החלטתי לגוון
.

ssyוM

New member
החלטתי לגוון ../images/Emo13.gif.

זה היה רק עיניין של זמן ...ואחרי שמיכאל נתן בפורום את הקישור לפאזל הליצן באיביי החלטתי ללכת על זה , הזמנתי פאזל באיביי במחיר לא רע בכלל
התהליך מאוד פשוט ומבחר הפאזלים שלא ניתן להשיג בארץ די יפה
, מה שהביא אותי לשאלה של ....למה לא עשיתי זאת עד היום
. אז מה אתם אומרים
אתם רואים את עצמכם מזמנים פאזלים מחו"ל
ובעצם , למה לא

123נעמי

New member
כל הכבוד

האמת שזה מאוד מפתה כשרואים את המבחר שיש שם. אני עוד מהססת לגבי הזמנה דרך האינטרנט. ובמיוחד מחו"ל. אבל השבוע גם אני עשיתי צעד קטן בכיוון הזמנתי פאזל באתר "גלמיר" את פאזל הספריה שאני מחפשת בנרות בחנויות ולא מוצאת. תעדכני אותנו בחוויות כשיגיע הפאזל הפאזל נראה נחמד - לא שיגרתי מבחינת צורה ההרכבה צריכה להיות מעניינת.

ssyוM

New member
../images/Emo45.gif בהחלט אעדכן ../images/Emo13.gif

ייקח לו קצת זמן להגיע ואני מקווה שהמסע שלו ארצה יעבור בשלום

123נעמי

New member
בבקשה

נכנסתי לאתר כדי להוריד את התמונה והפאזל ירד מהרשימה בטח קניתי את האחרון
האמת שהוא די ישן וכנראה ישנים מורידים מהמדפים - לצערי גם בחניות. לקחתי את התמונה של הפאזל מאלבום של אחד החברה כאן

ssyוM

New member
דייי הוא מדהים ../images/Emo70.gif

אני זוכרת אותו היטב, נדלקתי עליו כשראיתי אותו בארץ . אי אפשר להזמין אותו מאחת החנויות בארץ ?

123נעמי

New member
האמת....

שלא ממש ביקשתי שיזמינו לי אותו שאלתי את אשר בזמנו על הפאזל הזה והוא אמר שהיה לו ועכשיו אין. הוא באמת יפה הוא מיועד לסיפריה בדיור מוגן שאמא שלי מנהלת רק שיגיע כבר
עברו כבר חמישה ימים והוא עוד בדרך

א ר י ק ל

New member
אני מאמין שאפשר. רק שלא ראיתי אותו

בקטלוגים האחרונים. אולי יש לגלמיר עודפים. צריך לבדוק עם אשר.

מממאיה35

New member
גלמיר הם אחלה../images/Emo127.gif

הזמנתי מהם כבר פעמיים, שירות מעולה, תשלומים בלי ריבית, משלוח מהיר, יופי יופי!

SuperVixen

New member
הזמנתי פאזל מפולין

זה ה Flying Towen שנדלקתי עליו והייתי חייבת לקנות. הוא של חברה פולנית לא מוכרת (לפחות לא מאוד, תתקנו אותי אם אני טועה) בשם Castorland. נכנסתי ישירות לאתר שלהם והזמנתי מהם (1000 חלקים). המחיר היה כל כך מצחיק שקניתי על הדרך את טירת ניושויינשטיין ב-1500. שניהם ביחד פלוס משלוח עלו בסביבות ה - 130 ש"ח. אבל... המשלוח, לפחות מפולין, לקח זמן רב - חודשיים וחצי בערך. כמו כן, הפאזלים לא היו ארוזים בתוך קופסא עם קלקרים, אלא סתם עטופים בנייר חום. מה שאומר שעד שהפאזלים הגיעו מפולין לארץ הקופסאות היו די מצ'וקמקות. הפאזל עצמו היה בסדר, כך שלי זה לא הפריע, אבל אם אתם מהמרכיבים-מפרקים ורוצים לשמור על מצב הקופסא, הזהרו. אני מניחה שזה תלוי מהיכן הזמנתם וממי. יש להניח שמי שמוכר באי-ביי ייתן לפאזלים שלכם טיפול טוב. ולמה בכלל הדאגה המרובה? לא הזמנתם דרך אתרי אינטרנט ישראלים? זה אותו דבר, רק לוקח יותר זמן...

123נעמי

New member
חבל שהלכת כל כך רחוק

את הפאזלים האלו אפשר לקנות גם בארץ בחנויות של ספרים רוסיים. אולי זה יעלה קצת יותר יקר אבל לפחות יגיע אליך הביתה עם קופסא שלמה
בזמנו סיפרתי כאן בפורום על הפאזלים האלו הם באיכות טובה ויחסית לא יקרים מאוד ממולצים. ברחובות יש כזו חנות עם רוב המלאי של הקטלוג ומהדיבורים כאן הבנתי שגם ברח אלנבי בת"א יש. הרכבתי כבר ארבעה מהסידרה ואני מחכה לחדשים שיהיו -(אני מקווה) בשנה החדשה בכל אופן אני עוקבת אחרי המלאי בחנות הזו

א ר י ק ל

New member
נעמי--

היכן ברחובות? נראה לי שאני יודע.. אם אני נכנס דרך הפסא'ג שבהרצל פנימה אז יש חנות נעליים.צ'ינגר.מסםרה.דף רם. האיזור הזה... ואז פונה ימינה בסוף הפסא'ג, יש בהמשך חנות ספרים רוסית, ליד החנות פרחים. AM I RIGHT ? זו החנות? מהאתר שלהם הכי אהבתי את התמונה שמצורפת. ראית אותו שם?

123נעמי

New member
כן ולא ../images/Emo13.gif

אתה מתאר מאוד דומה את המקום אבל אני לא בטוחה שאנחנו חושבים על אותו דבר. במרכז רחובות ברחוב הרצל (הצטלבות עם רח בית הפועלים) קרוב לתחנות האוטובוס שבמרכז העיר יש -פעם זה נקרא פסאג השקם אני הייתי מגדירה את זה יותר כמו רחוב עם מדרכה בלי כניסת מכוניות. בשני צידי הפסאג הזה יש באמת חנויות נעלים בצד שמאל יש נעלי ספורט בהמשך באמת היה או שעוד יש צינגר ואחר כך חנות כלי כתיבה - רונבי הקיצר - ללכת עד סוף הרחוב הקטן הזה ומגיעים לרח אחד העם שם פונים באמת ימינה והולכים קצת החנות נמצאת ברח אחד העם יש שם שתי חנויות ספרים ברוסית אין שם חנות פרחים - זה מה שעוצר אותי מלאשר לך את הדרך שלך
בחנות השניה ישנם הפאזלים רואים אותם דרך חלון הראוה. את הפאזל הזה ראיתי שם - אני מקווה שהוא עוד שם אם תרצה אני יכולה לקנות לך אותו ולהביא לך אותו למפגש - בכיף תודיע לי ואני אלך לבדוק אם עוד נמצא שם אם לא אני אזמין לך אותו ועד המפגש הוא יהיה .

א ר י ק ל

New member
כן-זה המקום. זה מה שתיארתי.

התבלבלתי בין "דף רם" ל"רונבי"... וכן יש שם חנות פרחים.היא בהמשך. התכוונתי בדיוק לחנות הזו. לא הבנתי מהאתר כמה חלקים זה, כמה הוא עולה שם?

למעלה