החלטתי להוריד TOS

Chakotay

New member
החלטתי להוריד TOS

עוד לא ראיתי אותה ואם ספי אוהב אותה כלכך היא לא יכולה להיות גרועה אז אני רוצה לדעת כמה עונות ופרקים יש לה?

Taker Sucks

New member
זה ממש לא בעיה להשיג TOS

במירק.... ועם אתה לא יודע איפה יש ז: שרת: irc.cyber2k.net ערוצים: trekstuff , scifi-epz

Chakotay

New member
הייתי מוריד מהמירק אבל אני מוריד

עוד דברים מאימיול אז אני מעדיף לא לכבות אותו.

Sefy

New member
אני לא משתמש באף אחד מהם

מעצבנים אותי ולא נוחים לשמוש

Sefy

New member
אני עובד רק עם קאזה, פשוט וקל

לא אוהב את כל האחרים, סתם מעצבנים ולא נוחים לשימוש

Chakotay

New member
בקאזה אתה לא תמצא את האיכות ש

שיש באימיול וב IRC אין סיכוי!!

Sefy

New member
אז נקנה ב DVD בסופו של דבר

אם ים אחד החמור ו IRC יעשו תוכנות נורמליות אני אחשוב עליהם, עד אז אני מעדיף תוכנה אחת שעושה מה שאומרים לה.

P0P

New member
והאימיול לא עושה מה שאומרים לו?

יש לו ממשק דומה לקאזה עם חיפוש והורדות ויש לו רק בעייה שיש ליותר אנשים וזה שהוא איטי רוב הזמן זה הכל.

Sefy

New member
Nope, Emule Crashes Too Much

It uses a lot more resources then Kazaa and it's even slower

Chakotay

New member
איזה מערכת הפעלה יש לך?

כי אימיול עובד טוב יותר עם XP הוא יציב יותר ככה, תתקין את הגירסא החדשה של אימיול זה לא אמור ליפול לך ותתקין מוד, בקשר לזכרון אתה צודק הוא באמת משתמש בהרבה משאבים אבל אם יש לך 256 Ram ומעלה לא אמור להיות לך בעיה רצינית אולי רק במשחקים(גם זה לא נראה לי יעשה לך בעיות) אבל אם יש לך 512 אתה די מסודר.

Sefy

New member
I've got 512mb ram

But i'm using Windows98SE and not in a million years will I ever put 2000 or XP on my System, not even if I had a death wish.​

itstzar

New member
נראה לי אתה מתבלבל בין 2000 ל ME

שהם שונות לגמרי כי 2000 פשוט הרבה יותר יציבה, (NT5) ו XP זה 2000 עם קצת שיפורים ותחפושת (שהורדתי מיד, אבל זה פשוט NT5.1 ) מילניום זה כבר סיפור אחר לגמרי שאני לא מאחל אפילו לאויבים שלי :)

Sefy

New member
../images/Emo8.gif I Don't Mix Anything

I was a Beta Tester for 98/SE/Me and 2000, and i'm sticking to 98SE I find it to be the best and does everything I need it to do.​

itstzar

New member
אין לי שום מילה רעה חו"ח על ה98SE

שהיא בהחלט מערכת הפעלה מצויינת, יציבה ו"קלילה" (כמובן שהכל בסטנדרטים של מיקרוסופט
) אבל ראיתי מספיק אנשים שלא עושים את ההבדל בין 2000 לME וכמו שאני תמיד אתעקש לתקן אותך כשתסר על TNG, ככה אני אתקן כל מי שיעשה את ההשוואה בין 200 ל ME
וחוץ מזה, הסכמנו לא להתווכח יותר על TOS-TNG אבל לא על לא להתווכח בכלל :)

Chakotay

New member
זאת הבעיה

אימיול לא יציב כלכך על 98 אבל תנסה להתקין את הגירסא האחרונה אני לא חושב שזה יפול, ואני מציע לך לשים 2000 או XP אם אתה לא אוהב את התצוגה הזאת של XP עם כל הכפתורים בגדולים והמכוערים האלה והכחול הזה שגם אני לא אוהב את זה אתה יכול להחליף שזה יראה כמו הקלאסי הרגיל, וגם XP יותר אמין ויציב ואין את מסך המוות הכחול.

Sefy

New member
אני לא סובל את XP ולא תומך ב MS

לא רוצה לסבול את 2000 או XP על המחשב שלי, שונא את התירוצים האלה למערכות הפעלה, אני מעדיף DOS מאשר אותם, לפחות כשהוא מתרסק יש יותר סיכוי להציל מידע. ואל תגיד לי את השטויות של אין מסך כחול, ראיתי הרבה פעמים מסך כחול על XP ושלא נדבר על החוסר תאימות שלו אחורה

למעלה