar

New member
אם אתה כל כך אוהב דוס

כל power PC יכול להריץ לך virtual pc ותתקין עליו דוס, windpws 3.11 95 או אפילו XP מה שבא לך בקשר לRIP וencode לא רק שיש מספיק תוכנות שעושות את זה, ועושות את זה טוב, ויותר מהר מPC עם הOS X יש תוכנות בסיסיות (בסטנדרט של מק) שעושות את העבודה יותר טוב מתוכנות "מורכבות" לPC מה שכן באמת, הם עושים את זה בצורה פשוטה מדי למשתמש, זה לא עושה בעיות ואין BSOF באמת לא כיף,

Sefy

New member
I Prefer Having Control

Over the PC over the PC having Control over me! and Mac is a Control Freak! and I don't want to run emulations! and Mac doesn't even have half the amount of tools the PC has for Ripping or Encoding, doesn't even have half the amount of free tools like a PC!​

Chakotay

New member
מצטער אבל כל מה שקשור לוידאו

המאק עולה על PC בכל צורה!!!!!!!!!

Sefy

New member
!Dream On Johnny

In The Old Days! and again this isn't about making Special Effects! it is about Ripping and Encoding into VCD/SVCD which has nothing to do with Rendering or SFX! DreamWorks which create a lot of the Amazing CGI animated movies, now use Linux and not a PC or a Mac, and you can't say it's because they can't afford it

למעלה