כזה הראו אותו במסך ואף אחד לא ממש מצפה לראות את בלו כי זה אחרי כבר כמה להקות מחממות ושיעמום של איזה שעה ואז הוא עושה כזה "HELLLLLLLLO?" חחח וזה מה זה חמוד ואז הוא מציג אותם וכל הבנות צורחות ואז כל שאר בלו קופצים למסך וכל הבנות עוד יותר צורחות חחח
מתי שכולם דיברו עליהם רע(אהמ פורום ווסט) והרבה ירדו עליהם...חוץ מממני ועוד כמה בננות שהיינו נאמנות ליפים שלי.......זהו!אז החלטתי לאמץ אותם והם הסכימו...אח"כ לירון לקחה את סיימון ואני כמובן עם לי ממזמן...עכשיו בוטן הוא שלי חלקית...ודאנקן הוא עדיין נייטרלי
אני אוהבת את בלו מאותה תקופה שאת התחלת!! חחח אז כן, אהבתי את אנטוני עד לא מזמן אבל סיימון מעולםםםם לא היה שלך!! אני לא לוקחת יד שניה, זה יד ראשונה והוא שלייי חחח
לא אמרתי שלא!!!!!!!!!! אמרתי אני ועוד כמה בנות!!! סיימון היה שלי חלקית כי בהתחלה התחלה זה היה אני וסיימון..לפני שהכרתי אתכן!!!אח"כ דאנקן לכמה שבועות ואז בלונדון זה עבר ללי...
לא מתחלקת בסיימון!! חחח שלי שלי שלי!!! חחח ודאנקן גם ככה שוב פעם מפחיד אותי אז אין מצב!! איך הוא הפחיד אותי בבירמינגהם כמעט חטפתי התקף לב!! והוא שוב צחק עלי, בן אדם רעעעעעע