החלטתי לגוון
.

123נעמי

New member
סבבה - זה המקום../images/Emo13.gif

הפאזל הוא של 2000 חלקים לא זוכרת כמה הוא עולה אבל כמה שזכור לי בין 120 עד 140 ש"ח

123נעמי

New member
רציתי...

לצרף את הדף עם הפרטים של הפאזל הרצוי ויצא לי האתר כולו. אפשר למצוא פאזלים לפי גודל באתר בתפריט בצד ימין תבחר 2000 חלקים ואחר כך תלחץ על submi זה יתן לך את כל הפאזלים של 2000 חלקים וככה לגבי הכול

א ר י ק ל

New member
אילו רק היית יודעת כמה פעמים

עברתי שם,ולא נכנסתי... עבדתי ברחובות שנה וחצי בניו פארם. ולמדתי במכללה למינהל. ובתיכון הייתי באמ"ית רחובות. מכיר את העיר הזו לגמרי. תודה לך על העזרה. אשן על זה. אודיע לך אם כן או לא. תודה יקירה!

123נעמי

New member
אם תרצה - אז בכיף

איזה כיף זה לדבר כאן און ליין אנחנו צריכים לקבוע יום ושעה בשבוע לשבת כאן כולנו ולדבר און ליין

ssyוM

New member
הגיע הזמן לנצל את ...

אפשרות הצ'אט שקיימת בפורום . בסרגל הפורום
chatTV

123נעמי

New member
לא ידעתי שיש כאן כזה דבר

נעבור את המפגש נראה איך יהיה ואז בכיף נשדרג את עצמינו לצאטים

א ר י ק ל

New member
../images/Emo26.gif אני והזמנות מחו"ל-

כרטיס אשראי-פלסטיק הנועד לבזבז את כספך. כרטיס אשראי בין לאומי- עוני מובטח. חח יש כל כך הרבה דברים שהייתי רוצה להזמין מחו"ל, ולכן אני מגביל את עצמי-ולא עושה אשראי בינל"א. עד הים הזמנתי רק מוזיקה מחו"ל. מאמאזון. דרך כרטיס אשראי של חבר. וכל קנייה הייתה של ארבע ספרות. רק תבינו שלא משתלם לי לעשות בינל"א.

123נעמי

New member
יש צדק בדבריך

אני גם עוצרת בקניה באינטרנט בגלל פרטי כרטיס האשראי שצריך לתת למרות שאני יודעת שהאתרים מאובטחים. יש לנו בעיה בארץ הקטנה שלנו בקשר למבחר פאזלים שיש. בכל החנויות אותם פאזלים..... וכאן רואים כזה מבחר שזה מפתה מאוד. אבל..................מה לעשות

ssyוM

New member
כפרות ../images/Emo24.gif

אתה יכול להזמין באיביי גם מבלי להחזיק כרטיס אשראי בינלאומי . אבל אני לא אספר לך איך...( לא רוצה להסתבך עם הבנק שלך
).

mgos0911

New member
ABAY והזמנה מחו"ל...

היי הזמנה מחו"ל - 10 בזמנו הזמתי אסטרולוגיה 1000 זוהר ביליה יצא יותר זול (בהרבה) מאשר פאזל זוהר בארץ (140 ש"ח בערך כולל משלוח). ללא קשר לאחרונה אני קונה ב EBAY (סכומים לא מבוטלים - לגו ורכבת לגו "לילדים" אפילו תחפושת לפורים - שאני מקווה שלא תהייה כזו בארץ...) מעבר למחירים הטובים בהרבה מהארץ - כולל המשלוח עד כה בגיעו המשלוחים במצב נהדר , המוצר כמצופה ובוא נקווה שכך שימשך - יש עוד 2 באמצע משלוח... בגדול - שימוש ב PAYPAL מעלה סיכוי לאי זיוף כרטיס אשראי כמו גם ביטוח במקרה תלונות וכך גם המשובים של המוכר ב EBAY .... חשש יש אבל זה נכון גם לגבי הצפריה השכונתית והנער שמקבל הזמנות וכו'...

למעלה